Fallout: New Vegas

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

coolpet

Battletag: coolpet#2467

Amit írsz az alapján.
FNV alapvetően egy sztori orientált open world játék. Talán nincs is hasonló. Az F3 nekem tetszett.
Ez viszont teljesen más nívó. Nyilván a sztori orientált jelenti nem tudsz annyira szabadon menni az elején, mindenfelé mert úgy van szintezve az ellenfél, hogy kövesd a történet fonalát. És szép lassan ahogy szintezel, nyílik ki a világ mire eléred Vegast. Társak is jól vannak megírva. Ki kell próbáld ahhoz, hogy tud ez a színvonal már megfelel vagy ez is gagyi párbeszéd, sztori 😊
Szerk: a párbeszédeknél például képességek is számítanak. Ténylegesen számít, hogy döntesz.
Mondom csak azt nem értem, 2 év alatt, hogy tudták ezt összerakni így,
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.16. 06:09:19

Fantusz
Szóval, nekem ez szimpatikusabb volt, vagy ez...
Plusz még irdatlanul sok furcsaság, fegyverek, páncélok tömege zúdult ránk a DLC-kben.

Fantusz
Sokaknak ezvolt a kedvenc páncélja, nekem

Fantusz
A Fallout 3 a butább verzió, de ha az nem tetszett, meglehet a NewVegas sem a te játékod, de ezt csak te tudod eldönteni, ha kipróbálod.

Lényegi különbség, hogy a New Vegasban lehet szerezni XP-t a "békés" képességekkel, mint a meggyőzés, gyógyítás, javítás - vagy éppen kevesebb XP-ért lerövidíteni egy küldetést (pl nem kell alkatrészek után kutakodni, ha elég magas a képesség)
Ugyanaz a világ, lehet mondani, hogy külön történetek, de laza visszautalásokat lehet találni a korábbi eseményekre, vagy szereplőkre.

A Fallout 1 1997-ben jött ki, akkoriban nagyon szuper volt, mostani szemmel persze, hogy elavult, de nosztalgiázni nem olyan rossz az :-)
A Fallout 2 1998-as, a Fallout 3 tíz évvel később 2008-ban készült el...
A Fallout 3 Bethesda, a New Vegas Obsidian fejlesztés, a rengeteg hasonlóság mellett vannak különbségek, de az, hogy neked mi nyeri el a tetszésedet, vagy mi nem, csak te tudhatod...
A New Vegas sem mai gyerek, 2011-ben adták ki, tehát az akkor konkurenciához kell mérni.
A Fallout 3 sokkal nyomasztóbb, sivárabb, sötétebb. A NV sem édenkert, de némileg élhetőbb a sivatag, nincs mindenhol sugárzás, de a lényegi különbség a Bethesda és az Obsidian munkájának eredménye,

coolpet
Én sokáig játszottam F3-al is.
Az egyik kedvencem az operation Anchorage küldetés volt, ahol meg lehetett szerezni a Chinese Stealth Suit-ot. Legugoltál, automatán stealth boy. Nem is kellett hozzá ruha tudta.

FNV-ben is van ez a ruha a Hover Dam alatt, de ott csak sneaket ad ha jól emlékszem, invisibility-t nem 😊

Ainz
Hát a fallout 3 küldetések meg párbeszédek valami írtó gagyik és unalmasak..
Emiatt is hagytam abba..
molnibalage83
Konkrétan a Witcher 3 óta nem éreztem olyat, mint ezzel játszva. Egészen biztosan ebből vettek át sok mindent és/vagy tekintettek mintának. Túl sok a hasonlóság minőség terén. Kurva jó. Grafikailag mai szemmel kopottas, de moddolva pár óra után megszokja a szem.

Én F3-at nem ismerem, ezt ajánlották itt az F3 helyett/előtt. Az F1-et nem bírtam cérnával.

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

Ainz
Milyen a game?
Leginkább téged kérdezlek, mert olvasgatom, h most játszod...
A fallout 3 eléggé unalmas volt és kb 30-40% után droppoltam...
Ez miben más?
coolpet
Én is próbálom lebeszélni magamn róla 😊

ha jól emlékszem akkor én egy külön szobát használtam a lucky38 lakosztályban a tárolásukra, a kísérők fegyverei mellet csak olyan tárgyakat raktam le abba a szobába amiknek közük nincs a fegyverekhez, így mindig tudtam miről van szó ha körbe néztem a lakásban.

bár a játék közepe meg vége felé már egyre jobban csak dísznek voltak jók a lakásban... főleg ha még egy vagy két dlc is becsúszik közben.

(már annyira pörög a topik hogy már én is kedvet kapok egy újrajátszáshoz.)
Utoljára szerkesztette: Kissssss0, 2019.03.15. 22:07:31

party promoted to: super goober! ignored list: pares,tetsuo

Fantusz
Azért ajánlott fegyverjavító csomagokkal reparálni a fegyvereket ... olcsóbb, és nincs az a veszélye, hogy az értékes fegyvert bombázod szét egy rossz kattintással... kereskedéskor valóban oda kell figyelni rá

Fantusz
Saját fegyveréhez nem kell lőszert adni, de ha adsz a kísérődnek másik lőfegyvert, csak akkor használja, ha van hozzá lőszere is..
Cass alap fegyvere a Caravan Shotgun, ami nem túl erős, 20-as sörét megy bele, és két lövés után újra kell tölteni...
Adhatsz neki jobbat, de akkor kell hozzá töltény. pl, sörétesből a Riot-ba 12 töltény megy bele, 12-es lőszer kell bele, határozottan erősebb, mint a Caravan.
Boon alap fegyvere egy távcsöves vadász puska, Veronica szervó kesztyűvel pofozkodik, Raul egy colttal nyomul, de amikor már szupermutánsokat, deatchlawokat akartok lecsapni, nem árt valami hatékonyabb fegyvert a kezükbe adni, survival módban még úgy is necces...
A robot Vegasban a fegyverkereskedő, akinél egyedi fegyverek is vannak

+ a gond ezekkel a speciális fegyverekkel az hogy ugyan az a nevük mint bármi más hétköznapi fegyvereknek, ha véletlenül felhasználod őket más fegyvernek a javítására akkor annak búcsút is mondhatsz, és a kereskedők inventory-ban se marad meg ha kapnak reset-et az eladható készletükre.

na ez úgy működik hogy van a kísérőknek mondjuk pl boone az alap fegyverük, ez esetben egy vadászpuska, ezek speciális fegyverek mert sosem fogynak ki a lőszerből.

ha elveszed tőlük ezt a spec fegyvert és mást adsz a kezükbe lőszer nélkül akkor átváltanak közelharcra mindaddig amíg nem adsz nekik lőszert az új fegyverhez, ha vissza adod nekik a régi spec fegyverüket akkor újra nekiállnak végtelen lőszerrel lövöldözni.

érdemes a kísérők spec fegyvereit eltenni olyan helyre ahol később is megtalálod ha esetleg szükség lenne rájuk.

molnibalage83
Ez a részét nem értem. Mert nekem soha egyik kísérő sem fogyott ki soha a lőszerből, nem látok inv-ben sem olyat? Végtelen lőszerük lenne...? És én nem adtam nekik semmit. Pedig nem közepes nehézségen tolom és HC is be van lőve.

A MOD-ok kavarnának be? Pedig nem sokat tettem fel...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.15. 21:34:09

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. Intel Core i5-4690K 3.5GHz, GTX 960 4GB, 16 GB DDR3 1600 MHz https://htka.hu/author/molnibalage/

A 2 "kör" úgy értendő, hogy amíg a teherbíró képességünk bírja - így meg lehet 400 is az a 150...

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

Én nem használom a szolgálati puskát mert az all-american-hoz spórolnám a lőszert.
A maradék 3-on meg ketten Cass-el osztozunk, aki valósággal falja a lőszert - igaz, van mit utána felmutatnia is.
Nekem ezért kevés a lőszer (Cass 150-et 2 "kör" alatt simán elpuffogtat a gyenge .357-esből).

Cass alapfegyvere a kétcsövű sörétes, amivel nem lehet a képességeit jól kihasználni, ezért kell a kezébe adni vmi "komolyabb" fegyvert is, csak azt már a játékosnak kell újratöltenie.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.15. 21:21:48

"Oh, you misunderstand me, Lieutenant. All I meant was it's a little foolish to worry about your careers at a time like this when there's a good chance we're all about to be killed." (Garak)

ez még semmi, majd ha dlc fegyverek is képbe jönnek... holorifle is társai.

molnibalage83
És ezeknek 2/3-át még nem is láttam. Annyi fegyver van a játékban, hogy pislogok,

molnibalage83
Milyen robotnál?
Nekem semmiből nem volt lőszer hiányom. A bőség zavara miatt van nálam magnum, hangtompítós, repeater és hunger rifle és két közelharc fegyver, mert nem tudom, hogy mi kellhet. Valójában ebből a két puska és 1 db közelharc fegyver is elég lenne.

Nagyon nem alap nehézséges sem volt soha gond a lőszer. A játék legelején puffogtattam 40 mm-es gránáttal skorpióra, hogy XP-t farmoljak. Azóta se vettem elő, most 2-3 lövéssel hunter rifle-val stealthben lőttem le a nagy skoprpiót.

Azér' a van Graff-oknak lehet pár küldetést teljesíteni (jó, Cass nem "eladó"😉, amiből kiderül, hogy bizony-bizony vastagon összejátszanak a Légióval és EZÉRT nem kár értük.
Ill. Cass is úgy kapja meg a két perk-jét, ha a kiirtásuk előtt be vannak mártva a van Graff-ok (is), de ehhez kell az a fránya 75-75 pont legalább egyike és ezt a küldetést még a MO-on kapod (a 3. említésre méltó helyszín a főszálon).

Azon felkacagtam, hogy a kiirtásukat az első küldetésük nem teljesen pontos el(nem)végzésével lehet a legjobban/leggyorsabban/legegyszerűbben megoldani - csak azért (külön) nem osztanak XP-t.

Pedig az, hidd el:
- nincs egy normális gépkarabély pl. 7.62-es (nagyon trükközni kell, hogy ami van az "jó" legyen - AP lőszer és piszok sok perk együttese)
- nincs egy normális, "tömegoszlató" géppuska sem (pl. M2 és társai, ha még emlékszel a F1-2 és T-re)

Helyettük betettek mindenféle abnormális mini-atombomba-szórót.

Ill. amik vannak, azok sincsenek egymáshoz igazítva: innen is látszik a túl gyors munka, mer' nem volt rá megfelelő idő, hogy mindent átnézzenek és egybelőjenek.
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.15. 21:02:32

Dehogynem lehetne szabadon mozogni: csak jól és értelmesen össze kellett volna rakni a küldetésekben szereplő nehézségi elemeket és ezeket a karakter (főszál) várható mozgási útjában, egyre növekvő erősségben szétosztani. Aztán, hogy lesz aki előre rohan, vagy lesz aki "becsületesen" végigdolgozza, az már lehessen a játékosok döntési szabadsága.
Ha nem volt erre idejük, akkor azt kell mondani, hogy idő hiányában félbehagyott, nem teljesen befejezett, meg -kiegyensúlyozott és nem mosdatni őket, hogy így is kiváló...

Akkor még egyszer, mer' úgy érzem, hogy nem jön át a gondom:
A küldetésekben rendszeresen előferdülnek, akkor és ott teljesíthetetlen feltételek és emiatt a legtöbbet félbe kell hagyni.
De emiatt nem gyűlik az XP és így nagyon lelassul az eltúlzott követelményeknek megfelelő karakter előállítása - pl. egy küldetésért kapok 500 XP-t, mivel nem tudom befejezni, ezért vadászatból vagyok kénytelen pótolni a "hiányt".
Ha ez végig így megy, akkor meg a végén torlódnak össze a küldetések, mert "csak" egy-egy zárnyitás/konzolfeltörés/"csacsogás" hiányzik a MEGFELELŐ/SZÁMOMRA ELFOGADHATÓ befejezésükhöz.
Viszont ekkor meg már mi a fenét kezdenék az XP-vel/sikerélménnyel, ha már addigra "kész"/késznek kell lennie a karakterem/-nek?!

PiszkosFred
Erre szokas azt mondani, hogy tul sokat gondolkozol, ahelyett, hogy jatszanal es adaptalodnal az esetleges szituaciohoz 😊 Ha mindenki elmeselne, hogy mennyire bena volt az elso (esetleg masodik is) karaktere anno, akkor olvasnal tobb tucatnyi fakezu, felszemu, szeklabbal harcolo hosokrol, akik a sajat cipojuket nem tudtak befuzni, de a vegen csak megoldottak a feladatokat 😊

Ez a jatek (is) attol zsenialis, amikor nem tudod mi var rad es "vakon" dontesz, nem gugli, forum, guide stb. alapjan, majd vallalod a kovetkezmenyeket reload nelkul.

De, nyilvan ez csak egy velemeny 😊

“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”

Ja, hogy te a .22-esről beszélsz, én meg a .357-est említettem!
A .22-est ott a helyszínen is meg lehet venni, akkor már bagóért, addig meg tényleg nem használnám.
Mindenesetre egy 7.62-es karabély, meg (egy-két "normális"😉 géppuska hiányzik a képből nálam - lehet, hogy egy ki nem adott DLC-vel jöttek volna be a játékba, ki tudja...
De hát, amikor egy automata (ahol a zárszerkezet mozgatásához is a lövedék hasznos energiája kerül felhasználásra) többet sebez, mint a bolt action-os párja, akkor mit is várhatnék...

Ha előre nem tudom, hogy ki kicsoda és lecsukatom Contreras-t, mer' jófiú vok, akkor meg képezhetem át a karakterem pusztakezes harcmívessé, mer' nincs lehetőség megfelelő mennyiségben lőszert szerezni?! <#hehe>

Fantusz
Egyéni vélemény, nem kell vele egyet érteni :-)

- Lockpick-re fölösleges a 100 pont, meg kell tanulni magazinokat gyártani, és 90 (vagy 80) locklickkel nyitható a 100-as zár, a pontokat tedd jobb helyekre.
- Gun .. az már lehetne most 100-as, kell is, mert elég furcsa "olvasgatva" lövöldözni
- medicine fejleszd, ahogy tudod, nem ez a llegfontosabb, de időnkét hasznos, tehát kell (stimpack készítés nem a tudománytól függ?)
- tudomány esetében ugyanaz a helyzet, mint a lockpicknél - magazinnal is lehet 100-ra felhúzni, ha szükséges
- javítás, szintén lehet buffolni olvasással, de az "engedékeny javítás" perk 90-es szintet igényel (ha fel alkarod venni)
- kereskedés, 70-es szinten fel tudod venni a perket, amivel túlterhelten is lehet gyorsutazni, a DLC-k végigjátszása után kifejezetten hasznos, ha nem akarod lépésben átgyalogolni a térképet
- túlélés... van, akinek érdekes, mások számára hanyagolható, rengeteg a craft lehetőség, és vannak érdekes perkek hozzá, amelyek szintén nem alapvetőek, de karaktertől függően lehet hasznos (lövésznek kevésbé, közelharcosnak annál inkább - tehát rendben van, ha nem survival módban játszol sokadlagos)

Tudomásul kell venni, hogy ez a játék nem arról szól, hogy minden küldetésre perfekt kész alacsony szinten a karakter, mert akkor nem lehetne szabadon bolyongani, zárt pályákon előre meghatározottan kellene fejlődni minden karakternek - vagyis a lényege változna meg a játéknak.
75-ös zárat ki lehet nyitni 55-ös lépességgel, annyit kell eldönteni, hogy mennyire fontos egy-egy képesség fejlesztése, pl a medicine rovására simán lehetett volna a tudományt fentebb nyomni (amii nem azt jelenti, hogy így nem jó, de akkor el kell fogadni, hogy egyenlőre kevés minden terminálhoz - lesznek majd 100-asok is)
Speciel a Grafokat legegyszerűbb úgy lebuktatni, hogy kiirtod őket :-)

Fantusz
A széfben talált fegyvert kb az első szinten sem használnád, ha csak a sebzését nézed, a 10mm-es is nagyobbat sebez, gyorsabb.
Abban az az érték, hogy egyedi, illetve be lehet csempészni a kaszinóba.
Vegasban a robotnál rengeteg lőszer, és lőszer alapanyagot lehet venni, lőszer hüvelyek kis számban random vannak a kereskedőknél, illetve van perk a hüvely visszaszerzés esélyét növelni...
Contreras őrmesternél (McCarran) több ezer darab .308, 12.7-es lőszer van, feltéve, ha nem zárattad be a seftelés miatt - ez a két méret közelre, és távolra pufogtatni is megfelel, lootból meg nincs hiány, be lehet cserélni.

Craftolós, és lövész karakterek, miután feltápolták magukat, érdemes egy hosszú kitérőt tenni ide, utána elérhető lesz a 45-ös kaliber, és nem utolsó sorban sok egyéb hasznos cuccal térhet haza.

Hát, azt nem mondanám, mert a megvalósításába került egy-két porszem: alább írtam a fegyverjártassági igény eltúlzását a .44-esnél és
a Primm-ben, a 2. helyszínen lévő 75-ös zárnyitás-igényű széf is ide sorolható... (ha egy szolgálati puskát adnak 3-4 hangyáért, akkor ezt a fegyvert is hozzánk vághatták volna pl. a börtön kitakarításáért a MO-on)
Sz'al az elképzelés tényleg jó, csak idejük nem maradt a megfelelő kidolgozásra és összefésülésre.

Én is 18. szintű lettem:
90-es lockpick (már csak 10 pötty és "kész"😉
75-ös guns (az All-American + anti materiel gun miatt kell majd a 100 is belőle; hogy nincs egy "normális" lőfegyver/géppuska sem ebben a játékban...)
70-es beszédkészség (vegas-ig elégséges)
65-ös medicine (70-től stimpack-készítés)
60-as tudomány (kezd elavulni ez is)
55-55-ös javítás és kereskedés (ezekről meg má' ne is beszéljünk...)
39-es túlélés
...és ez még messze nem elég a "meginduláshoz", de, ha meg elég lesz, akkor meg már a játék fog unalmassá válni -> a közbülső részek kidolgozása vhogy csak kimaradt az időhiány miatt...
Nevetséges, hogy 75-75 tudomány, vagy zárnyitás kell a van Graff-ok lebuktatásához, amikor a karavánvezérnél az 50 is elég és akkor ez még egy kezdeti küldetésszál...
Utoljára szerkesztette: Kotomicuki, 2019.03.15. 20:05:46

Ha nem is a legelejétől, de már veszem meg az elém kerülő készleteket is, csakhogy a 3(-4) fegyverhez legyen elegendő (.357; .44; .308; amíg a service puskát és a varmint-ot használtam, addig az 5.56-ot, de mostanság ehelyett inkább már a .45-70 Gov't veszem, készülve a jövőre).
Persze, ez mutathatja a munkamegosztás mértékét is, hogy "csak" a kísérőnél van rendszeres és akkut lőszerhiány! <#hehe>
De mit csináljak, ha én még forgolódok, hogy mi van, amikor ő már a fél tárat kiürítette és nekem vhogy nagyon későn "pirosodik" be a célkeresztem is (hatásos lőtáv).

molnibalage83
18. szinten is azzal poffogtatok és elég erős. Mondjuk a hunting rifle sneakelve odabasz a nagy skorpióknak is.
Eszméletlenül ki van találva a fejlődés.

mivel én soha nem bontattam le lőszert így amiből a legtöbb volt azt adtam mindig a követőknek, ők meg szépen használták az extra készletet amit én felhalmoztam, de még így se lehet elhasználni azt a tonnányi lőszert amit össze lehet guberálni innen onnan.

Visszamentem Primm-be, mert meglett a 75-ös zárnyitásom...
Találtam egy "otthagyott" 50-es széfet is (eget verő dolog ebben sem volt), de a 75-öst kinyitva végre előkerült az a fegyver, amit már rég nem használnék, mert eljárt fölötte az idő: Cass használja a .357-es ismétlőt, amibe egyre nagyobb gond lőszert találni (a 9 és 10 mm-esek lebontásával is), mert eléggé gyorsan és jó hatásfokkal puffogtat vele a csajszi -> a .44-est a kezébe nem merem adni, mer' ahhoz még kevesebb a lőszer...
Sz'al, nagyon ráfért volna még 0,5-1 év (hivatalos) finomítás a játékra!

Beteszed rögtön a játékfájlok alá és akkor ha használsz modot ami módosít valamit felülírja. De van telepítési útmutató.

molnibalage83
És az mind MOD-tól függetlenül alkalmazható?
A Sunshine Boogie quest érdekes módon ebben sincs javítva.

Komolyan mondom a japcsi patch az must have. Mojave patchel ellentétben ez nem változtat semmin. Viszont eszméletlen mennyiségű bugot javít amire az Obsidiannak már nem volt ideje.
Readme
Yuki patch readme

ja az a küldi eléggé elbaszottra sikeredett sajnos.

Hát, a fegyverekhez kellő jártasságot is jobban belőhették volna: a .357-es ismétlő 25-ös igénye után én nagynak találom a .44-es 75-ét.
Igaz, a kettő hatása az ellenfelekre is (pláne elsőre) mutat "némi" különbséget, de a kezdő .308-asok, amikhez közelebb áll a .44-es, azok is beérik 50-es fegyverjártasságival.

A másik, ha nem veszem fel a küldetést azelőtt, hogy az ahhoz rendelt helyszínre érjek, akkor nem kapom meg a küldetéshez szükséges tárgyakat, már később sem:
Camp Searchlight-nál először betévedtem a városba és ott lelőttem pár ghoul-t, de tag-ot nem találtam náluk.
Később az őrmesterrel beszélve felvettem a küldetést, de a maradéktól, meg ami még a település körül kóricált egyedtől sem tudtam már összeszedni a kellő mennyiségű tag-et -> pár XP-t, kupakot és egy puskát buktam az egészen.
Aztán így térképezzem föl a terepet...

molnibalage83
Valahol megdöbbentő számomra, hogy ilyen szintű hiba maradt a játékban, hogy nincs egy olyan szállás sem, ahol ezek közel vannak. Csúnya időhúzó megoldás. Ha nem HC módban tolod, akkor csak időt húz. HC módban viszont food, pia és slp.

pontosan kell be írni mert máskülönben nem fogad el semmit.

lucky38 lakosztály konyhájába a hűtő mellé leraksz egyet(vagy oda ahol épp a bázisod van) aztán többet ezzel se kell foglalkoznod hogy hol vannak a tábortűzhelyek, aztán meg rohangálni utánuk.

elmondhatatlanul könnyebé és élvezhetőbbe válik a játék ha van egy hely ahova lerakhatja a cuccait az ember és mellette karnyújtásnyira vannak az összes crafting table helyek is.

molnibalage83
Sajnos nem működik sehogy sem. Azt vágja a képembe, hogy compiled script not saved

Tévedtem, mégis. Megjelent a földön a sütő. Hej, végre nem kell rohangálni...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.15. 13:02:23

molnibalage83
Én nem futottam bele aknába sehol.

Solid Snake
"Az pedig könnyű 😊 Nekem egy óra alatt megvolt.
Aztán aknára léptem és kezdhettem előről. Utánna már csak 10s 😊"
De jót nevettem ezen bocs biztos nem volt vicces mikor csináltad <#law><#hehe>
Fantusz
Ez az az útvonal, amit a közelben ácsorgó fazon ajánl, de a szikladal mentén is végig lehet spurizni a kerítésig... igaz valószínűleg nem sértetlenül de el lehet jutni oda, és akkor már nem rakétáznak.
Tény, hogy ott meg lehet kínlódni a bejutással, de megoldható (plusz ott van az alagút is)

Fantusz
Be lehet jutni az útról balra letérve a szikladal mellett szorosan végig futva a kerítésig...
Amit a fazon javasolt, hogy az épületek fedezékében haladjak, az nem működött, amikor ezt az utat megtaláltam, azóta nem is erőltettem az épületek felé áttörni.
Az alagút is megoldás lehet, de ott 100-as zár van, és kóborol arra 2-3 halálkarom is

coolpet
Vagy simán

molnibalage83
Ahhoz képest arra menve sikerült, megnéztem YT-n. n+1 olyan hely volt, ami lehetett volna fedezék, csak nem annak kezel a játék...

A solar array questet sem értem. Minden elem ki van javítva, generátor megy, de az interface azt mondja, össze kéne dugni kábeleket. Nem találtam egyelőre sehol, pedig nagyítóval néztem már át a környéket.

Ja, hogy bugos..
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.15. 00:35:11

van alternatív bejutási lehetőség? na ezt jó tudni...

coolpet
Az pedig könnyű 😊 Nekem egy óra alatt megvolt.
Aztán aknára léptem és kezdhettem előről. Utánna már csak 10s 😊

Bal oldalt a fal mellett fuss be mert balról tüzelnek, ott nem ér el. Ne menj a házak közepére be a halott paladinhoz, nem hiába halott 😊