6837
...
-
Although #6356 Csak Danse de ő a másik oldalon volt :) -
Although #6355 Maxson mindaz amit átélt. Ami abba az irányba vitte őt., Hogy elpusztítson mindent amit más mint amit a gyermekkora jelentett :) Mert nem volt jobb nem is lehetett :) Veronica már nem volt ott elmondani mit jelent az idealizmus neki ez nem volt. -
Although #6354 Majd persze ettől és a többi mesétől lesz az F3-al együtt a sztori teljes Sarah Lyons. Veronica a fahter meg többi Brotherhood, a railroad, Father a többi a inkvizició. A Maxson. A Legenda :) -
Although #6353 huh te mennyien nem szerették ezt az idiótát :) Nekem meg az volt amit a sztori írt. :) A kis szerencsétlen aki tele hittel hisz azokban akikben nem kellene :) De ettől lesz szerethető :)
-
Although #6352 Élvezd ki a sztorikat az old wordl bluest amit spec nem kedvelek. De sokan igen. A lonesome raod ami nem rossz. És a vége. A többi mesét mert mind az. Élvezd mert ezt mesterek írták valódi mesterek a vége előtt. Fallutt 1-2 Majd a többi végül az utolsó a Fallout New Vegas. Veronicával, Booneval, messze különböző karakterekkel. A te karaktered történetével. -
Although #6351 Élvezd mert utólag 8-9 évvel később rátaláltál. Arra ami a Bethet is talán motiválta a Fallout 4 sztori megírására. Mindez persze lényegtelen. Ez az utolsó a Dragon Age origins után. 2010 és 2011 a W2 és a az FNV ideje mielőtt miután a skyrim kijött és elmondta nem kellenek karakterek történet csak a szar a középszer. Kell. Az FNV nem ez és a W2 sem ez volt. :) -
Although #6350 Tényleg nincs. Csak egyen mező. Az FNV nem ez a mese. Most írtad le lv4 istenek azért mert nem szintezett ellenfelek. Ez jelen volt a W2 idején csak nem emlékszel rá mert az sztori alapú volt. A w3 meg már szóval inkább felejtsük el. -
#6349 ????
A W3-ban nincs szörny szintezés. -
#6348 Meg figyelj arra, hogy 50 a max szint, ha mind a 4 addon fennvan. Ha nincs akkor -5 addononként, vagyis lvl30. Nem fogsz tudni mindent kimaxolni. specializálódj -
Although #6347 Vagy vedd le a nehézséget, és csak nyomd le a sztorit. Persze a deathclaw akkor is gond lehet a nagy szint különbség miatt. -
Although #6346 Tudod ezt jelenti ez az rpg csak mivel nem teljesen sztori vezérelt. Táblákkal figyelmeztetésekkel oldoták meg. Vagy valaki aki elfelejtett mindent és újra kell tanulni a dolgokat, szokásos mese, vagy csak egy kis futár voltál. Most célod lett. Elindulsz megkeresni ki tette ezt veled közben megismered ezt a világot. Mivel valamennyire open world így belefuthatsz rosszabb arcokba mint amikkel elbírsz. Érd el a lv10 legalább :) Utána már csak lv20 kell aztán lv 30 :) Ott már te leszel a veszélyes :)
Utoljára szerkesztette: Although, 2019.03.04. 20:03:32 -
Although #6345 Vannak robbanószerek, azt is megpróbálhatod ha van pár elhelyezed a vonulási útján a gond az ha megtalál akkor is egy ütés vagy neki ha már alig van hpje. -
Although #6344 A deathclaw lv20 kb vagy több. Ha valami nem megy szinteden menekülni kell elbújni. Visszatölteni. Deathclaw a játék egyik legerősebb ellenfele az alapjátéké. Gyors, erős. Mondom lv25 körüli karival már simán elintéztem. Neked kell nézni mire raktál pontot. Csak dumálos karival minden questet nem tudsz megoldani. Vagy akkor azt nem próbáltam de vannak perkek a companionra amik +-kat kapnak. Nekem közelharci volt stealthal. Éjjel mentem és megnéztem merre közlekedik beálltam egy pontra és vártam mellém érjen akkor vats és kb 2-3 ütés volt. Ha neked távcsöves fegyver van akkor arra kell figyelni találj egy pontot ahonnan leszedheted. De mondom ez nem W3 ahol veled fejlődik a világ vagy skyrim. Itt vannak erős lények akiknek te kezdeti szinten csak csemege vagy semmi több. -
#6343 A bányánál a deathclaw. 4. szint táján kb. félisten egy olyan szörny is... -
Although #6342 Mészárolós? Hol pontosan? -
#6341 Azért a mosta mészárolósoknál majd kíváncsi vagyok mi jöhet szóba. Lopakodás + csapda? Ha van ilyen? -
#6340 Kosz, akkor jol emlekeztem ennyi ev tavlatabol is. -
Although #6339 Mondom az számít te milyen karit akarsz játszani attól még valakinek nem fontos azt amit te játszol lehet kell nagyon sok questnél jól jön és meg lehet oldani a problémát fegyver nélkül is ha alacsony erre esélyed sincs. Persze ha harcos karid van akkor tényleg nem kell. -
#6338 Igen, úgy tűnik azok. Nem is mentem át egyikre sem. Esetleg End vagy Str-re gyúrok még. A Chart-t kicsit lentebb vittem asszem, de 1-re nem mertem. -
#6337 Azok a dlc-k valóban külön térképre visznek, ahonnan vissza sem tudsz térni az ottani küldetés sor befejezése előtt.
Azt ajánlom, ne menj még át, a játékkal ismerkedj az eredeti területen, de a döntés nálad van...
Intelligenciára 1 pontot vásárolhatsz Vegasban a doktornőtől, a 8 nagyon jó, nem kell feltétlenül 10-re rágyúrni... persze, az még jobb, de az a két pont máshol is hasznos, a perkek közül sem az a leghasznosabb, ami a képességeket emeli 1-el.
A fontosakra 7 pont, plusz 1 a beültetéssel, az 8, karizmára meg elég 1. -
Although #6336 Azok szerintem a dlc-k. Az egyik szerintem egik az old world blues. A másik a lonesome road talán. -
#6335 Okas, köszi.
A Wastland 2 és más tapasztaltok alapján a skill pontokra nagyon rágyúrtam, ezért magas az intelligencia és perk is van rá. Most szintenként 16 pontot kapok, de az intense training-et is sanszosan int-re fogom tenni.
Viszont van két érdekes quest. Az egyik a lezuhant műholdnál a másik meg a roncsoknál. Jól értem, hogy ezek külön térképre raknak át és spéci valamik? Az egyiknél 15 a másiknál lvl 25 ajánlást látok...
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.04. 12:05:02 -
#6334 Ha rákattintasz a fegyverjavító csomagra, a kézben lévő fegyvert javítja... sajnos akkor, is, ha egyébként az tökéletes állapotban van.
Skilltől függetlenül használhatod, az 50-es javítás a csomag craftolásához szükséges (ragasztó szalag, csavarkulcs, ragasztó, ócskavas - valami ilyesmi a "recept")
A fegyverjavító csomag ajánlott, ha olyan fegyvert használsz, amihez ritka, vagy drága a donor.
Lesz egy olyan perk, ami megkönnyíti a donorokkal javítást, de az csak sokadik szinten lesz elérhető. -
#6333 Most még csak azonos fegyverrel megy.
A lőszerek kapcsán. Ha jól látom, akkor kb. tetszőlegesből lehet kinyerni nyersanyagot és átcsavarni másikban.
A konzolos irányítás miatt majd azért körülnézek, hogy tisztességesebb ábrázolása hol van a craft rendszernek, mert ez így átláthatatlan sajnos.
Fegyver javító csomagra inventorban véletlenül rákkatintottam és eltűnt úgy, hogy 50-es skillem nincs és nem is történt semmi. Ez valami bug lehet? -
Andule #6332 Ket egyforma vagy ahogy coolpet mondja, a Jury Rigging perk utan ket hasonlo (azonos tipus tan eleg) es mehet a javitas.
A jateknak tobb befejezese van, az egyik a legioval. Ha neked mar az elejen nem tetszik h falvakat predalnak fel es embereket huznak karoba akkor jo esellyel ez kesobb sem fog valtozni szal ha ugy erzed akkor lovoldozz batran. (En is instant ledaraltam oket aztan az eleg op kezdo gun runners arsenalbol szarmazo granatvetovel daraltam le az ongyilkos kommandoikat. EDE osszerakva detto eleg tap mert az ellenfel detektalo mezoje irto nagy igy szinte kizart h vki meglepjen) -
#6331 Okas, köszi. -
Alexzel #6330 Azok a számok a kapcsolódó skill szint, ami ahhoz szükséges hogy a fegyvert 'büntetés' nélkül használhasd. Ebben az esetben a lőszer a 'Small Gun' skillre vonatkozik, a 'villám' meg az 'Energy Weapon'-ra.
Ha nincs meg a szükséges erő akkor úgy tudom a pontosság csökken, ha a skill kissebb akkor a sebzés. -
Although #6329 Az a helyzet ez Avellone. Ha jól tudom most fejezte be az új Star wars sztorit. Arra kíváncsi leszek. Megnézem majd az új obsidian gamát tudjam mire mennek Avellone nélkül. Kíváncsi vagyok rá. -
Although #6328 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Boonenak volt egy párja, meghalt azóta csak annak él gyűjti a skalpokat. Abban a kis településnek, szóval ott van más is. Egy ranger aki tud tanítani egy két dolgot Fura egy település az.:) Mindez attól függ milyne karid van ha negatív akkor nem fogsz Booneval barátkozni, ha pozitív akkor ő lesz az egyik kedvenced vagy Veronica, ő kicsit másmilyen, a brotherhood követője és a boone féléket sem szereti :) Mondom ez komplex játék nagyon az. -
#6327 Pozitív karakterrel a légiósokkal nincs közös érdek, a játék meg nem arról szól, hogy egyetlen karakterrel megcsinálj minden küldetést, sőt kizárt... ha az egyik tábornak dolgozol, az ellen tábor küldetései kiesnek.
Boon társaságában csak idő kérdése mikor válik ellenségessé a légió, mert a mesterlövészünk okkal vadászik rájuk.
Az ellenségeskedésnek annyi a következménye, hogy jönnek majd a légiós bérgyilkos csapatok, ami plusz XP, és plusz loot.
A 13-as flaskából automatikusan iszik a karakter, olyankor gyógyul, hidratálódik kis mértékben.
Rengeteg a craftolási lehetőség, vannak szuper dolgok, de karaktertől függően sok a fölösleges kacat, amit jobb esetben legfeljebb elad... ezért nem érdemes össze szedni minden szemetet, csak azokat, amire valóban szükség van.
Tábortűznél, asztaloknál meg lehet nézni mire lesz lehetőség, a túlélés, tudomány, vagy a javítás függvényében, amelyek még perkekkel tovább bővíthetők.
Follower is tud cipelni terhet, ami fölösleges, érdemes eladni, a többit meg lerakni (pl Novacban)
Fegyvert lehet javítani egy másik fegyverrel, vagy fegyver javító csomaggal, ami gyógyászati besorolást kapott (a kézben lévő fegyvert "gyógyítja)
Fegyver javító csomag is craftolható, kereskedőknél ritka, tehát az egy hasznos craft, 50-es javítás képesség kell hozzá és a cuccok.
Craftolható automatikus méregtelenítő, ami a casadorok, sugorpiók ellen hasznos, nem is kell hozzá más csak sebészeti cső, és az a dudva, futó növény ami az utak mentén szedhető. -
#6326 A 13-as ikonnal ellátott flaska mire jó? Nem lehet semmivel megtölteni mégis folyamatosan meg a hint a bal felső sarokban, hogy kortyoljak belőle? Hogyan? Mit..? -
Although #6325 Ez legalább saját vélemény amit nyugodtan idézhetsz ettől a hülyétől :) -
Although #6324 Maxson, Brotherhood, Railroad, Danse. Mesélj nekem, vajon ha nincs az FNV akkor is ezt kapjuk? Tduom sokak számára ez is a szar maga. Nekem nem mert ezek élnek legalább Danse, Father. Mesélj még. Mond azt ez megvolt a skyrim idején is. -
Although #6323 Végül is az F4 sok téren sokkal jobb lett mint a skyrim mert a Beth azért meg akar felelni. Sztorik, karakterek, Cait, a nyomozó, Piper, a frakciók. A történet. Vajon mindez az FNV nélkül is meglett volna? Egy skyrim után? -
Although #6322 Azt gondolsz amit akarsz adtak rá 2 évet? kevesebbet mint nekik volt az F3-ra? És kaptak egy jobbat sokkal jobbat ha nem is tudták befejezni rendesen? Idézheted meg nevetgélhetsz rajta de ez a helyzet. Azt gondolom nekik ez gond volt mert tele volt a nexus forum is elvárásokkal, hogy ilyen társakat és sztorit akarnak az emberek mint az FNV. Miközben a skyrim az ugye fényévekkel kevesebb volt. nem gondolom a Beth örült ennek, aztán ha tévedek? Ez van. De így látom. -
#6321 Azok a karmos izék a Halálkarmok, vagy DeathClaw-ok.
Nem játékszerek, főleg az anya, meg az alpha.
Nem kell feltétlenül 2 azonos, csak a kategória legyen azonos.
Kell hozzá a Jury Rigging skill -
#6320 > Szerintem a Beth ezerszer megbánta megbízta az obsidiant az FNV-vel azt gondolták nem fog menni
LOOOOOOOOOOOL. Ezt a nagyszeru mondatodat - amely csak a te agyadban fogalmazhatodott meg - engedelmeddel a kovetkezokben fel fogom hasznalni, termeszetesen szo szerint idezettkent, forrasmegjelolessel. Koszonom es megtisztelsz, sose hagyd abba! -
#6319 Poénból kipróbáltam, hogy le tudnám e mészárolni a nagypofájú légiósokat az első találkozásnál. Le. Simán. Kedvem is lenne, csak így bukok egy szálat.
Megéri mészárolni? Mert RPG esetben az ilyen alakokat mindig legyakom. Elvagyok én, mint bosszúálló félisten. :)
Utoljára szerkesztette: molnibalage83, 2019.03.03. 18:54:08 -
Although #6318 Rajtad is azt látom amit magamon elfelejtettük, hogy kell egy ilyen gamevel játszani. -
Although #6317 A halálkarom két ütés volt lesből.