6837
...
  • Carlos
    Akkor egy kis építő javaslat:
    -animált gif kuka, nem 10 évesek vagyunk
    -háttér szétcsúszik nagyobb felbontásokon és zavaró
    -viccbox kuka, nem viccet olvasni akarnék
    -óra kuka
    -CSS validation: Sorry! We found the following errors (34)
    -HTML validation: 99 Errors, 76 warning(s)
    -alsó gördülő izé kuka
    -Humor rész kuka.

Hirtelen ennyi jutott eszembe első 3 perces átnézésre
  • gfreak
    az animált giftől búcsúzz el...az első mp reakciója ;)

háttér irány kuka, egyszerűre, szolidra cserélni, óra kuka szintén..

einstein teszt szinten kuka, a többi felosztás tetszik, tartalom rendes, szép és hasznos lapot csinálhatsz belőle, csiszolgasd..kezdetnek rendben van..

(és az sem baj ha a lényeg középen van xD)

• xblades
    Hellosztok

Most hogy lassan de biztosan kijön a játék :) Ismét megcsináltam egy weboldalt a játékhoz amolyan Faq, segítség címen mint a Fallout 3-hoz.

Szívesen segítem azokat akik itt és máshol fórumoznak ezzel a játékkal kapcsolatban, ha elakadnak vagy nem tudnak valamit.
    Össze gyűjtőm a legtöbb itt és máshol előforduló problémát és átvezetem az oldalra, ezzel is segítve a könnyebb megtalálását. És persze azt hogy a rendszeres fórumozoknak nem menjenek az agyára a 10 házszámankénti ua. témában lévő hozzászolás.

Itt az oldalam, ha van észrevételetek, javaslatotok kérlek jelezzétek.
  • mike01010101
    Ez szerintem is igy van, mind igaz, és én is szapultam a látszólag kevés új grafikai elem miatt, de amiket mostaában olvasok az elég biztató.
  • sirdond
    elég sokat szapultam a játékot (sőt még most sem tartom új játéknak),de elég sokat játszottam már az új gothic-kal és ha jót akarsz magadnak, akkor inkább ezt vedd meg
    1. a FNV már csak videok alapján is jobb
    2. az új gothic rendkívüli módon optimalizálatlan
    3. a gothicot egyszer fogod végigjátszani, utána többször biztos nem, mivel a játékmenet nagyon lineáris
    4. fallout sokkal jobban moddolható
    5. fallout nagyobb játékidő (ehhez majd jönnek majd a dlck is biztos)
  • mike01010101
    Nem akarlak elszomoritani de ez 100x jobb lesz mind gothic4. En megvettem azt is, most játszom, es ezt is meg fogom venni, mert tudom hogy nagyon jo lesz. Ha csak annyit kapok mint egy fallout3 dlc en mar elegedett vagyok. Persze ezzel egyutt azt javaslom, vedd meg a gothic 4-et, tamogassuk a honositott szoftvert.
  • Svenhassel
    Ez mégis kit érdekel?
    Egyébként szép lenne ha már az alapján választanék játékot, hogy kijön-e magyarul... Azért manapság szerintem, nem olyan nagy dolog egy középszintű angol nyelvtudás, pláne, hogy gimiben kötelező a két nyelv tanulása, az átlag játékos pedig szerintem pont az a korosztály...
    Na de mind1 elég az elmélkedésből
  • Carlos
    Bassman kolléga eztis tuti lefordítja majd!
  • Hotomi
    Kinek a pap, kinek a papné. Én maradok a New Vegasnál, nem zavar ha angolul jön ki, legalább erősíthettem a nyelvtudásomat. Amúgy se szeretem az ipari fordításokat, mindig összecsapják, az amatőr fordítok munkáját jobban szeretem, ők legalább tesztelik, finomítják a munkáikat.
  • Hotomi
    Egy cikk FNV zenéjéről
    Teljesen átdolgozták az egész zenei rendszert, nem hasonlít majd sem az Oblivionéra sem a Fallout 3-ra. Érdekesség, hogy a zene reagálni fog a különböző frakciókkal való állapotodra, ha ellenséges vagy valamelyik frakcióval akkor a zene is ellenséges lesz, ha barátságban vagy valamelyikkel akkor a zene is olyan lesz. A különböző helyszínek más-más zenét kaptak, és ahogy közeledsz egy helyszínhez úgy vált majd szép lassan a zene is.
  • meteoreső
    Részemről döntöttem.
    Kijött a Gothic 4, és magyarul!!!
    Én azt veszem meg eredetiben!
    Vano olyan jó mint ez.
    Támogassuk az ipart, de azt az ipart amelyik szeret is minket..
    Nem értem meg ezt a hozzáállást
  • Hotomi
    Némi új infó:
    -42 szikla rejtek lesz (ez olyasmi mint Megaton mögötti szikla amiben volt egy mesterlövész puska meg pár nyalánkság)
    -51 skill könyv lesz: az új könyvek 3 skill pontot adnak majd, és 4 pontot ha meg van a Comprehension perk (nem jut eszembe a magyar neve)
    -213 skill magazinok lesznek: 10-el növelik majd az adott skillt, de csak egy rövid ideig, szintén ha megvan a Comprehension perk akkor 15 pontot adnak majd, és ha mellé felvesszük a Retention perk-et akkor tovább tart majd a hatásuk.
    -42 külömböző egyedi fegyver lesz majd a játékban (egy része csak a Wild Wasteland Trait-el lesz majd elérhető, egy része pedig csak eme trait nélkül lesz elérhető)
    -10 Trait lesz a játékban.
    -86 Perket fog tartalmazni a FNV.
    Némi Beastiary: egyes szörnyeknek több típusa is lesz külön modellel: Bighorners (6 alfaj), Brahmin (4 alfaj), Cazadors (3 alfaj), 3 különböző kentaur, 3 különböző prérifarkas, 8 fajta halálkarom (bébi, anya, alfa hím stb), 8 fajta kutya, 10 fajta gecko, 10 különböző ghoul, 3 fajta óriáshangya, 3 fajta mantis, 4 fajta óriáspatkány, 2 fajta lakelurk, 2 fajta molerat, 4 fajta nightstalker, 6 fajta radskorpió, 5 fajta sporeplant, és végül 6 különböző szupermutáns.
    Normál játékmódban a társaink nem halnak meg csak elájulnak, Hardcore módban viszont meghalnak. A társaink nem használnak módosított fegyvereket, csak különböző lőszertípusokat.
  • Hotomi
    Eddig úgy volt, hogy a dobozos verzió amerikában okt. 19-én jelenik, eu-ban pedig okt. 22.-én. A Steames változat eddig okt.19.-hez tartotta magát, de most már okt. 18-át ír.
  • Svenhassel
    Én hallottam valami pletykát nemrégiben, hogy talán előbb kiadják, mint ahogyan tervezték. Ez lenne az? Vagy tényleg csak steamen érhető el előbb?
  • Hotomi
    Hmm a Steam-en már október 18.-át írnak, és a visszaszámláló is 6 nap 2 órát mutat. A Steam használok előbb tölthetik le a játékot? Remek, milyen jó, hogy a Steamen rendeltem meg a játékot.
  • ratgab
    Új videók itt!

Jobb oldalt még van új videó, összesen 7 darab az általad feldobott questtel együtt!
  • Carlos
    Nem érdekel az ára. :)
    50 font, plussz amennyiért a brit kolléga átküldi ide.
  • meteoreső
    mennyi ha kintről rendeled a gyűjtőit?
    Nem akarsz kettőt rendelni? átvenném az egyiket:)
  • Hotomi
    Videó egy küldetésről. Ha jól értettem akkor csak bizonyos repuval, és rossz karmával lehet majd felvenni.
  • Carlos
    Sajna közép európába nem szállít a kiadó.
    Úgyhogy nekem is maradt az angliából rendelés (Magyarországra ők sem szállítanak, úgyhogy kacifántosan, de remélem lesz CE-m)
  • Prince23
    Nálunk nem lesz CE
  • Voltan
    Tudja valaki, lesz CE? Az 576-on volt, és elő is rendeltem, de a site-on nem szerepel már. Vagy csak elfogytak előrendelésben?
  • Prince23
    Dev Diary 4

• meteoreső
    be kell jelentkezni a you tube-ra a korhatáros videókért ?
    lol
  • Hotomi
    Diary 4
  • Hotomi
    Remélem tényleg stabilabb lesz mint a F3, és akkor modolással tovább is tarthat mint 3-4 hónap
  • mike01010101
    Vegulis az F3-mal a mai napig jatszok, a vegas is jo lesz 3-4 honapra:)
  • Hotomi
    NMA találtam még plusz infókat:
    -70 küldetés lesz a játékban, és 90 gyűjtögetős küldi.
    -200 helyszín lesz New Vegasban (F3-ban 162 volt)
  • Encore
    "Erre mondják, hogy Loot Bitch nem???"
    Örülök, hogy nem a szomszédságodban lakom, mi lehet ott? :D :D :D
    Vagy te voltál a fókuszban nemrég, a manus, aki minden vacakot gyűjtögetett és térdig járt a cuccokban? :D :D
  • ratgab
    Engem motiválnak ezek a dolgok! Amúgy is a FAllout 3-ban (de még az Oblivionban is) nekem az egyik kedvenc elemem a csillárd mennyiségű tárgy)

Fallout 3-ban is képes voltam 30 percen keresztül csigalassúsággal visszabattyogni Megatonba, csakhogy minden általam begyűjtött cuccot hazavihessek! Erre mondják, hogy Loot Bitch nem???

Mivel itt is lesz loot dögivel(fegyver, tárgy, armor, mod, alapanyag stb. stb.), ezért ez nekem maga lesz a Kánaán!

Az viszont lehet, hogy egy idő után Gigapáncélt kapnak, de a Ghoul autószerelő csávónak a mexikói hacukája baromi hangulatos! Már látom is, amikor mindketten 1-1 Colttal és Winchesterrel felszerelkezve rójuk a Nevadai sivatagot, oldalunkon a hűség robot kutyával (akinek tartájban van az agya LOL) és gekkóra vadászunk, melyek bőrét feldolgozva a készterméket értékesítjük! Erre mondják, hogy Priceless (nem tehetek róla, de nagyon lelkes vagyok)!

mike01010101 #604: Igen! Márciusban nagy dömbing lesz az általad felsoroltak miatt (ilyen szempontból nagyon hasonló az ízlésünk, mert nekem is ezek vannak a kívánságlistám tetején)! De addig még nagyon sok idő van: 4-5 hónap! Nem is értem a Two Worlds 2 EU-n kívüli terjesztői milyen idei játékdömpingre hivatkozva halasztották el mindenhol a játék kiadását 2011 januárjáig? EU-s terjesztő (Hálisten) továbbra is tartja az okt. 19-es megjelenést a Two Worlds 2-nek.

mike #605: Az igaz, de itt azért kicsit szabadabb lesz a világ (ME 2 nekem nagyon kötött volt (csak bizonyos helyeken mozoghattál szabadon, ott is nagyon pici területeken, lásd Citadell), főleg az első rész utána)!
  • mike01010101
    Ilyen mintha mar lattam volna:)) (masseffect2)
  • mike01010101
    Remelem a gothic4 es a new vegas is jo hosszu lesz mert iden mar masra nem szamitok (maximum meg a two worlds2) es ezekkel ki kell huzni jovo marciusig. Akkortol jonnek a nagyagyuk, az AC:brotherhood, a Fable3, a Witcher2 es a DA2.
    Talan lesz meg egy mass effect2 dlc telen.

• gfreak
    hmmpff...nemigazán ösztönzi ez a népet, a questeket meg alapból megcsinálod (ha fejlődni meg lootolni akarsz) xD

egy kis üveggyöngy, egy kis parasztvakítás..már ha tényleg csak annyit bírnak az új ruhák hogy máshogy néznek ki..de tartok tőle hogy a statok miatt sem nagyon lesz érdemes begyűjteni, max az elején, aztán úgyis gigabrutálpáncélba gyömöszölöd őket xD
  • ratgab
    Ezt most találtam a NMA honlapon! Ez egy nagyon jó hír!!!! :-D

*Most of the companions will have unique costumes that unlock after completing their quests.
  • ratgab
    Végigjátszási időről én nem tudok, de tudom ajánlani a No Mutants Allowed nevezetű oldalt ott az információk tárháza van a játékról!

Terület kapcsán én úgy tudom, hogy kb. akkora lesz, mint Capital Wasteland volt, ami megjegyezném szerintem éppen elég (mire annak is minden négyzetcentiméterjét bejárod, bejártad, bejárnád (esetemben utóbbi még), az nem pár óra...

Gothic 4 is jöhet addig W. verzióban (ha jó lesz, akkor később olcsóbban vevős, de ezt még majd meglátjuk)! Egyébként a Fallout NW hetén jön ki a Two Worlds 2 is szóval lesz itt RPG dömping most!

Igen én is attól tartok, hogy sokat várok és csalódni fogok...
    De azért reménykedem, hogy egy teljes egésszé áll majd össze a dolog, mindenesetre a feature-ök eddig nagyon bíztatóak, de mint tudjuk a puding próbája az evés!
  • mike01010101
    Arrol van informacio, hogy (leszamitva a lent irt rengeteg mellek lehetoseget) milyen hosszu atlagosan a fosztori vegigjatszasi ideje es kb - osszehasonlitva a F3-mal - mekkora a bejarhato terkep?
    En is nagyon varom mar. Jobban mint a gothic4-et, az jon elobb.

Mellesleg varjuk ki mi es hogyan valosul meg ezekbol. Szerintem mindenkinek vannak rossz tapasztalatai e teren:)

• ratgab
    Hát ha hozzáveszed a gyűjtögethető alapanyagokat, a "snowglobe"-okat, a fegyver modokat, a craftolási rendszert (csinálhatsz különböző hatású lőszert is), a főzőcskézést és még a többi jó kis hangulat fokozó "nemisannyiralényegesasztori feature-t", akkor totál jól elleszel míg kész lesz a fordítás!

Jah és majd elfelejtettem a hardcore mod-ot (dehidratálódás=folyamatos vízhajkurászás, lassú gyógyulás=könnyű elhalás(nem árt meggondolni, hogy mikor milyen állapotban kötsz bele valakibe), időnként kajálni és aludni is kell=no comment, lőszernek is lesz súlya= nem lesz nálad soha 1 egész fegyverraktár az USA összes fegyverraktárainak összes lőszerével)!

Engem speciel ezek miatt érdekel jobban ez a Fallout játék és nem a történet miatt (ellopnak valami zsetont tőled, "megölnek", te meg mész kideríteni, hogy wattafuck? Valahogy ez a sztori engem nem mozgat meg egyáltalán, aztán majd meglátjuk mi lesz belőle!)

De a körítés (erősen, de nagyon erősen western feelingem van valahányszor meglátok 1 gameplay-t (itt egy western kalap, ott egy Colt, Winchester, Flaneling, Ballonkabát, Ghoul mexikói bandító jelmezben), a lehetőségek, a mellékküldetések, a kraftolás, a gyűjtögetés, a végre talán igazán hasznossá váló társak, a karma rendszer és a hírnév kombinációja, a beszélgetésekre kiható képzettségeid, skilljeid, attribútumaid, a végre újra megjelenő szerencsejáték úgy gondolom össze fog állni 1 egésszé és végre tényleg megvalósul az igazi jó kis sandbox fallout élmény újra, mindent összegezve 1 élő lélegző fallout játék melyben tényleg meglehet a 3. rész után az igazi túlélő élmény. És akkor még az egyéni kinézetű unique fegyver (halálom volt, hogy 1 nevesített fegyver totál úgy néz ki, mint az utolsó csórótól elszedett rozsdás, elhasznált változat) kinézetet, a kibővült közelharci fegyvertárat, a fegyver modolást stb, stb. még nem is említettem!

Szóval nagyon várós részemről!
  • Ryder62
    Megérkezett a Fallout New Vegas gépigénye (feltehetőleg a minimális):

- Memory: 2Gb RAM, 10Gb free hard drive space
    - Processor: Dual Core 2.0 GHz
    - Video Card: NVIDIA GeForce 6 series, ATi 1300XT series minimum

• Dead
    Itt a sacc :D
  • opronyeczo
    üdv mindenkinek
    a NV bolti áráról lehet már tudni valamit vagy saccolni tud már valaki?