6837
...
  • Prince23
    Sokan veszik , lehet
  • Hotomi
    Nah végre lejött a New Vegas, 6.75 giga a mérete. Elég sokáig tartott míg letöltötte, más játéknál alig 3-4 óra a letöltési idő, ennél majd 9 órán át tartott
  • Hotomi
    Heh a Steamen már le is lehet tölteni a FNV-t. Az Archivmentek is már kikerültek a Steamre.
  • sirdond
    szerintem nem csak neked van/lesz most a zh időszak :D

MrDevil:
    az jó, akkor lehet,hogy én is azt választom
  • Svenhassel
    Azért jó kis szinkronszínészek vannak benne. Jó lesz ez :)
  • Hotomi
    Dev Diary 6
    Olyan friss, hogy még a hivatalos oldalon sincs fent
  • MrDevil
    igen én már rendeltem pont a f3 goty :P kedden reggel rendeltem és csütörtökre már itt volt :D
  • Svenhassel
    Ja vagy úgy :D
    Vááá jöjjön már ki! Mondjuk elég gázos, hogy nekem pont a nagy ZH időszakra esik a megjelenés dátuma :D
  • Seth
    Ez elég régóta így megy XD
  • Svenhassel
    Most már még a warez is előbb megvan a konzolokra? :D
  • sirdond
    ja ok, kösz
  • Seth
    360 verzió ma került ki a netre
  • sirdond
    és hol próbáltad ki?
    ja és a hivatalos megjelenésig minden játékkal kapcsolatos infot spoilerbe pls
    Most próbáltam ki, az eleje nagyon jó, az alaphangulat megvan. A Fallout 3.-at abbahagytam anno, de ezt tuti végigviszem.
  • sirdond
    rendeltetek már a game-ről amúgy? mennyire megbízhatóak és pontosak a kiszállítást illetően?
  • raepa
    Engem erdekel, direkte megvartam, amig 355 helyett 315 lett az font, erre a kocsogok nem vontak azonnal a penzet. :) Egyebkent a gamerol rendelve olcsobban hazhozjon a jatek, mint a cdgalaxisbol... (9k cakkumpakk, 320as fonttal szamolva.)
  • mike01010101
    Az durva, én inkább egy lányos fiúnak hittem.
  • ratgab
    Tesse-nek nevezi a riporter csaj, szóval lány lehet!
  • Carlos
    game.co.uk CE, nem érdekel az ára. :D
  • mike01010101
    En se talaltam jelentosebben olcsobbat mint itthon a 9.900 Ft.
  • sirdond
    na igen, pont ugyanígy voltam én is
    előrendelem steamen és akkor már kedden nyomhatom, erre felmegyek és 50 eu :/

ezért kérdeztem, hogy ki honnan rendelt, hátha van valahol valamilyen jó akció
  • Svenhassel
    Én gondoltam rá, hogy előrendelem Steam-en és akkor pár kattintással játszhatok is egyből. Aztán megláttam az árát: 50 Euro(14.000 HUF) Mondom vegye meg Steam-en akinek két anyja van. Majd leugrok a legközelebbi 576-ba megvenni (köbö 5 perc séta :D)
  • sirdond
    valaki előrendelt már? ha igen honnan?
  • ratgab
    Hát ezen én is gondolkodtam... 1 percig, aztán nem érdekelt a dolog! Maradjunk annyiban, hogy Japán... XD
  • mike01010101
    Komolyan mondom mikor neztem pont ez jutott eszembe:) Valami kis kinai emos alak, fiú? lány? kitudja.
  • mike01010101
    Lehet, hogy valaki felreértett valamit (vagy én fogalmaztam rosszul) én folyamatosan a magyar FELIRATRÓL beszéltem, eszembe sem jutott a szinkron.
    Azt szeretnem ha minden játék magyar felirattal jelenne meg.
  • Svenhassel
    A best buyos videóban, aki játszik az férfi vagy nő? Esküszöm nem tudom megállapítani :D Ja és hogy lát ki a haja alól?
  • xerdi
    Nincs okvetlenül igazad. A Witchert megvettem magyarul, és olyan Szomszédok hangulatúak a párbeszédek benne. A sztori tele van izgalommal, harccal meg csajokkal, a szinkron meg mintha vmi meséhez készült volna. Még egy valamirevaló halálüvöltés sincs a 18+ os játékban.

A többiről nem tudok nyilatkozni, inkább angolul játszom őket, legalább nem sikkadnak el az információk a fordítás miatt.
  • ratgab
    Én pont az F3 GOTY-t akarom megszerezni!
  • Prince23
    Dev Diary 5

• mike01010101
    En mar dontottem, 0 nap! Iden mar mast ugysem veszk (jatek szoftverbol)
    En igy jartam az F3-nal. A F3-at is megvettem hamar es utana megvettem a 2 dlc csomagot is, pedig GOTY joval olcsobb lett volna.

Ja, es a tonnanyi dlc-ben legyen igazad:)
  • ratgab
    Úgy-úgy! Én most csak egyetlen pont miatt bizonytalankodom! Névlegesen, ha most megveszem teljes áron az alapot, és utána jön 1 tonna dlc hozzá, akkor meg kell, hogy vegyem a Game of the year kiadást is majd belőle, akkor meg lehet, hogy jobban megéri megvenni majd csak ezt az utóbbit!

Pont így jártam a Dragon age-gel, megvettem pár hónapja 2000-ért az alapot, majd 2 hétre rá bejelentetették az Ultimate Edition-t!

Mindenesetre így is nagy a kísértés, hogy 0 day vegyem meg (még van ennek eldöntésére 4 munkanapom)!
  • xblades
    Na egyszerűsítettem az oldalt, és a régi tartalmat is töröltem ( vicc rész) remélem lesz bőven mivel pótolni
  • mike01010101
    Persze ez igaz. Úgy értettem, ha tetszik is a játek, akkor a magyar verziót kell megvenni. Lehet, hogyha többen vették volna meg a magyar fallout3-at, akkor a NW is magyarul jelenne meg és nem nekem kéne lefordítani:)

Nálam ez a játek egyértelműen az év legjobban várt game-je. Ha western hangulatu az csak plusz pont, különösen a Red Dead Redemption pc-s hiánya miatt.
  • ratgab
    Ja és még egy dolog aztán befejezem a floodolást! Szerintem nagyon sokat csiszoltak a grafikán, mivel ez így ilyen formában gyönyörű! Hangsúlyozom, hogy szerintem!
  • ratgab
    Ez a játék nekem totál 1 futurisztikus westernnek tűnik... és ez egyáltalán nem elmarasztalás részemről, ez 1 hatalmas nagy plussz pont!
  • ratgab
    Nem beszéltem le, már megvette :-D! Ebben nem fogunk egyetérteni, mivel nekem meg angolul esik jobban játszani, habár a Witcher elég kellemes volt magyarul, annyi szent (azt meg is vettem)!

Nem arról van szó, hogy magyarul jelenik meg vagy nem, hanem amelyik játék nem ér pénzt az egyik nyelven se ér pénzt!
  • ratgab
    54 perces Fallout New Vegas live stream a Best buytól

VAn benne gameplay rendesen, spoilerért felelősséget nem vállalok!
  • mike01010101
    Ne beszeld le. Vegye meg, tenyleg tamogatni kene a magyarul megjeleno jatekokat. Es ez nem "nyelvtudas-nyelv nem tudas" kerdese. Magyarkent elvarom, hogy magyarul jelenjenek meg. En eleg jol tudok tobb nyelvet is, (nem hiszem, hogy bizonygatnom kene) megis jol esik mikor magyarul jatszhatok.
  • ratgab
    Hát testvér ez óriási nagy hiba részedről, az a játék nem ér pénzt!