6837
...
  • JethroHUN
    De attól még nem tudom h kell lehet victoriat felvenni a csapatba, wikipedian sincs, csa kh hol leeht megtalálni, meghogy majd lesz egy küldi amit ő ad ha sokat utazok vele, de felvenni ne mtudom leeht h hiba?
  • nowan
    Ralph nem azonnal csinálja meg a lemezt. Vissza kell menni érte 1 nap múlva. Biztos nálad van program?
  • gabo91
    Hogyan?
    Táskámban semmi olyant nem találok. Gépen van olyan hogy upload, viszont rámegyek ott nincs semmi, nem is csinál semmit. csak a "back" van ott.
    ajjajjjj
  • gabo91
    quests
  • Speedy86
    Amugy van valami leírás akár angol nyelvű is? A küldetésekről
  • MaskimXul
    az könnyen lehet, főleg hogy nem neked akartam válaszolni, csak rossz helyre kattintottam :)
  • Speedy86
    akkor nem egy küldetésröl beszélünk:D Az enyémnek az a címe, hogy Booted
  • MaskimXul
    Milyen katonákat? Én csak pár patkánnyal találkoztam amikor ezt csináltam.
  • sirdond
    ejj, de kár, hogy Red Lucy megdöntéséért nem kaptam valami perk-et :D
    pedig marha nehéz volt ágyba vinni
  • AnarchoiD
    kivancsi lennek egy 10es lucku karira,majd kiproszbalom, most 10es intu vel maszkalok .. de meg igyis kevesnek tunik a sizntenkenti 17 pont
  • Speedy86
    de hogy ölöd meg itt a katonákat?:) most nézem vannak vagy 8an. És elég sok kell nekik:)
  • JethroHUN
    prima guide? az hol? nem találom
  • MaskimXul
    a cuccost amit Ralp adott, fel kell tölteni a gépre
  • Speedy86
    csak azért kérdem mert őtült nehéznek tűnik ez a küldetés és nemtudom megéri e szenvedni vele:)
  • gabo91
    Na minden áldott nap fél órát próbálkozom legalább a "wang dang atomic tango" küldetéssel. Hogy lehet a sexbot-ot kiszabadítani.
    50+ os hackelés és a javítás skillem is. Megtaláltam a kulcskártyát a halott faszi melett, meg a szekrényben is volt valami cucc. Megheckeltem a gépet, letesztelem akkor azt írja minden rendszer rendben van. Ralpnál is jártam, adott valami cuccost a sexbot-hoz de nem tudom kinyitni az ajtót akkor sem.
    Mit nem csináltam meg?
    wiki-t meg más oldalakat is olvastam. Google-val fordítom szóval lehet hogy valami kimaradt :D
  • Speedy86
    Na még 1 értelmes kérdés mára megigérem utoljára:D
    Van egy küldetés, hogy szabadítsam ki a kapitányt. Egy dombon 4-5 katona örzi és a tűz mellett áll. Én úgy vettem le, hogy az a jó út, hogy kiszabadítom őket de vonja a reput a cézár katonéktól vagy kitöl:D Valaki felvilágosítana? :)
  • Carlos
    Hol is van az a guide? :)

p.s.: Szerintem Veronica az egyik legédesebb NPC a játékban.
  • MerlinW
    Pedig mindent többször is elmondanak, illetve a note-ok is segítenek. Ha valamit nagyon nem értesz, ott a linkelt prima guide, amiben minden egyes feladatot leírnak spoiler-mentesen és spoileresen is.
  • tordi
    Áve Kajzár mindenkinek !
    A játékban mire jó a római pénz? illetve hogyen lehet csatlakozni a légióhoz? mondjuk házat már kaptam tőlük, de nekem a kardjuk meg a ruhájuk kellene, na az nincs
  • JethroHUN
    Csasztok, Veronicat a 188 trading postnal h kell fel venni a csapatba? Nincs a párbeszédbe olyan opcióm, csak az "h bocsi nem tudlak még felvenni" Nincs küldetésem se hozzá, amúgy alig van küldetés az egész játékban, a felfedezhető területkehez és a rengeteg npchez képest akikkel 1 oldalt lehet dumálni mindenről, csak a notes okat kapom, hogy jöjjek rá kinek mi a baja és jöjjek rá h kell megoldani. Komolyan :S
    És ED-E van hozzá egy küldetés hogy vigyem el a Primm-i scrapyardra, jó feljavítom oda megyek és semmi nem történik. Vagy ott van vmi Raul nevű, őt is h vegyem fel? a börtön ajtajához kulcs kell... és sehol ne mvolt a környéket. Nagyon nem értem h megye ez a játék.
  • MaskimXul
    rosszul emlékeztem, 20% hp alatt kapod a + erőt és DT-t.
  • MaskimXul
    csak akkor, ha az életerőd leesik bizonyos % alá, asszem 50.
  • Lord Zax
    SZiasztok.

Elakadtam egy kissebb küldetésnél, hidden walley nál, egy lézer pisztolyt kéne megkeresnem de nem találom aki tudja holvan elárulná? Annyit mondott csak a ygerek valami hulla mellett egy nayg sziklánál, de van 1000 szikla hulla meg sehol.
  • lalakov
    Rosszul értelmezem a Nerd Rage perket? Nem a Strength-et kéne kimaxolnia, 10-re állítania? Nem történik semmi.
  • nagypite
    Attól függ mire akarsz gyúrni. Pl a sniper puskának 5X a krit szorzója tehát ott 1% krit 5%-ot ér míg egy automata fegyvernél 1 vagy inkább 1-nél kisebb az érték azok a fegyverek nem kritelnek annyit vagy egyáltalán nem. Szóval 1% krit lehet nagyon kevés és viszonylag elég sok is a fegyvertől függ.
  • Speedy86
    valóban nem nagyon éri meg. +1 crit esély az mennyit számít?
  • ratgab
    én vagy luck-ra (ez univerzális, szóval megér(het)i) tennék, vagy strength-re, vagy választanék más, hasznosabb perk-et!
  • ratgab
    +1 intelligence 0,5 skillpont szintenként +2 medicine, repair, science! Na ez viszont baromira megfontolandó (szerintem nem éri meg)!

+1 enduranca: +20 health, +2 unarmed, +2 survival

+1 charisma: +5 armor, +5 damage (társaknak), +2 barter, +2 speech

+1 perception: +2 energy weapons, +2 explosives, +2 lockpick

+1 strenght: +10 cipelhető súly, + 0,5 unarmed sebzés, +2 melee weapons

+1 agility: +3 AP, +2 Guns, +2 Sneak

+1 luck: + 1 critical esély, minden páros pontnál +1 pont minden skillre!
  • ratgab
    Nem ezt írtam! Ha terminátort akarsz, akkor válaszd, de lehet, hogy van a te játékmenetednek jobban megfelelő perk is (én spec sose tudom mit válaszzak, lehet ahány visszatöltés annyi választásom lenne)!

Én azt tanácsolom, ha nincs valami más, amit hasznosabbnak találsz level 4-en, vagy később, akkor nyugodtan válaszd azt, az egy hasznos perk (amit én nem választanék az F3 alapján az az azonnali szint növekedés, illetve a +10% xp, mivel ott még fősztori felére el lehetett érni a max szintet és gyanítom itt is hasonló a helyzet)!

Egyébként közben látom, hogy mit írt Dartonita! Teljesen igaza van egyébként, ez szerepjáték, válaszd azt ami számodra hasznosnak tűnik (de azért nem érdemes közelharci perket választani 1 távharcász puskásnak) és használatba is veszed a skill-t!
  • Speedy86
    +1 special és e közt töröm a fejem mert egyenlőre ilyen terminátor statjaim vannak:D erő 6 agi 9 perception 8 endurance 7 a többi talán 4. Lehet nem lenne rossz egy kis inteligencia se:D
  • dartonita
    Szerintem azokat a skilleket,perkeket valaszd ami szamodra szimpatikus.Lehet optimalis terminatort letrehozni,de az pont az rpg reszet tenne tonkre.
  • Speedy86
    ha jól értem a mondanivalód akkor röviden: hülye vagy ha nem választod:D (közel nem maxos az intelligenciám):D
  • ratgab
    Hát, ha nem kell +52 skill pont, akkor ne válaszd! Egyébként max intelligence skillel szintenként 15 skill pontot kapsz, ami 30 szintre 450 skill pont, ezzel 4 és skill-t tudsz teljesen kimaxolni!

Ha felveszed azt a 15 perk közül az egyiknek az educated-et (lehetőleg minél előbb a hatás miatt), akkor az össz hangsúlyozom max 450-ből 502 lesz, tehát 5 skill tuti maxolható.
    Abba már bele se menjünk, hogy mi a helyzet kevesebb intelligence mellett...
  • MerlinW
  • Speedy86
    Szerintetek érdemes a karakter elején az educated-re tenni vagy idővel enélkül is tökéletesen boldogul az ember?
  • ratgab
    Hát akkor ez egy kihagyott ziccer...
  • Carlos
    goodsprings store.
  • dartonita
    Bocs,lehet hogy nem voltam vilagos.Boone-ra gondoltam.Mivel egy emberi es egy gep tarsad lehet.
  • MerlinW
    Srácok ásót merre találok? Vak lehetek, de felkutattam a fél világot:) Ez is ilyen Murphy dolog, ha nem keresném, biztos betévednék egy ásógyárba:)
  • MerlinW
    King's főhadiszáláson van a Strip előtt. Pár King-es küldi után elküldenek hozzá.