6837
...
  • MaskimXul
    Az túlzás, hogy dumál, de bizonyos NPC-kel beszélve elkezd lejátszani üzeneteket, amikből kiderül, hogy honnan jött meg mit akar. De amennyire érdekesek ezek az üzik, annyira lapos maga a quest sajnos.
  • ratgab
    Dumál a golyó?
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor nekem miért kuka? Vagy csak sérült és nem tud beszélni?
  • MaskimXul
    Csak vidd magaddal mindenhova a kis robotot, előbb-utóbb össze fog állni a quest. Bizonyos NPC-k szövegelése indítja be az új adatok lejátszását.
    A küldetést a
    brotherhood of steel
    vagy a
    followers of the apocalypse
    -nél lehet befejezni, jutalma
    jobb páncél vagy erősebb fegyver a robotnak
    , attól függően, hogy kinél fejezted be.

Amikről dumál a golyó az alapján azt hittem, hogy valami izgalmas enclave-es quest lesz, csomó háttérinfóval meg szuper cuccokkal :(
  • Shep
    Köszi szépen.
  • ratgab
    ED-e my love Novac-i szeméttelepre vezet, valami grandmaval kell beszélned úgy hiszem
  • Shep
    Ed-E-ből ,hogy tudom kinyerni az adatokat, mert a napkollektor beállítós résznél adott egy új küldetést ED-E my love címmel de nem igazán tudok a dologgal mit kezdeni.
  • ratgab
    Szóközök nélkül kell ugyanezt, amit leírok [ spoiler ]

Szintén szóközök nélkül, ha befejezted a poénlelövést, akkor ezt írod a szöveg végére: [ /spoiler ]

EGyébként meg a makrók gombon tisztán és világosan megtalálod róla a leírást, kösz a megértésed! Jó játékot!
  • ratgab
    Mehetsz oda alacsony szintűként is, akár 2-es szintűként.... a saját halálanimációdat végignézni...XD

Egyébként 12-15 szintnél gondolom már nem olyan vészes 1 deathclaw!
  • DonnieBrasco
    Incinerator jó a skorpiók ellen főleg, azokat nehezen fogja a sima golyó a elején. Még tök az elején lett nekem is, most hogy mondod, asszem a temetőből tényleg.

Amúgy ez is spoiler. Bocsi az előzőkért. Hogy is kell használni, mi a szemantikája? Köszi

DB
  • Carlos
    Tévedsz... :)
  • Speedy86
    hát szerintem addigra a fegyverek jobban erősödni fognak mint az ellenfelek:)
  • ratgab
    Incineratort (valamelyik sírból ástam elő véletlenül kb. 60 lövésnyi lötyivel együtt, level 2-s szinten)is bírja a szemétje, bele lőttem vagy 10-et (na ide kell a páncéltörő lövedék szerintem)

Egyébként ha ezzel meggyűlik a bajod, akkor mit mondasz majd a Deathclaw családra... XD
  • Speedy86
    hát dinamitból is kell neki vagy 3:D
  • sirdond
    megnézném,hogy a való életben nekimennél e semmi cuccal egy 2 méteres páncélos skorpiónak ;) :D
  • ratgab
    Te vagy túl gyenge inkább! :D
  • Speedy86
    Amugy a játék elején nincs egy kicsit túl erősítve a skorpió?:D
  • sirdond
    azért elég durva,hogy milyen spoilereket írnak :(
    így játsszon vele az, aki még soha nem próbálta...
  • ratgab
    Na én ott az NCR-nak segítettem, elárulva Eddie-t (fene nagy önérzetes, + karmás, becsületes kari, + sajnáltam volna a környéket otthagyni a banditák kezén)
  • ratgab
    Jah!
    Robot sheriff-> árleszállítás részedre (talán nála is van valami bővülés a készletben, NCR seriff-> áremelkedés az NCR adók miatt és gúnyos megjegyzések :D + NCR miatt kibővített lőszerkínálat, nálam pl megjelent a C4 (Itt még a későbbiekben egy a Légió által teljesen lerombolt és kiírtott lakosságú Primet is el tudok képzelni), Powder GAnger sheriff (nemtudom, de itt is biztos van valami)!

És kérném a többieket, mivel én is kaptam a pofámra a korábbiakban, hogy a spoiler makrót használjátok légyszives: pl.:DonnieBrasco #1482-es hsz-e, mondat második fele!
    Ne rontsuk el egymás szórakozását, ha nem muszály.
  • nowan
    Szerencsére nincs két egyforma játék! :)
    Tegnap megjött a CE-m így befejeztem az első játékom és új partit kezdtem, ahol ugyan megmentettem Renot és kiírtottam a nyugati PG állomást, Primm után be tudtam sétálni a börtönbe, hogy meginterjúztassam a seriffjelöltet, majd felmentem Eddie-hez és tettem neki 1-2 szivességet. Például megkérdeztem a hadnagyot, hogy akar-e támadni.
    Az NCR támadáskor Eddie javasolta hogy tűnjek el, így kisétáltam a csata közepén. :)
  • Carlos
    Azon kívül, hogy gúnyos megjegyzéseket hallok, a kinevezettem-et illetően lesz egyéb is?
  • ratgab
    Egyébént annak is vannak következményeik, hogy ki lesz a seriff, csak úgy szólok előre!
  • ratgab
    Logika ezt diktálná!
  • ratgab
    Ha küldetést csinálod, akkor term. mivel a Powderek az NCR börtőn őreit, hát hogy is mondjam... lemészárolták, ezért NCR repu felfelé megy, ha ölöd őket az NCR megbízásából!
  • ratgab
    NEm lesz az vészes...
  • ratgab
    Az még kevés! Anélkül, hogy nem vetted föl azt a küldetést először a NCR Javító Intézetben Eddie-től, nem kapsz érte repu-t az NCR-től, sőt el se tudod kezdeni anélkül a küldetést. Ehhez meg az kell, hogy 1 db Power Gangert sem szabad addig kinyírni, mert akkor Eddie nem beszél vele, csak pisztolyt ránt! Én ezt úgy hidaltam át, hogy Goodspringsből kapásból (PG-ket nem bántva út közben) NCR Javítóba rohantam és elindítottam a küldetést.
  • Speedy86
    Csak azért gondoltam rá mert kíváncsiságbol megöltem a 100 kupakos embert és nőtt a karmám tőle:D
  • nowan
    Ha valóban már megmentett, akkor az Beagle, a seriffhelyettes. Ő nem szeretne seriff lenni, helyette kell valaki mást találnod.
    Az egyik lehetséges jelölt a "100 capos" helyen lévő faszi, tehát nem kell megölni. De kérhetsz segítséget is a város mellett táborozó NCR katonáktól, vagy átprogramozhatod a kaszinóban(kocsma) tévelygő robotot is rendvédelmi feladatokra.
    Ebben a játékban gyakoriak az összetett feladatok és a súlyos döntések, nem lesz elég ha odamész a térképen jelölt ponthoz és kinyírod/összeszeded.
    A sztori is megérdemli hogy ragadj egy szótárat és fogd fel tanulási lehetőségként(is) a játékot.
  • xblades
    Még mindig nem találkozott senki fodrásszal?
    Mert ha nincs a játékban akkor jó lenne csinálni egy ilyen modot.
  • xblades
    Elkészült a saját fabriken (a többiből alakítottam ki) térképem a Faq > Map menüben megnézhetitek.
  • Speedy86
    A játék elején vagyok amikor egy kocsmába lévő megmentett ember serif akar lenni. legalábbis ha jól értem:D Ha a jó útvonalat akarok követni akkor mit kell tennem? Nem nagyon értem sajnos gyenge az angolom:S Gondolom meg kell ölni azt a faszit ahová 100 kupakért engednek be vagy nem? Előre is köszi:)
  • lalakov
    Köszönöm, akkor gun skillre kell tennem, a többi megvolt.
  • yesname #1483
    Ez így van, írja is a játék meg a guide is. Ha valakinek segítesz, akkor azok szemében akik az illető frakciót nem kedvelik rosszabb leszel. Tudod: ellenségem ellensége a barátom :)
  • DonnieBrasco
    Asszem a másik sniper adta (Boone váltótársa), miután kilőttem a ghoulokat az űrbe :)

DB
  • DonnieBrasco
    Melee-hez találtam a Chopper nevű húsbárdot, valami elboruld dps-sel és "bonus limb damage". Haha :D

DB
  • nowan
    Asszem a dinos kereskedőtől.
  • Carlos
    Node kitől kapok kulcsot, ha a banya halott? :)
  • Carlos
    No ez velem is igy volt!
    Összepacsiztam a great kahn frakcióval és az NCR-el is.
    Aztán egyszercsak visszaállt mindkettő neutral-ra.

P.s.: Lehet, hogy ha jót teszel az NCR-nak, akkor autómatikusan csökken a repud azok szemében akik utálják, mégha velük nem is foglalkozol?
  • badsco
    Ja és a lényeg, hogy a powderek ölése felfelé, vagy lefelé viszi a reput NCR-rel?
  • DonnieBrasco
    Nem kell bérelni. Ha megcsinálja az ember a Novac-i küldetéseket (Boone-ét is persze), akkor megkapja a szobakulcsot ingyen. Minek költeni, ha ingyen is jön? :)

DB