6837
...
-
#1515 Az túlzás, hogy dumál, de bizonyos NPC-kel beszélve elkezd lejátszani üzeneteket, amikből kiderül, hogy honnan jött meg mit akar. De amennyire érdekesek ezek az üzik, annyira lapos maga a quest sajnos. -
ratgab #1514 Dumál a golyó? SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Akkor nekem miért kuka? Vagy csak sérült és nem tud beszélni? -
#1513 Csak vidd magaddal mindenhova a kis robotot, előbb-utóbb össze fog állni a quest. Bizonyos NPC-k szövegelése indítja be az új adatok lejátszását.
A küldetést aSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy abrotherhood of steelSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!-nél lehet befejezni, jutalmafollowers of the apocalypseSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, attól függően, hogy kinél fejezted be.jobb páncél vagy erősebb fegyver a robotnak
Amikről dumál a golyó az alapján azt hittem, hogy valami izgalmas enclave-es quest lesz, csomó háttérinfóval meg szuper cuccokkal :( -
#1512 Köszi szépen. -
ratgab #1511 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ED-e my love Novac-i szeméttelepre vezet, valami grandmaval kell beszélned úgy hiszem -
#1510 Ed-E-ből ,hogy tudom kinyerni az adatokat, mert a napkollektor beállítós résznél adott egy új küldetést ED-E my love címmel de nem igazán tudok a dologgal mit kezdeni. -
ratgab #1509 Szóközök nélkül kell ugyanezt, amit leírok [ spoiler ]
Szintén szóközök nélkül, ha befejezted a poénlelövést, akkor ezt írod a szöveg végére: [ /spoiler ]
EGyébként meg a makrók gombon tisztán és világosan megtalálod róla a leírást, kösz a megértésed! Jó játékot! -
ratgab #1508 Mehetsz oda alacsony szintűként is, akár 2-es szintűként.... a saját halálanimációdat végignézni...XD
Egyébként 12-15 szintnél gondolom már nem olyan vészes 1 deathclaw! -
#1507 Incinerator jó a skorpiók ellen főleg, azokat nehezen fogja a sima golyó a elején. Még tök az elején lett nekem is, most hogy mondod, asszem a temetőből tényleg.
Amúgy ez is spoiler. Bocsi az előzőkért. Hogy is kell használni, mi a szemantikája? Köszi
DB -
#1506 Tévedsz... :) -
Speedy86 #1505 hát szerintem addigra a fegyverek jobban erősödni fognak mint az ellenfelek:) -
ratgab #1504 Incineratort (valamelyik sírból ástam elő véletlenül kb. 60 lövésnyi lötyivel együtt, level 2-s szinten)is bírja a szemétje, bele lőttem vagy 10-et (na ide kell a páncéltörő lövedék szerintem)
Egyébként ha ezzel meggyűlik a bajod, akkor mit mondasz majd a Deathclaw családra... XD -
Speedy86 #1503 hát dinamitból is kell neki vagy 3:D -
sirdond #1502 megnézném,hogy a való életben nekimennél e semmi cuccal egy 2 méteres páncélos skorpiónak ;) :D -
ratgab #1501 Te vagy túl gyenge inkább! :D -
Speedy86 #1500 Amugy a játék elején nincs egy kicsit túl erősítve a skorpió?:D -
sirdond #1499 azért elég durva,hogy milyen spoilereket írnak :(
így játsszon vele az, aki még soha nem próbálta... -
ratgab #1498 Na én ott az NCR-nak segítettem, elárulva Eddie-t (fene nagy önérzetes, + karmás, becsületes kari, + sajnáltam volna a környéket otthagyni a banditák kezén) -
ratgab #1497 Jah! SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Robot sheriff-> árleszállítás részedre (talán nála is van valami bővülés a készletben, NCR seriff-> áremelkedés az NCR adók miatt és gúnyos megjegyzések :D + NCR miatt kibővített lőszerkínálat, nálam pl megjelent a C4 (Itt még a későbbiekben egy a Légió által teljesen lerombolt és kiírtott lakosságú Primet is el tudok képzelni), Powder GAnger sheriff (nemtudom, de itt is biztos van valami)!
És kérném a többieket, mivel én is kaptam a pofámra a korábbiakban, hogy a spoiler makrót használjátok légyszives: pl.:DonnieBrasco #1482-es hsz-e, mondat második fele!
Ne rontsuk el egymás szórakozását, ha nem muszály. -
nowan #1496 Szerencsére nincs két egyforma játék! :)
Tegnap megjött a CE-m így befejeztem az első játékom és új partit kezdtem, ahol ugyan megmentettem Renot és kiírtottam a nyugati PG állomást, Primm után be tudtam sétálni a börtönbe, hogy meginterjúztassam a seriffjelöltet, majd felmentem Eddie-hez és tettem neki 1-2 szivességet. Például megkérdeztem a hadnagyot, hogy akar-e támadni.
Az NCR támadáskor Eddie javasolta hogy tűnjek el, így kisétáltam a csata közepén. :)
-
#1495 Azon kívül, hogy gúnyos megjegyzéseket hallok, a kinevezettem-et illetően lesz egyéb is? -
ratgab #1494 Egyébént annak is vannak következményeik, hogy ki lesz a seriff, csak úgy szólok előre! -
ratgab #1493 Logika ezt diktálná! -
ratgab #1492 Ha küldetést csinálod, akkor term. mivel a Powderek az NCR börtőn őreit, hát hogy is mondjam... lemészárolták, ezért NCR repu felfelé megy, ha ölöd őket az NCR megbízásából! -
ratgab #1491 NEm lesz az vészes... -
ratgab #1490 Az még kevés! Anélkül, hogy nem vetted föl azt a küldetést először a NCR Javító Intézetben Eddie-től, nem kapsz érte repu-t az NCR-től, sőt el se tudod kezdeni anélkül a küldetést. Ehhez meg az kell, hogy 1 db Power Gangert sem szabad addig kinyírni, mert akkor Eddie nem beszél vele, csak pisztolyt ránt! Én ezt úgy hidaltam át, hogy Goodspringsből kapásból (PG-ket nem bántva út közben) NCR Javítóba rohantam és elindítottam a küldetést. -
Speedy86 #1489 Csak azért gondoltam rá mert kíváncsiságbol megöltem a 100 kupakos embert és nőtt a karmám tőle:D -
nowan #1488 Ha valóban már megmentett, akkor az Beagle, a seriffhelyettes. Ő nem szeretne seriff lenni, helyette kell valaki mást találnod.
Az egyik lehetséges jelölt a "100 capos" helyen lévő faszi, tehát nem kell megölni. De kérhetsz segítséget is a város mellett táborozó NCR katonáktól, vagy átprogramozhatod a kaszinóban(kocsma) tévelygő robotot is rendvédelmi feladatokra.
Ebben a játékban gyakoriak az összetett feladatok és a súlyos döntések, nem lesz elég ha odamész a térképen jelölt ponthoz és kinyírod/összeszeded.
A sztori is megérdemli hogy ragadj egy szótárat és fogd fel tanulási lehetőségként(is) a játékot. -
#1487 Még mindig nem találkozott senki fodrásszal?
Mert ha nincs a játékban akkor jó lenne csinálni egy ilyen modot. -
#1486 Elkészült a saját fabriken (a többiből alakítottam ki) térképem a Faq > Map menüben megnézhetitek. -
Speedy86 #1485 A játék elején vagyok amikor egy kocsmába lévő megmentett ember serif akar lenni. legalábbis ha jól értem:D Ha a jó útvonalat akarok követni akkor mit kell tennem? Nem nagyon értem sajnos gyenge az angolom:S Gondolom meg kell ölni azt a faszit ahová 100 kupakért engednek be vagy nem? Előre is köszi:) -
#1484 Köszönöm, akkor gun skillre kell tennem, a többi megvolt. -
#1483 Ez így van, írja is a játék meg a guide is. Ha valakinek segítesz, akkor azok szemében akik az illető frakciót nem kedvelik rosszabb leszel. Tudod: ellenségem ellensége a barátom :) -
#1482 Asszem a másik sniper adta (Boone váltótársa), miután kilőttem a ghoulokat az űrbe :)
DB -
#1481 Melee-hez találtam a Chopper nevű húsbárdot, valami elboruld dps-sel és "bonus limb damage". Haha :D
DB -
nowan #1480 Asszem a dinos kereskedőtől. -
#1479 Node kitől kapok kulcsot, ha a banya halott? :) -
#1478 No ez velem is igy volt!
Összepacsiztam a great kahn frakcióval és az NCR-el is.
Aztán egyszercsak visszaállt mindkettő neutral-ra.
P.s.: Lehet, hogy ha jót teszel az NCR-nak, akkor autómatikusan csökken a repud azok szemében akik utálják, mégha velük nem is foglalkozol? -
badsco #1477 Ja és a lényeg, hogy a powderek ölése felfelé, vagy lefelé viszi a reput NCR-rel? -
#1476 Nem kell bérelni. Ha megcsinálja az ember a Novac-i küldetéseket (Boone-ét is persze), akkor megkapja a szobakulcsot ingyen. Minek költeni, ha ingyen is jön? :)
DB