6837
...
-
badsco #1475 Beszéltem vele, de igazából, nem mondott semmit. Goodspringsben megcsináltam a város-támadós küldit, azóta utálnak a powderek. Módszeresen kitakarítottam a fő bázisuk melletti kisebbeket, erre most beadta, hogy neutral vagyok velük. Majd most megyek Primm-et kitakarítani. Gondolom az nem lesz túl egyszerű, de nincs más küldim, csak a fő szál, ami oda szól. (Ugye a powderek már nem adnak újakat). -
nagypite #1474 Látom mindenki sniperkedik ezerrel 1 kmről. Én meleet indítottam most 7-es szinű és nem volt eddig semmi gond szépen szétverek mindenkit a 80 kupakot érő vízvezeték csővel :) (hardon) Igaz már 9-es az erőm és 70-es a skill-em, szóval közelharc karival is szépen lehet haladni, kaja pia, gyógyszer rengeteg van, sütök is sok kaját (a survivalt és a repairt húzom még)
-
#1473 Valaki volt már a Vault 11-ben? -
nowan #1472 1. Kövesd délre majd keletre Benny(kockászakó) nyomait. A keleti oldalon be tudsz jutni Vegasba, a szint szinte mellékes.
2. Elméletileg igen, de először beszélj Primmben az NCR hadnaggyal!
3. Jobb ha hatalmas hegyek zárják a pálya szélét, nem egy láthatatlan fal.
4. Viktor tud magára vigyázni. Jobban, mint te! ;) -
ratgab #1471 2. feltéve ha quest keretein belül csinálod, ha csak randomra leölöd őket, akkor nem -
ratgab #1470 1. Bizonyos quest sorrendet követke kerülsz oda, de eleinte kemény ellenfeleken nem tudod magad áthámozni (értsd bedarálnak, így az odafutok szétnézni nem játszik), de érdekes a sztori, így szerintem megéri sorrendben haladni. Erősítsetek vagy cáfoljatok meg, ha célirányosan mész olyan 10-es szintű körüli lehetsz szerintem.
2. Igen
3. Nem értem a kérdést, térkép szerint Goodspringstől nyugatra nincs semmi!
4. Erre nem tudom a választ! Szerintem ő valami fontosabb szerepet lát el, így nem hiszem, hogy ne tudná magát megvédeni... -
badsco #1469 Lenne pár kérdésem.
1. Melyik szinten lehet (érdemes) először Las Vegasba menni?
2. A powder gangers kiirtása hat az NCR repura?
3. Az alább linkelt térkép szerint nem lehet az egész map-kockát kihasználni. Ezek szerint nem lehet faltól falig szaladgálni? Miért nem, ahogy elnézem Goodspringstől nyugatra még egy rakat hely lenne, de a térkép semmit sem jelöl ott.
4. Ha Victor utánam jön a pusztába és ott leölik, akkor mi lesz? Meg kellene védenem?
Köszi -
ratgab #1468 Vagy ha Goodspringsben a dokinál rakod (abban a szobában ahol felébredsz a javítható 9mm-es géppisztoly alatti ládába pakoltam és azóta is ott vannak, ellenben Chet boltja melletti konténerből törlődtek a cuccok) le nem törlődik a cuccod! -
SaGa Jr #1467 Megvan a szükséges erő és skill követelményed (6-os erő vagy afölött példul nem mocorog, illetve minimum 75-ös de inkább nagyobb guns skill)?
Ha letérdelsz (lopakodás) akkor megintcsak csökken a mocorgás.
lammaer:
Ha kisebb a str értéked mint a szükséges minimális akkor pontonként nagyjából 20%-al romlik a pontosság a fegyverrel. Használni tudod de pontatlan lesz nagyon.
A haza a follower-ek esetében azt a helyet jelöli ahol felvetted (de mikor elküldöd kiírja a program hogy hova megy az illető és hol találod majd meg). Van olyan follower (például Raul) aki nem a felvétele helyére megy vissza hanem saját házikójába. Tehát figyeld mit ír ki a program mikor elküldöd a társadat és tudni fogod hol keressed.
A dobozokba rámolás rizikós ha nem saját helydre pakolsz (ilyen meg alapból csak egy bizonyos kaszinónál van ahol kapsz egy fix szállást), mert a ládák frissülnek 3 ingame naponként. Ha nem volt eredetileg benne semmi akkor törlődik onnan minden amit beleraktál. Ha volt benne valami de kivetted akkor vagy újra ugyanaz lesz benne vagy marad üresen, de amit pluszban beleraktál az törlődhet. Tehát tárolásra inkább csak szórd ki egy helyen a cuccaidat a földre, onnan nem veszik el. Vagy használd a futárszolgálat, minden településen megtalálható ládáját erre a célra. -
#1466 őő ez lemaradt:
itt legalább már van értelme a sima puskáknak is? Nem csak a lézerfegyverekkel lehet falat bontani? -
#1465 nem is annyira rossz ez a játék ._.
sztem jobb a feelingje mint a háromnak -
lammaer #1464 Srácok,
Az STR requirement pontosan mit takar? Úgy értem, nekem 5-ös az STR, akkor nem tudok egy STR8as puskát használni? Vagy csak rosszabbul?
Másik: "haza" az pontosan melyik helyet jelenti? Már ha hazaküldök egy követőt, akkor hol keressem?
Én jó szokásom szerint a játék elején kerestem egy helyet sok dobozzal meg műhellyel (Primm-ben az egyik bódé), oda pakolok mindent. Szóval papíron az a hazám, de kétlem hogy annyira intelligens legyen a játék hogy tudja ott lakom :)
Mondjuk van kulcsom a dinos motelben, de nem használom azt a szobát... -
#1463 Mire kell gyúrni, hogy a Gobi puska célkeresztje ne mozogjon úgy, mintha 90 éves lennék? Ha nem marad valaki fél percig egy helyben nem tudom belőni. Találtam egy távcsöves puskát, ami nem mozog be szinte egyáltalán és 5,56-ost eszik, de az meg gyengébb. -
meteoreső #1462 FALLOUT történelem
érdekes... -
#1461 Én most két sniperrel (Gobi és A-Mat) és a cowboy repeater-rel vagymivel flangálok. -
SaGa Jr #1460 Ennyiben jobb a sniper, hogy azzal még rejtőzködnöd sem kell az elég esélyesen bekövetkező critical-hoz (amúgy rejtőzésből alapból megy a critical). A megfelelő skulót betárazod és ölöd a delikvenseket (ráadásul lényegesen könnyebb hozzá lőszert találni és gyártani is mitn az .50-es pukkantyúhoz). Deathclaw ellen AP skuló és nem lesz velük gond. Megfelelő perk meg még tovább növelheti a sebzést is. Igazából a töemge miatt nálam nem játszik az a-m rifle. Maradok a könnyebb csúzliknál (nem erőbajnok a karakter).
Nekem amúgy a kedvencem a Brush Gun (a cowboy repeater nagytesója, 45-70-es puska, amivel a veteran ranger-ek rohangásznak) meg a pisztoly változat (hunting revolver). Előbbire még lehet rakni egy fejlesztést, utóbbira már nem (de eleve távcsővel jön). Ezekkel is egyetlen lövésből pusztulni szokott egy deathclaw (ha lopakodva adom le a lövést) amennyiben a spec lőszert használom. Ha nem azt akkor két lövés kell neki.
Mindkét stukker nagyon brutális tűzerejű eszköz csak erőigényesek (6-os erő kell hozzájuk az optimális kihasználhatósághoz).
Sokáig a köztes stukkerekkel nyomultam (44-es revolver meg a 44-es cowboy puska valami T nevezetű ami még mindig megvan ha netán kifogynék a 45-70-es lőszerből). Van perk-ben cowboy meg a testre sebzést növelő perk, így a kettő együtt már elég finom bonusz sebzést ad alapban is, hát még ha megfeleő lőszert használok.
Hogy teljes legyen a kép még egy hatchet volt sokáig a karakteremnél de aztán megtaláltam a spéci combat bicskát (Chance's knife) és így igazi vadnyugati hangulatban darálom az ellenfeleket. :) -
#1459 Namost igazad van.
Viszont.
Beveted az a rifle-t rejtőzködve, akkor majdnem mindig megkapod a critical-t. Namost próbálhatja túlélni a deathclaw vagy supermutant azt a critical-t. :) Esetleg bloody mess-sel, 100-as gunnal magas luck-al még nagyobb a finomság... -
nowan #1458 Nem mondtam, hogy ne használd. Sőt, kőfejtőben ideális. De általános használatra elég a .308 és marad +20WGT-et a lootra.
A moddolhatatlan nevesítettet írhattam volna, félreérthető volt a kompromisszum. -
SaGa Jr #1457 Plusz ott az előnye hogy nagyon magas már alapból is a kritikus találati esélye (ötszörös) a sniper rifle fegyvereknek, míg a nagy böhöm A-m rifle inkább a nyers erőre épül (nagyobb alapsebzés) minimális kritikus találati eséllyel.
Tehát miután lebukott az ember és jönnek felé az ellenfelek, akkor bizony még mindig jobb tud lenni a könnyebb, kisebb és gyorsabb, valószínüleg kritikus találatot bevivő sniper rifle (a Gobi meg a spec sniper rifle). -
ratgab #1456 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!NCR: Jó ez a mi vagyunk a jófiúk duma, meg megvédünk mindenkit, meg demokrácia, meg régi világrend, meg rend és fegyelem, csak azt nem sűrűn hangoztatják, hogy ezért engedelmeskedned kell, ha nem akkor mész a dutyiba, csak akkor védenek meg, ha regisztrálod magad, mint állampolgár, ja és durván megadóztatnak. Ez nem demokrácia ez diktatúra!
Elbeszélgettem kicsit a Niptont elpusztító Legion csapat fejével és igaz, hogy szadisták, illetve jobb szó rájuk a vallási fanatikus, de gyakorlatilag ezzel a radikális (a lottó az nagyon durva dolog volt)eszközzel a Niptoni korrupció ellen léptek fel, példát állítva a többi Mojave-i település számára, hogy ha ezt az utat követik akkor ez lesz a végzetük nekik is.
-
ratgab #1455 De hát Darwin's parachute, ami tudod mit jelent? Zuhansz... XD -
#1454 ok, akkor mondom az ellenérveket:
-hangtompító? Kinem szarik rá egy mesterlövésznél?
-STR8? STR4-el 1 lövéssel kivettem a deathclaw-okat.
p.s.: nevesített tárgyakat nem lehet modolni, így a Gobi-t sem. -
nowan #1453 Azért ne írjuk a .308-ast! Persze Deathclawn ellen ideális a 0.50, de sima csavargáshoz szvsz felesleges. Sneak-ből criticallal szinte mindenkinek elég az előbbi. További érvek:
- Nehéz a fegyver(STR8), nehéz a lőszer is.
- Sniperra szerelhető hangtompító.
A Gobi pedig jó kompromisszum a kettő között.
-
#1452 Tegnap este mindkettőt megszereztem. :)
Valahogy a bánya is könnyebb volt így... -
#1451 felejtsd el a mesterlovesz puskat, az szrt se er
Emelett a mesterlovesz puskak csak legpuskak
Ilyet szerezz be (szokott lenni a gun runners-eknel is
de szvsz a 188-as trading poston vegyed az ottani gun runnertol
Masik lehetoseg ez:
ez kisebbet sebez viszont kisebb Ap igenye is van VATS -ban -
#1450 Hol lehet mesterlövészpuskát találni? vagy ezt külön kell tanulni??? Igazából nagyon tetszett, hogy ott a Gun Runners bódé, benne microbival meg egy mesterlövészpuskával, de ha kérem h mutassa mit vehetek tőle, mesterlövészpuskát pont nem .... :D szóval, merre hogy ? :) -
#1449 kicsit off, de kedvenc acsim :
es mi benne a poen ? :) az hogy abban a jatekban nincs is ejtoernyo ;) -
nowan #1448 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!1. A Crimson Caravan telephelyen lévő kereskedővel kell beszélned, nem egy vándorral. A bázistól keletre a város szélén.
2. Ha elküldöd visszamegy oda, ahol felvetted. Illetve ha már beköltöztél a Lucky38-ba, ajánlhatsz neki ott szállást. Akkor nem kell értemenni, otthon fog várni. Akár többen is lehetnek ott egyidőben. -
#1447 Lenne két kérdésem:
Az NCR főbázison (reptér) beszéltem a menzás faszival, és mondta, hogy kéne neki segíteni. A a konyhagépet már megjavítottam, de most arra kér, hogy szerezzek kaját. Adott is egy listát, hogy kiknél érdemes próbálkozni, de azt már nem írta oda, hogy mit vegyek neki. Egyik említett kereskedőnél sem jelenik meg új választási lehetőség a párbeszédben. Primm-ben csináltattam a listán említett nővel csomó pitét, de a fekának nem kell (nem jelenik meg a párbeszédben). Meglátogattam Fitz-et, de neki se lehet semmi extrát mondani. Voltam a Crimson Caravanos fickónál, aki a reptér főbejárata előtt szokott álldogálni, de vele nem is tudok beszélni egyáltalán.
Mi a fenét kell csinálni?
Néztem a fallout wiki-t, de ott se írtak semmit, hogy konkrétan mi kell.
A másik kérdésem, hogy, ha kiadom az útját egy segítőmnek, akkor örökre elmennek, vagy ha úgy addódik, akkor vissza mehetek egy megadott helyre, és újra felvehetem őket segítőnek? -
#1446 A STEAM-ról lehet valamit + tartalmat letölteni ?
(ingyenes tartalom a játékhoz)
- nincs ingyenes tartalom a jatekhoz
Még azt se értem hogy a pachokat ez magától letölti ?
- ez a steam lenyege jah
vagy keresnem kell valahol ?
- nemkell keresned
Vagy azokat a karaván pack és hasonlókat honnan lehet letölteni ?
- legitim modon sehol azokat az elorendelok kaptak
Ha Gamestop -on rendelted elo akkor kaphattal CLASSIC-t
Ha Amazon -on akkor Tribal Pack -ot
Steam/Walmart preorder ert jart a Caravan Pack
Bestbuy preorderert pedig a Mercenary
És azok az elért dolgok archiementek vagy mik , azok mire jók ?
- Xbox -rol vette at a steam, arra jo hogy mutassa mennyire jatszod ki az adott jatekot illetve mennyire vagy nagy gamer (sok achi = sok gamolas) masra nem ;)
nem kapunk érte semmit ha elérjük csak ilyen csili vili ?
- Steamon nem ...Xboxon esetenkent mar adnak ;) ingame cuccot -
#1445 Bocs, de nem értem a problémádat. Ez egy RPG, nem egy sandbox FPS. Alap, hogy biza vannak olyan helyek, amikbe beletörik a fogad. Ráadásul jótékonyan még figyelmeztetnek is, hogy oda nem kéne kolbászolni.
Most ha csak az alap Fallout világból indulunk ki, és tegyük fel, hogy tényleg TE mászkálsz. Egy vad pusztaságban vagy, se fegyvered, se semmid, gőzöd sincs mi van. Valaki azt mondja, hogy kelet felé ne menj, mert veszélyes, akkor te nekiindulsz? Kétlem.
Nem véletlenül mondják az elején, hogy az utat kövesd, mert a pusztában kemény dolgok vannak, senki nem merészkedik oda. Bölcs tanács. Később úgyis visszamész tapasztaltabban. -
#1444 lesz vmi célod legalább:)
én pl sok játékot szivesebben játszok az achiek miatt:D
-
meteoreső #1443 Na megvettem eredetibe, de nem igazán értem ezt a steamot picit segítenétek ?
A STEAM-ról lehet valamit + tartalmat letölteni ?
(ingyenes tartalom a játékhoz)
Még azt se értem hogy a pachokat ez magától letölti ?
vagy keresnem kell valahol ?
Vagy azokat a karaván pack és hasonlókat honnan lehet letölteni ?
És azok az elért dolgok archiementek vagy mik , azok mire jók ?
nem kapunk érte semmit ha elérjük csak ilyen csili vili ?
-
#1442 ennek mennyivel kihasználtabb a területe és a helyszínei?
illetve ebbe is lehet live-ra achiakt gyűjteni? -
dApRo #1441 azt mondja addig nem jön el velem, míg a caravan papírjai nem tiszták -
sirdond #1440 erről -
dApRo #1439 melyik mesterlövészről van szó? -
sirdond #1438 én is most találtam meg az a snipert, de az antimaterial rifle jobb -
#1437 En megtettem , es nem ereztem megbanast amikor [spoiler]elporlasztottak[spoiler] ;) -
#1436 Hazakuldod Novacba.