6837
...
  • AnarchoiD
    vizieromuben szabajosan eltevedtem elejen, es vissza kellett toltenem a jatekot, mert nemtudtam kijutni ;) pedig nemszoktam loadolni (masik eset amikor visszatoltottem, amikor poenbol leoltem Mr House -t ;) a robotjai ugy pattogtak szet mint a tojasok ;) kicsit tulzas volt house -re egy raketat lonom ;) de aztan ugy gondoltam talan kihagyok valamit es visszatoltottem..
  • dApRo
    lerakod az nálad mit jelent?xD
  • tutituti
    Egyébként itt vannak a unique cuccok listája is,de meg nem nézem,amúgy is az explorer perk után megbántam hogy azt válaszottam.Így kicit ront a felfedezés örömén.
  • tutituti
    Vízerőműbe volt valaki?

Gibor: Az marha nagy,szerintem azt mega vegasi tornyot lehet látni mindenhonnan.

Új mesterlövész fegyót találtam.Elég jó.Egy sniper nest nevű helyen.Ez ott van ahol a Caesar's legion tábora van a vizparton.
    (166. Sniper's Nest)
    ÉS találtam egy kezdetleges mapot,hátha kell bannerba és könnyebb elmagyarázni:
    Fallout New Vegas Maps
  • dartonita
    Csak ugy tudod elvinni ha addig 'lerakod' a mesterlovesz sracot.Ha viszont kedveled Casst,javasolnam hogy ne tedd :)
    A crimson kuldi magas speechel megoldhato.
  • dApRo
    van több mint 30 kártyám és nemtok caravant játszani, ez akkor h is van?
  • dApRo
    Cass-t h lehet rávenni h kivásárolja a Cassidy Caravant a Crimson Caravan Companytől? és h eljöjjön velem a faszihoz észak Freesideba délről? (barter, speechem elég low)
  • koschwarz
    tuti lesz rá mod.
  • xblades
    Csak a térképes 'ugrálás' van. A Pip-Boy-ban lévő térképen a felfedezett helyek közt teleportálhatsz.
  • Gideon Wieth
    nincsen sajnos :(
  • Gibor
    Akkor menj le dél nyugatra ott meg két hatalmas ember szobor épp kezet fog, asszem valami béke kötéskor csinálták.

Awhmmm, amúgy nincs véletlen valami közlekedési eszköz? Mert Benzin tankot szereztem, rengeteg motort látok stb, de még használható motort pl nem láttam, valami meg jól jönne, utálok annyit sétálni.
  • Shep
    Elég komoly cucc az Archimedes :) (szimpi az NCR de azért kipróbáltam :))
  • tutituti
    De van óriásdínó szobor:D
  • Gibor
    Novac az olyan lepusztult :D Nagyon nem jön be :D
  • Szpecnyaz
    Ha valakinek kell egy ház még a játék legelején, akkor az menjen el Novacba. Ott be kell menni a nőhöz a hotelnél, és kell tőle bérelni egy szobát, ami 100 cap-ba kerül, és utána az már végig a miénk marad.
  • nowan
    A frakciók közül tudtommal csak az NCR ad segítséget:
    Ha elég jóban vagytok, kapsz egy rádiót. Azon tudsz hívni egy Rangert, de nem azonnal fog jönni.
    Viszont sok frakciófüggetlen potenciális társ van szerte a sivatagban.
  • Viktorr
    Hello

Ha csatlakozok egy frackióhoz,pl Cézáréhoz,ott lehet felvenni pár embert magam mellé,ha küldetésre megyek?
  • Carlos
    Köszi.
  • Shep
    Hát elmentem Sloanba mert az NCR Mojave outpostos azt mondta a karaván északon majd ad munkát, na ja csak el is kellene oda jutni? Körbe mindenütt halálszörnyek esélyem az meg nem sok ellenük. Találtam testvériséges erő páncélt, de hát szódát nem érek vele :). Legalább Bobo jól adja neki a távcsövessel, Ed-E mondjuk nem sok vizet kavar, bár a zene amit támadás előtt bejátszik elég mókásan hat. New Vegasba menjek arra amerre a Sloan -os ürge javasolt Primmtől kiindulva?
  • Hotomi
    Ha elmész New Vegasba, és beszélsz Mr. House-al kapsz tőle egy lakást a Lucky 38-ban, sőt még a kilátóba is bemehetsz, bár nincs sok látnivaló csak a pusztaság.
  • tutituti
    deathclawokat úgy öltem meg hogy felugrottam egy kiszögellésre ahol nem ért el,és mivel alig volt töltényem,elcsépeltem a buta fejét bézbózütővel
  • Carlos
    Felnőttet nem birtad volna kinyirni. Ha a nőstény vagy az alfahím jön, akkor meg pláne nem. :)
  • ratgab
    Meg lehet azt csinálni, csak türelmesnek kell lenni hozzá (áthidalható lett volna számomra is, de én csak át akartam rohanni... kevés sikerrel).
  • ratgab
    Taktikám: young Deathclaw kiszúr, pánikszerűen túrkál inventory-ban valami karaj fegyver után, realizálja a pici agyában, hogy csak level 4, a félem hatására előkapja a nála lévő legkarajabb fegyvert: a caravan shotgun-t. A szörny közeledik, akkora mint egy felnőtt példány, főhösünk gondolja, hogy a fejlővés majd jó lesz ide elvégre ez csak 1 "mini" deathclaw, a biztonság kedvéért átvált VATS-ra, 3 tiszta lövés, táncsak elég lesz, eldördül a 3 lövés a szörny még több mint fél életével rohan hősünk felé, a főhös taktikai visszavonulásba kezd (értsd menekül mint az állat közben ami lőszer van nála azt beleüríti a szörnybe), végül legyőzi az állatot.

Épphogy kilihegi magát, felgyógyul, elindul tovább 10 méter után 1 felnőtt deathclaw rohan felé... (a képek további részén hasoló censored felirat van) XD
  • Carlos
    Én nem találkoztam ilyesmivel. (normal, nem HC)
  • Flora2
    Én is megpróbáltam csakazértis másfelé menni 2-es szinttel. A kezdő pontból, a doktor házától Goodspringsben vezet egy út nyugat felé, a benzinkút előtt. Na azon elindultam. Egy idő után Keep Out tábla, de én megyek tovább. Egyszercsak kopogtat a hátamon Victor, a robot és nyájasan közli, hogy szerinte én ne menjek arra. Mondom tudok vigyázni magamra, megyek tovább, de azért az útról felmásztam a hegytetőre körülnézni.
    Na mindegy, nem mesélem el, mi jött volna a kanyar után, mindenki fedezze fel, de nem éltem volna túl, azon a szinten biztos nem. Visszafordultam. :(
    Azért az nem tetszik, hogy a játék emiatt egy linearitást erőltet ránk, de lehet, hogy ez csak az alsó szinteken van így.
  • tutituti
    Én kártyáztam a robottal aki a piros ajtónál van,és nyertem párszor,így arra következtetek hogy azért adta oda a kulcsot.Mert miután elmentem a kulcsos ajtóhoz,már ki tudtam nyitni.
  • MerlinW
    Ütés? Elmegy melletted és eldőlsz az infarktustól:)
  • Carlos
    hehe...1 ütés és kakukk? :) Én 3-4-et birtam legutóbb amikor beevett a fene a bányába...
  • ratgab
    Mindezt persze level 4-es szinten képzeld el!
  • DonnieBrasco
    Pedig azok a jó kis sakálfészek barlangok mindig rejtenek valami tápos cuccot... halott, félig megevett hulla - mellette zsák - benne valami ütős cucc :)

DB
  • Carlos
    ha mákod van, pont az alfahímmel, vagy a csemetéit örző anyával találkozol. :) No azok engem is felaprítottak párszor. Atom sniper ágyú nélkül nem megyek arra a környékre. Akkor aztán sneak, critical, 2km-ről. :)
  • ratgab
    Az a baj, hogy én is szoktam.... és akkor átalában hullára megpakolva jövök ki az érdekes helyről és akkor nyista futás...XD
  • MerlinW
    Strip előtti utcán van Vegas-ban a King főhadiszállás.
  • ratgab
    Én próbáltam nem azon az útvonalon haladni, amit a játék javasol és goodspringsből áterőszakolni magam New Vegasba, de... mint az várható volt úgy meghaltam mint az állat...

Oké! 2. nekifutás a bányán keresztül, mondom hátha nem vesznek észre a Deathclaw-ok, de mégis észrevettek, de szerencsére csak egy fiatal, hát basszus bele lőttem vagy 50 golyót közelről a caravan shotgunnal és még így is majdnem megölt, megyek tovább. Ezúttal 1 felnőtt példánnyal hozott össze a sors, aki annak rendje és módja szerint pörkölt méretűvé vágott szét!
  • Carlos
    Köszi.
  • MerlinW
    Ezért örültem a 2x gyorsabb futás módnak. Így már kellemes a séta. Emellett mindig felfedezek valami újat, találok valami érdekeset útközben:)
  • Shep
    Akkor az még nekem odébb van arra még csak nem is jártam.
  • ratgab
    Ki milyen beállítottságú karit indított? Én hagyományos fegyvereket használó gun skillre építőt!

Esetleg van valaki aki energifegyverre, robbanóanyagra, közelharci fegyverre vagy ökölharcra specializálódott?
  • Chris
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    North Vegas, a King's hall of impersonation-ban van, már ha ez a neve pontosan a helynek.