7720
-
#266 ezek golyóálló mellénybe programoznak -
#265 Ja, nem beszélve arról, hogy az Irakban szolgáló katonák nagy része 100 kg-os böszme állat. De (ha már ugye realisztikusságnál akarunk maradni) nézz meg egy STALKER-t. Hátööö... Szóval érted. -
#264 Felső szomszédom Cipruson (előtte Afganisztán) szolgál. Lófaszt cipelnek 60-70 kg-okat. Akiket lebasznak egy hétre a terep közepére, esetleg azok... -
EK1TEP #263 Épp a múltkor néztem hogy az iraki katonáknak olykor 60-70kg terhet kell cipelniük, fegyver,étel,ivóvíz stb. -
#262 Ha volt már, akkor bocsánat:
-
#261 Ha már realisztikusságról beszélünk, mert hát ti annyira realisztikus játékot akartok, akkor mi az, hogy 60 kg-ot cipelhetsz magaddal? Na ne röhögtess már. 60 kg-ot soha a kurva életbe nem fogsz magaddal cipelni órákon keresztül ilyen körülmények között. És még ezt is kitolják egy csomóan, hogy elférjen náluk a több száz kilónyi cucc, és közben meg a realisztikusságról rinyálnak (itt most nem rátok gondoltam ezzel)... -
vasziszdasz #260 Eddig választanod kellett hogy rádiaktivitás védelmet akartál VAGY éjjellátót, a kettő együtt nem ment. Most nem kell választani, mindenki az előbbire megy, a hátrányokat meg simán átugorja egy alvás gombbal. Ki fog akkor éjjellátót fejleszteni? Kb. az aki CS-ben kaját hordoz magával... -
#259 Nem akarom a vitát tovább szítani, de már az alap Stalkerben is úgy lett volna, hogy lehet aludni, aztán végül mégsem került be a játékba. Egyébként szerintem is jó, hogy lesz alvás, éjszaka mászkáljanak csak a bátrak, meg a bolondok, meg a sunnyogók :) -
vasziszdasz #258 Meg esznek is, de a CS-ben már ezt a funkciót is kivették, semmi értelme nem volt a kajáknak. Pedig ezzel egyel több realizmus volt a SHOC-ban. -
vasziszdasz #257 Ha belépéskor automatikusan megad minden questet és egyből a "the end" feliratra ugrik az se lesz csít, csak annak mi értelme. Épp azért szeretjük a Stalkert mert nem olyan tré mint a többi fps, talán nem kéne legagyisítani azok szintjére. -
EK1TEP #256 Jó lesz ez az alvás realisztikusabb... az élő embernek is kell aludni nemde? -
bgabor #255 Nem kéne átesned a ló tulsó oldalára. Lehet hogy te masteren játszol, de ne várd ezt el másoktól. Mellesleg attól kezdve, hogy a készítők beépítik a funkciót, nem lesz csít. -
#254 sztem kell alvás mert lehet olyan mintha be lennél baszva álmos kóvályog a célkereszt -
vasziszdasz #253 Minek szórás a fegyvereknek? Lehetne mind railgun, végülis előbb-utóbb úgyis csak eltalálod a célt, akkor meg így egyszerűbb. ^^ -
vasziszdasz #252 A lehetőség az olyan mint a dio2-ben a fehér tárgyak. Lehetne azzal is harcolni, de ki fog? Senki. Ha tálcán kínálják az egyszerűbb utat, a nehezebbet senki se fogja választani. Én inkább mégtöbb szigorítást raktam volna a játékba, így is túl könnyű volt, pedig csak masteren tolom. -
vasziszdasz #251 Ha már be van építve a csít, akkor mindenki azt fogja használni. Ha BFG lenne minden bozótban, te se pisztollyal rohangálnál. De ez így gáz. -
#250 Most mi ezen a probléma, hogy alvás. nappal si lehet aludni és éjszaka tovább menni aki ezt szerezi:D -
kri555 #249 A játék mikor jelenik meg? -
bgabor #248 Szerintem is hangulatos és meg is lesz rá a lehetőség. -
EK1TEP #247 Ki mérgelődik?
Én csak találgatok...többieknek nem tetszik az alvósdi, nekem mind1 hogy lesz benne vagy nem lesz benne szerintem jó este császkálni, hangulatos nagyon! -
bgabor #246 Hát egy sejtés elég kevés ahhoz hogy már előre mérgelődjünk miatta, nemde? -
EK1TEP #245 Hát csak van egy sejtésem hogy hálózsák elő beállítod az időt és kész... -
bgabor #244 Honnan tudod hogy nem így lesz? A végleges verzió még hónapokra van. -
bgabor #243 Én annyit mondtam hogy jó lesz, hogy lesz benne alvás mód. Akinek ez nem tetszik, az ezután is fog tudni északa bóklászni, az időgyorsítás használata nem kötelező. Aki meg csak nappal szeretne játszani, annak is meglesz rá a lehetősége. Nagy dolog.
Nem kell túlreagálni a dolgot. Még hogy ízi mód, béefgé meg rélgán. -
EK1TEP #242 De akkor legalább lenne olyan az alvás hogy csak megadott helyen lehet!
STALKER bázison vagy kisebb táborokban... -
vasziszdasz #241 Mások meg a fegyverek pontatlansága miatt sírnak már 2 rész óta. Pedig végre egy játék ahol nem railgun minden szirszar fegyver. A valóságban még ennél is pontatlanabbak. Ezt is cseréljük le railgun-pisztolyokra, mert nem elég easy? -
vasziszdasz #240 Nekem soha sehol nem kellett várakoznom. 1 küldetés volt a CS-ben ami éjszakához volt kötve, addig lehetett az 1000 másik küldetéssel foglalkozni.
vagy éjjellátó, vagy gázmaszk
Hát épp ez benne a lényeg vagy-vagy. Választanod kell miben leszel jó, és miben szopsz. Ne legyen már mindenki mindenre immunis félisten. Ez egy ilyen hiánygazdálkodásos világ mint a kommunizmus volt, miért legyen ezentúl másképp? Ez a lényeg benne. Ennyi erővel lehetne minden sarkon BFG, aztán 1 lövés = 1 tiszta pálya, minek harcolni, az is csak nehezíti a játékot... Nem kell csíter mód. -
bgabor #239 Ennél azért bonyolultabb a helyzet. Tényleg központi elem volt eddig a stalker játékokban az északai létezés, de s sleep funkció hiánya sok várakozást is szükségessé tett, ami üresjáratokhoz vezetett. Ezenkívül a fejlesztési megkötések miatt sok dolgot nem tudtál rátenni a ruhádra, mert ugye vagy éjjellátó, vagy gázmaszk és fejlesztései. Mivel az éjjellátó elengedhetetlen volt, ezért egyes fejlesztéseket senki se használt, mert a játékban ugyebár vaksötét volt északa, a lámpa meg szart se ért. Főleg egy olyan világban gáz ez, mint a stalker, ahol ha belefutsz egy anomáliába, meghalsz.
Ezzel szemben most már nem lesz ez. Nyugodtan át lehet majd aludni az északákat valami nyugodt helyen, és akár mellőzni az egész éjjellátó dolgot. Lássuk be, az alvás és az időgyorsítás funkció nagyon alapkövetelmény az ilyenfajta játékokban(Oblivion,Fallout3,Morrowind stb). Itt volt az ideje hogy erre a stalker fejlesztői is rájöjjenek, két rész és számtalan patch kiadása után. -
vasziszdasz #238 Sztem meg fasság, ez egy olyan csíter mód, jön a szürkület akkor jajj, benyomjuk ezt a very easy fokozat gombot és megint reggel van, nem kell éjjellátóra költeni. Pedig a legnagyobb királyság a játékban. Remélem lesz cserébe vmi bűntetés, mondjuk permanens életvesztés. ^^ -
vasziszdasz #237 Most lett épp tele a faszom a Stalkerral (szar 1.5.10 CS patch), de ezután muszáj lesz újra feltennem egy régebbi peccsel. -
#236 hazautaznék -
EK1TEP #235 Áh annak kicsit durva lenne XD -
#234 áh ez csak a DAM 2000, Miskolcon xD -
#233 mivan már black mesa -ba is lemegyünk? :D -
EK1TEP #232
-
EK1TEP #231 S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat - újabb látnivalók
A múltkori Igromania Magazin interjú után ismét nyilatkoztak a fejlesztők a Call of Pripyatról; ezúttal a helyszínek kerültek a középpontba.
A videóban a készítők elárulják, hogy ismét ellátogattak a helyszínre, megpróbálnak mindent úgy ábrázolni a játékban, ahogy az a valóságban is van. Földrajzilag pontosan, ugyanott és ugyanúgy fognak elhelyezkedni a területek, így Pripyat is visszakerül az eredeti helyére, mivel az első játékban el kellett mozdítani a helyéről a várost, hogy ne kelljen a játékosnak körbemennie, hogy eljusson az atomerőműig. A videók mellé ismételten kerültek fel új képek is.
-
tom2004 #230 Köszönöm EKITEP -
EK1TEP #229 * új továbbfejlesztett x-ray motor 1.6
* Új szörnyek: Kiméra és Burer.Új viselkedés és képesség a szörnyeknek. -
EK1TEP #228 * Fotorealsztikus zóna - Pripyat város, Yanov vasútállomás, Jupiter gyár, Kopachi falu stb. a valós életből másolt épületek.
* Új történet, sok egyedülálló karakter.
* a kisugárzás jobban befolyásolja majd a zóna világát...
* új játékos interfész
* alvás mód
* új A-life rendszer
* befejezés után szabad játékmód
Nem tom én sem értek minden... kb ennyi naggyából. -
tom2004 #227 Sziasztok!
Nem fordítaná le valaki magyarra #220-at, sajnos nem tudok angolul.