7720
-
#146 Már korábbi SoC modoban is tiszteletüket tették, tölts le egyet, ha látni akarod őket. -
Louis Cyphre #145 Kiváncsi vagyok a két új szörnyikére! :) -
#144 Hát, ez majd kiderül amint elkezdünk vele játszani. :)
Vörös erdő tényleg naggyon durva. Amikor először játszottam a játékkal, pont éjszaka értem oda... Akkor majdnem abbahagytam a stalkerozást. :D Én elég fosós vagyok ilyen téren. :) -
barmi #143
-
barmi #142 1-2 nap alvás nélkül nem a világ :D De azt tudjuk e hogy kötelező lesz e az alvás vagy csak az éjszaka "átugrására" fog szolgálni választható jelleggel azoknak a játékosoknak akik nem szeretik az éjszakai vadászatot?
FlyHigh: Vörös erdő RulZ :P Az volt a legjobb helyszín a térképen szeréntem is -
#141 Clear Sky-ban a vörös erdő nagyon kemény volt, 2X is át kellett menni rajta, ott vert a víz. -
#140 remélem eszüknél lesznek és kiadják konzolra :D -
#139 Képekből az jön ki, hogy a vérszopókra nagy hangsúlyt fektetnek. :)
szerintem -
EK1TEP #138
Az idén ősszel érkező játék igazgatójával, Oleg Yavorsky-val a Rock, Paper, Shotgun magazin interjút készített vele nemrég. Oleg elmondása szerint a három rész közül ebben lesz a leginkább fotorealisztikus terület. Valamint azt is említette, hogy tanultak az eddigi hibáikból és rengeteget tesztelik a játékot, melyet az X-Ray Engine 1.6-os motor fog hajtani.
Persze meghallgatták a játékosokat is, így bele kerül az alvás mód, valamint egy nagyon hasznos dolog a freeplay mód is tiszteletét teszi, ami annyit tesz, hogy a történet befejezése után is játszhatunk a zónában.
Képek -
#137 És mikor alszol? -
barmi #136 Venni kell éjjellátót és máris no problem... lehet zúzni a sötét éjszakában is. -
#135 csáhh! :D -
EK1TEP #134 Köszöntünk a clubban! -
#133 ja az lemaradt hogy a SOC + CS kijátszva :D nagyon várjuk ezt :D -
#132 na möggyüttem :D -
EK1TEP #131 Tudtommal egyik rész sem jött ki konzolra!
DE javítsatok ki ha tévedek! -
#130 ez lesz boxra ? -
EK1TEP #129 Az eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódoknál fotórealisztikusabb grafikával rendelkezik az ősszel megjelenő S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.
Ősszel harmadjára is kiakaszthatjuk a Geiger-Müller számlálót, ugyanis visszatérünk a megnyomorodott kreatúrákkal benépesített Zónába, hogy visszaszerezzük a borzalmas emlékekkel szolgáló erőmű feletti irányítást. Átalakított kezelőfelülettel, izgalmas történettel, újfajta szörnyekkel, szereplőkkel és helyszínekkel kacérkodik a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat.
Minden eddigi S.T.A.L.K.E.R. epizódnál fotórealisztikusabb megjelenítésre számíthatunk a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat esetében, legalábbis Oleg Yavorsky legutóbbi interjújában elhangzottak szerint. A környezet kidolgozottsága és gazdagsága természetesen érvényes az kérdezz-felelekben részletezett helyszínekre is.
Húsz esztendeje rozsdásodó vízi flottával találkozhatunk a Pripyat folyó mentén, miközben a hatalmas kiterjedésű vízgyűjtő területén barangolunk. Ellátogathatunk Kopachi városába, habár biztosan nem fogunk gyönyörködni a katasztrófa következtében szinte teljesen földbe temetett épületekben. A Jupiter gyárról és a Yanov vonatállomásról bővebb információkkal nem szolgált Oleg Yavorsky.
Forrás -
#128 Jaja én is. kíváncsi vagyok rá. :) -
#127 Várom, fasza lesz :) -
#126 Igen-igen, ebben már lesz alvás. -
EK1TEP #125 Valahol írták hogy lesz benne alvás ha jól emlékszem. -
DeerMuse32 #124 az UHSF fórumán ezek a képek már múlthéten s bevoltak linkelve, meg még több is:D
de amúgy pofás játék lesz ezis, az éjszakát meg nézelődéssel ütöm el meg egyebekkel, de amúgy ebbe lehet aludni is nem? -
#123 Gondolom egyszer úgyis felkel a nap. -
EK1TEP #122 Jó is az csak egy idő után idegesítő hogy nem látni semmit! -
#121 Hm. pofásak. :) azt hiszem éjszaka itt is qrva sötét lesz. :D -
EK1TEP #120
Ismét képeken a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat -
#119 jóók. kösz! :) -
EK1TEP #118 A 2. vidi a területet mutatja be! -
EK1TEP #117 2 új gameplay
1.
2. -
#116 #106 -
EK1TEP #115 Ő nem azt nem tudta hogy a google miért nem találja hanem az SG keresője miért nem találja a topicot
De be lehet fejezni! -
karajjj #114 állj már le, te kezdted az egészet, te szóltál hozzá -.- -
DeerMuse32 #113 ki szólt hozzád???
barmi nemtudta hogy miért nem dobja ki a gugli ezt a fórumot és erre adtam neki tippeket...
elég szánalmas ha egy játék fórumjába ezen kell vitázni.... -.-" -
karajjj #112 hagyd rá, szerintem ő se tudja -
#111 Mi az anyád picsájáról hadoválsz? -
DeerMuse32 #110 nem, nem is mondtam én ilyet hogy ő a hibás, csak egy tippet adtam neki hogy hogy keressen rá erre a fórumra mert nemtudta.
am Falcon ötlete is jó. -
karajjj #109 most ő tehet arról, hosz szar a kereső? -
barmi #108 Köszi a tippeket!
Állítólagos hivatalos gépigény volt már??
::
Minimum:
Intel Pentium 4 2.0 Ghz / AMD XP 2200+
512 MB RAM
128 MB DirectX® 8.0 compatible card / nVIDIA® GeForce™ 5700 / ATI Radeon® 9600
Ajánlott:
Intel Core 2 Duo E7400 / AMD 64 X2 5600+
2 GB RAM
512 MB DirectX® 9.0c compatible card / nVIDIA® GeForce™ 9800 GTX / ATI Radeon® HD 4850
am az ajánlottnál érdekes ez a proci/videokártya párosítás... nem is értem. messze több kell ezeknek a vidkariknak mert az ilyen procikkal csak félgőzön tötymörögnek szvsz...(a radeon tutira) -
#107 Vagy rakd be favoritba.