7720
-
Louis Cyphre #66 Eleget égetted magadat, úgyhogy tegyünk pontot az ügy végére!
Offical website, The S.T.A.L.K.E.R.s menüpont-ot tessék böngészni -
karajjj #65 nem lehet, a játéknak ez a könyv az alapja, aminek ha megnézed a címét, nincs benne egy darab mozaikszó sem, és a pontokat csak a figyelemfelketés céljából tették bele a címbe, maguk az ukrán készítők nyilatkozták(most írtam le harmadszor szerintem),
az, hogy egyesek bemagyarázták hogy ez ilyen értelmetlen sorrendet alkotó szavak kezdőbetűi, az a sok ostoba rajongónak köszönhető, a tudatlanok, pedig elhiszik
értem? -
#64 De az lett, ha azt vesszük, hogy a 7 korábban említett szó kezdőbetűjéből keletkezett. -
karajjj #63 Köszönöm eme kedves jelzőt, de ettől még a stalker mindig nem lett mozaikszó. -
#62 A mozaikszó definíciója, kizárólag ostobáknak. -
karajjj #61 sorry, ez a helyes kifejezés, szóval nem mozaikszó :D -
karajjj #60 meg gondolom a játék témájából :D
-
#59 Pontok azért vannak közte, mert mozaikszó. -
#58 Elkepzelheto . Bar biztos hogy maga az alap szo "stalker"-bol (cserkésző vadász) bohockodtak ki ezt a szo kombinaciot.
Hulye : "H" haszontalan , "U" utodott , "ly" , "E" eszetlen . -
karajjj #57 ez hülyeség, még megvan szerintem az iróasztalomban a GS amiben a készítők nyilatkozták, hogy nem rövidítés :D -
Louis Cyphre #56 [URL=http://hu.wikipedia.org/wiki/S.T.A.L.K.E.R._-_Shadow_of_Chernobyl]"Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, and Robbers; ami nyers fordításban annyit tesz, mint: Guberálók, Birtokháborítók, Kalandorok, Magányosok, Gyilkosok, Felfedezők és Rablók"[/URL] -
karajjj #55 nem rövidítés, pontok meg azért vannak közte, hogy felhívja magára a figyelmet a cím, anno a készítők mondták -
#54 Nem hiszem hogy rovidites , ez egy etrelmes szo : cserkésző vadász v. lesvadász. -
Hellsing47 #53 Scavengers, Trespassers, Adventurers, Loners, Killers, Explorers, Robbers -
#52 lehet tudni hogy a stalker minek a rövidítése? :D -
karajjj #51 ha összecsapják, akkor igen :D -
#50 amúgy pont kész lesz 2009 végére... kizárt... -
#49 Oks, így érthető. -
karajjj #48 a hivatalos megjelenés után 2-3 héttel jött az első patch, nekem meg nem magyarországi kiadásom van, olcsóbban kijött webshopból a rendelés mintha itthon vettem volna -
#47 Nem, egy szóval sem mondtam, de ha megvetted valóban, tudnod kéne, hogy alapból 1.3-as patch van rajta, szóval nem tudom milyen lelőhetetlen kutyákról beszélsz... -
#46 én shadow of chernobilt játszottam ki régen :D
clear sky-al szoptam, de már nem :D -
karajjj #45 akkor most hülye vagyok, hogy én is megvettem? -
karajjj #44 de Ő írta, hogy lesz utána patch és jó lesz, alapból erre reágáltál... -.- -
#43 Már ne is haragudj, de amikor kijött a SOC nálunk, már 1.3-as patch volt rajta. Ja várjál, én vagyok a hülye, hogy megvettem eredetiben, mert ha letöltöttem volna, az peccs nélküli... -
#42 Ajjaj... Nehéz eset vagy te. Szóval írtam, hogy akiket zavar a bug, azok 5 percet játszottak vele. Erre írtad, hogy te végigvitted, tehát magadra vetted az öt perces dumát. De miről is van szó? Azokhoz szóltam, akiket zavar a bug. Erre te írod, hogy nem zavar egy bug sem. Akkor minek írogatsz feleslegesen? Nem neked írtam, de te azért nem bírod megállni, hogy ne szólj valamit. Gratulálok uram... -
#41 Én még a socot patch nélkül vittem végig.
1 oylan bugom volt ami zavart de az is csak egy mellék küldetés kárára ment ami elég jelentéktelen volt.
a cs-is végig vittem de egy idő után unalmas ezért már nem játszok velük.
bár a cs még fent van a gépemen.
-
karajjj #40 látom te sem emlékszel, hogy a Shadow of Chernobyl első patch-e mennyi hibát javított... :D
több oldalas lista volt a javított bugokról és képzeld, engem pl az baszott fel, amikor a roncstemető után egyetlen kutya nyolcadszor is elintézett, mert hiába lőttem, nem fogta a golyó
egyébként én azóta is játszok a stalkerrel, az meg szerintem nem 5 perc... -
#39 írtam, hogy zavar drágám? Csak annyit említettem, hogy majd kitolnak rá egy 3 gigás patchet és tökéletes lesz. -
#38 És melyik bug zavar kicsi szívem, hogy ennyiszer végigjátszottad? -
#37 Stalker SoC: 4szer végigjátszva
Stalker CS: 3szor végigjátszva. Valóban 5 percet nyomtam vele.. -
#36 Mennyi sok ember mondja itt a kicsi kis szájával, hogy bugos az előző két rész, meg majd 3 Giga peccs, meg minden... Na, szerintem ti pont azok vagytok, aki nem játszott 5 percnél többet a játékkal. Érdekes, engem nem zavarnak a bugok, sőt, most nagyon eszembe sem jut egy sem, és imádom a játékot (persze közvetlenül Counter Strike után csak). Akit zavar, az meg menjen aknakeresőzni, abban nincs bug. -
#35 húzzál már innen a call of duty-val a francba. -
#34 ez az Pripyat-ba kellesz cirkálni -
#33 Azt nem ismerem, én az RPG-elemekre gondoltam, amiket eredetileg terveztek. Készült egy Stalkerhez hasonló játék ilyen néven? -
#32 meg lett valósítva, az oblivion lost mod által... -
#31 Amire te gondolsz szerintem az az Oblivion lost, és hát valóban ha az lett volna megvalósítva akkor nagyon durva kis játék lehetett volna belőle(így sem volt annyira rossz). -
#30 -
#29 én a clear sky-t kijátszottam még régen :D most meg a shadow of chernobyl-al szopok... -
#28 mét, az volt a legmulatságosabb az egészben...
tök jól befészkeled magad a fedezékbe, célzol és oldalra kezdesz korcsolyázni, mert melletted ott mozgolódik a pajti -
#27 én clear sky-t nem tudtam végigjátszani, nagyonbugos volt, meg felbaszott hogy minden fegyver ronda :D