7720
  • KranaZoli #466
    Hát elég fapados, de köszi!!!
    A lövedék visszahullás és a madarak lelövése nem rossz 5let. Egy fokkal tönn realitás. :)
  • EK1TEP
    Hát nálam már eddig 3x halt meg a játék...Megvárjuk a végleges változatot szerintem :)
  • strebacom
    Ezek mellett én elmentem, csak az a baj hogy oroszul karattyol a rádíó és nem tom mit mond....
  • Maxtreme
    dx11-es vga hiányában még jó hogy nem érzékeltél difit.

Am no offense, de ebben nektek mi a szép? :D
    A "sima" stalkerből szebbet lehet kicsikarni mint ez.
  • Lunatic83
    " a messzi dolgok homályosabbak" , így kép alapján azért elég közel kezd már el homályosodni....

szegény Stalkerünk kezd megvakulni, nem is csoda, amekkora sugárzást kapott az "évek" alatt XD

• kri555
    Nagyon állat játéknak néz kién megvárom míg normálisan kijön
  • lacinkacinka89
    Hali! 2 kérdésem lenne. 1. Megjelent e már a játék? Mert ugy tudom, hogy október november környékére igérték, ám látom, hogy itt páran már kipróbálták.2. Ebből lessz megint magyarositott verzió vagy csak orosz és angol? Köszönöm a válaszokat!
  • EK1TEP
    Na ki lett próbálva!

Gépigény az a Clear Sky igényeihez hasonló, nálam élsimítás nélkül teljesen jól fut 30FPS és a felett!Mindent maximumig húztam, 1-2 dolgot nem tudok mi is akar lenni mivel tök ciril az egész játék!

Elején kapunk egy állóképekből összerakott intró videót ami - a képek alapján - a Csernobili katasztrófát és az utána következő dolgokat meséli el.Nem néztem végig nyomtam egy Esc-et... hopp egy kis dombon találtam magam, az idő elég borult volt mint azt már a tegnap látott képeken is megnézhettük.Na futkostam kicsit, találtam nagy hajóroncsot belül kocsma résszel, szerelővel, alvó helységgel.Aludtam is pár órát hogy kivilágosodjon.Kimentem verőfényes napsütés fogadott!Itt jött az első grafika bug!Az emberem körül egy körben nincsenek árnyékok fények egy szürke kör veszi körbe nem tudom miért!
    Lövöldöztem egy kicsit vaktába.Ekkor veszem észre hogy lepottyant egy varjú az égből, szóval le lehet lőni a fejünk felett köröző madárkákat!Éééésss!!!! A golyót láttam visszaesni a földre!Izzott már és visszaesett a földre!Ha fejem fölé lőttem akkor minden golyó szépen visszahullt a földre.Nem nagy dolog de valamiféle ballisztikát sejtethet vagy csak kis látványosság miatt tették bele nem tudom!
    Próbálgatom még a grafikát belőni hogy az a kör eltűnjön előlem.

Az user.txt-ben belőttem a DX11-es effekteket amit a menüből nem lehet elérni!Különösebb változást nem tapasztaltam!Úgy maga a grafika Clear Sky szintű aprób javításokkal, karakterek kidolgozottsága ismét fejlődött, kaptunk mélységélességet, a messzi dolgok homályosabbak ami szerintem elég hangulatos dolog!
    A kajának már van értelme, emberünk éhes!Az evésen adtak hangot is hangos rágás, csámcsogás!
    A betöltő képernyőnél random területeket mutat be kisebb leírással.

És íme pár kép:

menü:

töltő képernyő:

egy lelőtt varjúcska:

a visszaeső golyók:

verekedő mutánsok:

és végül 2 karakter:

• strebacom
    Hát itt lehetetlen átjutni, kinn jön a vihar itt meg vannak vagy húszan mindjárt ki is végeznek...valaki járt már itt:
  • TOMSILENT
    Az van,úgy csinálom ugy tömörítés bla-bla-bla -> mini image a Deamonba utána elindítom a YASUT(1.6.9040)és clock ki írja hogy ráteszi tehát succesfull -> eddig ok aztán fogom pancsikon és cheking disk egy darabig nézi aztán írja hogy nincs lemez vagy nem eredeti a de ott még van egy olyan szekció hogy Diskfree vagy mi azt inkább hagyjuk mert serial nincsen...
  • EK1TEP
    YASU 1.6-al el tudod rejteni a DTools-t és utána jó lesz!
  • TOMSILENT
    Ez hülyeség nekem azért nem indul el a game mert a Cheking Disk-et nem tom meg etetni a mini imageval......
  • KranaZoli #454
    Helyes!!!
  • EK1TEP
    Na sikerült elindítanom!
    Mingyárt kaptok egy kis beszámolót képekkel!
  • EK1TEP
    Hogy indítottad el?
    Amúgy Windows 7 Ultimate 64Bit van fent nekem!
  • Nagyi06
    így van ha win7 van akkor nem kell kellenek az előző részek, de ha xp van akkor kell az 1. rész és a clear sky és arra tudod telepíteni. ha jól tudom.
  • KranaZoli #450
    Na, ezt itt a probléma!
  • grebber
    Akinek megy illetve nem megy milyen oprendszere van fent??
    Mert elvileg STALKER_COP_PlayBay.iso ez csak windows 7-en megy.
    Van egy másik verzió amire irják megy xp-n és vistán is de ahhoz kell valamelyik stalker hogy fentlegyen!
  • Yan
    Ha megvárnátok a végleges kiadást, lehet hogy a kedvetek sem menne el a játéktól.
    Arról nem beszélve, a hibák többségét is javítanák.
    De aki mazo, warezol :))
  • sparrow35
    Kipróbáltam én is és nekem nagyon bejön, csak így oroszul játszhatatlan, nincs folyamatban legalább a menük angolosítása? :)
  • TOMSILENT
    De a francba már nem hiszem el hogy Maxtrem-nek elindul.....
  • EK1TEP
    Én ezt nem értem!
    Mindent úgy csináltam mint ahogy mondtátok és kéri hogy aktiváljam, írjak be valami kódot azt semmi!
  • EK1TEP
    Nyugi nekem sem indul!
  • TOMSILENT
    Na most már kezedk ideges lenni! Felrakom ezt a szart + a demont is + a yasut is és nem enged be + még vagy 10-szer újra indítja a gépet a tökömet már!...
  • EK1TEP
    Ugyan az
  • werkfilm
    jobbklikk futtatás adminként?
  • Maxtreme
    akko passz. Itt ment simán, semmi ilyesmi ablak nem jött be. A splashscreen után rögtön jöttek a company logok, aztán a főmenü.
  • EK1TEP
    Azzal próbálom:

Ilyet ad be!
  • Maxtreme
    nanebassz.
    Az exe pontos nevét nem tudom mert már nincs fent a játék.. lényeg h ne a bin mappában levő xrayengine (asszem) .exe-vel indítsd
  • EK1TEP
    Akkor meg bead egy konzolszerű ablakot ahová lehet írni fekete kis ablak.
  • EK1TEP
    Ezt hogy érted?
  • Maxtreme
    a külső exev-el indítsd a cuccot, ne az xray-essel.
  • Maxtreme
    Hát láttam és próbáltam már jópár orosz "műremeket" (FPS) de eddig talán a Cryostasis és a Stalkeren kívül egyikre sem mondtam azt, hogy no ebbe látni a munkát :)

Az meg hogy a Lada racing club jó.. hátő.. Kinek mi ugye.
  • EK1TEP
    Hiányol valami fsgame.txt fájlt vagy mit pedig ott van a könyvtárban!
  • Pepsi Twist
    Lada Racing Club nem lenne rossz ha optimizált lenne :D (de az nem fps)
  • r4pt0r
    Pedig rengeteg jó orosz játék van. Sajnos legtöbb nem jön ki angolul. Neveket ne kérdez semmit nem jegyzek meg. :D
  • TOMSILENT
    Kösz,rendes vagy....
  • EK1TEP
    Igen!
    Szedd le a 4.30.4-es Lite verziót!
  • TOMSILENT
    Császtok!Én is nagy Stalker fan vagyok sőt a legnagyobb :P,és letöltöttem ezt a Playbay verziót de a mini imaget nem birja meg nyitni a demonom: azt írja: Unable to mount image. Invalid image file..........pls help!(yasu van meg minden csak ezzel baszakszik ,3.44-es deamonom van talán ez a probléma?
  • EK1TEP
    Ti hogy indítottátok el?
    Daemonban benn a képfájl, yasut is benyomtam és kiír valami aktiválós izét és semmi nem indul akármit nyomok!