7720
-
#306 valaki nézze már meg hogy annó a clearsky-nak mi volt a recommended gép..
sztem simán fog futni a mostani vason is, csak nem kell dx10,11 -et meg egy csomó effektet bekapcsolni
igenis írták annó a készítők hogy gondoltak a régi gépekkel rendelkezőkre, és még DX8at is támogatni fogja... felesleges előre nyafogni sztem -
#305 És még majd mik lesznek itt. Többek között az árazásokkal majd..... -
#304 úgy néz ki melóhelyen nem fogok játszani :D -
barmi #303 Mi folyik itt Gyöngyösööön??? ÁÁÁÁÁááááá WTF?? Mindenki megkergült??
Az EA Kezdte a júzerek hasbarúgását a Shift-el ezek meg folytatják a rúgdalózást??? FFFFFFFFfffffff........ -
#302 Áhhhhááááháháááháááááááá.
Gépet is csomagoljanak a játék mellé, vagy mi van? Megint nem sikerül eltalálni az optimalizációt? -
#301 • Grafikus kártya: Geforce GTX 260 / Radeon HD 4870 512 MB
-
EK1TEP #300 -
#299 Kicsit
Ezek meg vannak huzatva.
Hát jah.. az alap dx8-as Xray engine átírása DX9-re, már diavetítést eredményezett az akkori gépeken..
Valahogy sejtettem h ez lesz belőle. -
EK1TEP #298 Köszönjük!
Stalker: Call of Pripyat minimális rendszerkövetelmény:
• Operációs rendszer: Windows XP SP2
• Processzor: Intel Pentium 4 2.2 GHz / AMD Athlon XP 2200+
• Memória: 768 MB RAM
• HDD: 6 GB szabad hely
• Grafikus kártya: Geforce 5900 128 MB / Radeon 9600 XT 128 MB
• Hang: DirectX 9 kompatibilis
• Bemeneti eszközök: Egér is billentyűzet
Stalker: Call of Pripyat ajánlott rendszerkövetelmény:
• Operációs rendszer: Windows Vista SP1 vagy Windows 7
• Processzor: Intel Core 2 Duo E8300 / AMD Phenom II X2 550
• Memória: 2 GB RAM
• HDD: 6 GB szabad hely
• Grafikus kártya: Geforce GTX 260 / Radeon HD 4870 512 MB
• Hang: DirectX 9 kompatibilis
• Bemeneti eszközök: Egér is billentyűzet
A játék támogatja a DirectX 11-et!
Szerintem kicsit megnőtt a gépigénye!! -
Louis Cyphre #297 gépigény -
mans #296 Bearanyozódott a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
link
Lehet elöbb jön ki októberbe :) -
EK1TEP #295 Ez beteg! -
#294 katt :D -
#293 ja -
#292 jó lesz ez (reméljük) -
#291 Na jó, az a rész tényleg elég.. furcsa volt :D -
kri555 #290 JAJA nagyon durva lesz
-
#289 bazki az a graf, majdnem megszólal -
EK1TEP #288 áááá elcseszték!
amikor megjelenik az a mutáns azt hittem valami RUN DMC zenét raknak be alá kom majdnem nevettem!Gagyi! -
Louis Cyphre #287 Vadiúj trailer
Innen tölthető:
http://cop.stalker-game.com/
De kolbászolnék már újra a zónában! -
#286 1 hete készült videó -
EK1TEP #285 S.T.A.L.K.E.R Call Of Pripyat előzetes!
Több mint nyolc évvel ezelőtt kezdődött az akkor még Oblivion Lostként ismert játék fejlesztése. Telt-múlt az idő, pár kolléga kivált a csapatból, a játék meg csak egyre jobban tért el az eredeti időutazásos tárgytól. 2007 márciusában viszont végre elérkezett az idő, és megjelent a STALKER: Shadow of Chernobyl, majd nem sokkal utána a Clear Sky is tiszteletét tette, most pedig egy újabb kiegészítőt köszönthetünk, ami a Call of Pripyat névre hallgat.... -
#284 -
#283 bazz én azt hittem videók, és nem képek vannak benne:D -
EK1TEP #282 Én am ezektől tudok befosni!
Tetszik hogy valós vidékeken barangolhatok! -
#281 -
#280 linket -
#279 Lol, itt papolsz a valóságról, de azért nem kell bele alvás, mert milyen csít már :D
-
bgabor #278 Még annyit a témához hogy a kigyúrt, böszme nagy állatok rendre elhasalnak a SAS válogatásán. A kigyúrt állatok nem bírják a hosszú időn át tartó terhelést, mint az SAS-nél szokásos napi 60 km gyaloglás az 50 kilós hátizsákkal a hátadon. -
#277 ja, clear sky-hoz pedig készült egy összehasonlító video összeállítás a zóna valós és a játékban lemodellezett részeiről.
kicsit tudnak ezek az ukránok azért. -
EK1TEP #276 S.T.A.L.K.E.R. és a valós élet
Néhány képen láthatjuk a való életetés a S.T.A.L.K.E.R.-t egymás mellé helyezve.
A nem is olyan sokára megjelenő új S.T.A.L.K.E.R. rész kapcsán érkezett néhány kép, amelyeken a valódi zónát és a Call of Pripyat-ot nézhetjük meg egymás mellé helyezve. De a szavak helyett beszéljenek inkább a képek:
több kép -
#275 medal of honor utolsó pályája?:D -
vasziszdasz #274 Retyóra pont a gázálarc kell, főleg ha előtte teleszarták a többiek. ^^ -
vasziszdasz #273 60 kilóval 2 lépést tudsz futni, mint a valóságban. A többihez artifact kell. -
#272 Így van, és a STALKER-ek is pont akkora böszme állatok, mint a SAS-nál. Főleg a banditák a dzsekijükben... Ja, nem mellesleg ők azért megkapják a napi fehérje meg szénhidrát (meg ki tudja a hadsereg milyen szteroidokkal bombázza őket) adagjukat, amivel talán el is bírják az 50 kilós cuccot, de a játékban pl. szó sincs mindennapi lakomáról ugyebár. (és a végére még ideszúrnám, hogy te 50 kilót mondtál ugyebár, a játékban meg 60 kiló a limit, ami 20%-al több. A többit nem ecsetelem, remélem érted...). Ja, befejeztem ezt a realisztikus témát, bocs mindenkitől. -
bgabor #271 Az SAS-nél szolgálók egy átlagos küldetésen simán cipelnek 50 kg-ot a hátizsákban úgy, hogy egy gramm felesleges cucc sincsen benne. -
EK1TEP #270 De az ilyen kis apróságokat szerintem nem is lenne nehéz belerakniuk a fejlesztőknek... -
#269 ha realisztikusságnál vagyunk sztem a HUD simán lehetne olyan amilyen ruhát felveszel :D pl ha csak gázálarcos ruhád van akkor (olyasmi mint ha bukósisakba lennél a TDUba) gázálarcon keresztül látsz ki tehát szimulálja hogy mi a faszom van a fejeden és mondjuk lehetne 1 gomb amivel le meg fel tudod venni persze akkor csökkenne a különböző káros dolgokra az ellenállásod ha nincs rajtad :D ú
na értitek mire gondolok :D -
#268 -
EK1TEP #267 Hát tudod hogy jobban beleéljék magukat... még gázálarcot is vesznek, budira meg geiger müller számlálóval járnak XD