7720
-
DeerMuse32 #106 az ilyenektől olyan amilyen mint te már bocs.
barmi írd be a gugliba ezt: "stalker call sg" =én ezt szoktam= -
#105 Mert szar. -
barmi #104 ezt a fórumot miért nem találja a kereső?? -
#103 Na igen. Ezeken kívül értettem. :) -
#102 Azért van némi változás: kör alakú minimap, meg a HUD többi része is másmilyen, F1-től F4-ig gyorsan használhatók az egészségnövelő eszközök, és a kettes fegyver nem csak pisztoly lehet. -
#101 ok -
#100 TÉK -
EK1TEP #99 Könnyebb így fejleszteni hogy pályát csinálnak azt cső. -
#98 nekem sem lesz a kedvencem, azthiszem. de azért kell ilyen is :) amúgy a játék tökugyanaz, semmi sem változott, ez engem kicsit "elszomorított", bár nem is vártam igazából mást. persze azért hajráhajrá, már várom. -
EK1TEP #97 Hát nekem nem tetszik annyira ez a nádasos vízpartos dolog!Remélem ennek is csak az elején kell majd ott szenvedni!Pripyat legyen faszán kidolgozva meg sokat keljen ott császkálni és akkor meg leszek elégedve! -
#96 Húha, beindultak a dolgok. :) -
Louis Cyphre #95 Mégegyszer a letöltés:
letöltés -
Louis Cyphre #94 gameplay
letöltés -
Louis Cyphre #93 Megnyílt a S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat honlapja!
képek
még képek -
DeerMuse32 #92 de ez akkor olyan lesz mint a SoC vagy a CS nem? meg csinálják a Stalker 2-t is...nem? -
#91 nah, ezt most jól megmondtad ;D -
#90 nekem megvót de már nincs meg csak lehet. -
EK1TEP #89 Azt sajnos nem tudom -
#88 ezt honnan tudom letölteni? -
#87 Ősszel jön ki a játék. -
#86 Természetesen cryengine3-al szebb lenne, de nem tudom. A dunia szimpatikusabb :D -
#85 Lehet, hogy nem olyan aprólékos, de az összhatás nagyon jó. A stalkerben pedig az lenne a lényeg. Ráadásul sokkal optimalizáltabb, de ez magánvélemény. -
EK1TEP #84 Nem a f*szt nem!
Ocsmány az a Dunia fúúúj!!
Akkor maradjon inkább ez a stalker motor... -
#83 Ahogy ott is írták, jobb lenne a Dunia (far cry2). Optimalizáltabb, ráadásul szerintem nem csúnyább a cryenginenél. -
EK1TEP #82 Hujujúúj!
Cryengine 3?
Még ha nem is ehez a részhez de a következőhöz igen szépecske lenne! -
Louis Cyphre #81 infók és scannek -
#80 Hm Cryengine 3 fincsi lenne! -
Louis Cyphre #79 STALKER: Call of Pripyat -
karajjj #78 anno még a Discoveryn néztem a premierjét, tényleg jó kis film -
EK1TEP #77 Lehet hogy ez wareznak számít de most találtam.
Akit érdekel a valóság, a csernobilban történ katasztrófa az nézze meg!Eléggé megrázó sztem!
A Csernobili csata Dokumentum film
1986. április 26-án, kora reggel megkezdődött "A csernobili csata" miután a csernobili atomerőmű négyes számú reaktora felrobbant, és egy lángoszlop emelkedett 750 méter magasra a hajnali ukrán égbolton. A következő nyolc hónapban 800 ezer, a Szovjetunió minden pontjáról érkezett fiatal katona, bányász, tűzoltó és civil dolgozott azon, hogy megszüntesse a radioaktív anyagok környezetbe jutását és egy "szarkofágot" készítsen a megrongálódott reaktor köré, amely visszatartja a további radioaktivitás kikerülését.
Habár már eltelt 20 év a szörnyű baleset óta, az emberekben még mindig erősen él Csernobil emléke, hiszen akkor kellett szembesülnünk azzal a ténnyel, hogy egy ilyen jellegű baleset megtörténhet, és számolnunk kell a következményeivel. -
#76 -
#75 Jaaaj, ez akkora kamu :D egyszerűen dizájnosabb volt a név a pontokkal, azért lett ilyen. Ezt a "jelentést" csak a rajongók érdeklődése miatt találták ki. -
karajjj #74 hát már nem azért, de a béta verziót 2004-ben pl kint a fejlesztők társaságában próbálták ki egy pripjatyi kirándulással karöltve :D -
#73 gs-ben mindenfelől összefordított meg netről lopott faszságok vannak, és voltak akkoriban is, lásd a hl2 különkiadásukat amiben a véglegest tesztelték és a lopott betaból voltak képek :D -
karajjj #72 na bazz, csak a 2004-es gamestar 8 oldalas bétatesztjét találtam meg a játékról, másik újság már nincs meg...
ha lesz időm végigolvasom és ha ebben is leírják, akkor lefényképezem és berakom ide, tegnap néztem az ign-en 2002-es interjút a készítőkkel, de már sajnos nem elérhető :S -
vasziszdasz #71 Ne égesd már magad, a Stalker azért Stalker mert Borisz és Arkagyij Sztrugackij így nevezték el. Pontosabban: Сталкер. ^^ -
#70 Egyébként a játékban is stalkereknek hívják a kalandozókat (pl. a kocsmában az info-dealer). -
#69 Erről viszont nem tudtam, lehet benne valami. -
karajjj #68 de szvsz akkor én vagyok a hülye, hogy egy 2002-es 5 oldalas újságcikkre hagyatkozok -
karajjj #67 holnap megkeresem azt a gs-t amibe az interjú van, csak a kedvedért :D