S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

weskerrebort
Nekem az agyamra megy a kis Suttyerák 😞
nincs valami drog ami védelmet ad a baromságaival szemben?
Bár most szereztem agy gránátvatõs mordályt 😄 meg egy fasza snipert 😊
Ez már csak elég lesz a kis szemtelen arcába 😄

weskerrebort
Az a két piros szimbólum jobb oldalt nem azt jelöli hogy a maszkod és a ruhád ramaty állapotban van és javításra szorul? 😊

Facek
majd ha meglesz a 3 veles detector, es meglett a szuperdetetkor /elotte aszzem elkell menni pripyat ba/ akkor azzal kell odamenni. nincs semmifele bejarat, majd meglatod mi fog tortenni, ne keresd.
Colt17
SCAT 4 Find the cause of the burned elecrtronics.
Na szóval itt tartok.Megkeresetem a helikoptert, és kaptam ezt a feladatot.Találtam egy kék iratos mappát vagy mit.De utána mit?Mindenhol szétnéztem és nemtudom mitkellene csinálnom.HELP!

Ide hogy lehet bejutni??? <#conf>

Elvileg ebben a létesítményben van egy anomália amit
meg kell fegyelnem vagy el kell helyeznem egy megfigyelõ
berendezést vagy valami ilyesmi. De hol kell bemenni???

<#help><#help><#help>

saca79: Detto. Egybõl karantént is kapott a kicsike ! 😮

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Kurva Trójai..<#bdead>

"Nem tudtam hogy lehetetlen,ezért megcsináltam"

Colt17
Hát õszintén:2 gránát es egy pár golyó a kedvenc pisztolyomból, és hasra esett 😄

weskerrebort
😄
Menni fog 😊
Köszi szépen!

szinte semmivel alap ruha,kicsit tuningolva,viper szintén.. asszem nagyjából ennyi:

weskerrebort
Kösz szépen! 😊 este elkapom a kis mocsadékot 😄
Leírnád nekem milyen itemekkel és ruházattal, mentél oda vele szemben?

engem az érdekelne h. számít mennyi harcost toborzok Pripyat elõtt (mert eddig 1-et sikerült) illetve hol kell még próbálkoznom ? elõre is köszi!!

ha a bumperre gondolsz ott a S.A.M. volkhov alatt akkor:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Spoiler én átszalattam melette a szobán felmásztam a létrán felvettem az RPG-t, vissza és egyetlen telibelövéssel kivégeztem

weskerrebort
Hali!!
VAlaki találkozott már azzal a nyomorul törpemutánssal Jupiter alatt? hogy a rákba kéne elintézni mikor pillanatok alatt szétüt?

A ruháknál én sem állok túl jól fejlesztések terén 😞( :

Végre bejutottam ide::: 😮

csak úgy 1 nájtvizsünös sot :

<#zavart1>

| Gigabyte GA-MA770T UD3P | Amd Phenom II X6 1075T | Sapphire Radeon HD6870 1 GB GDDR5 | | 2X4 GB Kingston HyperX Genesis xmp 1600MHz DDR3 Dual Kit | Gigabyte Superb 460 | WX 64 bit |

Találtam 1 lezuhant global hawk vagy milyen fajta kémrepûlõt!<#mf1>
TSL16b
NightVisonnak...

TSL16b
Nehéz lehetett rábukkanni... <#buck> A magyar menübõl talán inkább ékezetes változatot tegyél ki, minden szükséges betû rendelkezésre áll hozzá. NighVisonnak sikerült,
itt.

tényleg rosszul csinálsz valamit pl. nem olvasod el a korábbi hsz-eket amirõl már regényt lehetne írni mit és kinek kell összeszedni a fejlesztésekhez!
Pl.: # 925 stb

hellóka mindenki

találtam itt egy érdekes oldalt:
S.T.A.L.K.E.R. - Call of Pripyat

talán lehet benne valami hasznosat is találni
Solid Snake
Ijj ez kegyetlen, a mutáció hatása. <#idiota>
woy
ez jön vagy megy ? <#miaz>

Helló öö kicsit beleolvastam az itteni beszélgetésekbe most lett meg a játék angolosítva de magyarul akarok majd vele játszani így el sem akarom kezdeni😄 Ha tud valaki arról valamit hogy magyarítás készül-e vagy esetleg már valahol tart az írjon be ide! Köszönöm
Az olyan leb@szott helyeken ahova épeszû ember még nem tette lábát ott találod általában az izgi dolgokat (pl fejlesztéshez infók, tárgyak, mûtárgyak) Ilyen hely pl. az a vasúti kocsi amiben egy fény amonália szaladgál fel s alá. Ott ha jól emléxem találtam infót az ápgréder csókának. Szoval az olyan helyeket kell jól átkutatni ahova normális ember nem teszi a lábát! 😄 <#eplus2>

weskerrebort
Hali! Én csinálok valamit rosszul vagy tényleg nincs nagyon fejlesztési adat a játékban a mechanikusok számára? 😞 Semmit se tudok tuningolni, infó hiány miatt. Én bénázok vagy vmi bug ez?

Nekem sem tetszik a grafika!
SHOC sokkal de sokkal szebb ennél!

lacinkacinka89
Hy all! Lehet h volt már róla szó, nem tudom, de megszereztem a játékot és háát azt kell mondanom, hogy igen csak elfuserált lett a grafika. Nem tudom, hogy csak nálam olyan e, de mindent amit engedett feltettem maximumra és fullra, és mégis olyan a grafika mintha a clear sky-al vagy a soc-al játszanék közepesen. Ez miért van ?? A gépem megvan hozzá biztosan. Fog ez változni vmit abba a verzióba amit jövöre dobnak ki??

<#papakacsint><#pias>

TOMSILENT
Nah,most már tduom én is hogyan kell végig menni....xd

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Ez nem oda jut végül? csak azt nem tudom hogy hol megy be a föld alá honnan indul...

TOMSILENT
1.: Föld alatt kell bemenni de van egy téranomália-szal felejtõs....
2.: A hátuljánál van egy fa,arra fel jumpolsz és rá ugrasz....

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

1. kérdés: Ide be lehet jutni valahogy?
(A tetején van egy beomlott rész de nem tudok rá feljutni sehonnan)

2. kérdés: Errre az ördögszekérre fel lehet mászni valahogy? ::

az eszközöket itt találjátok.:
sorrendben...

* Rough tools
- Sawmill building in Creek - in the attic of the small house
- Electro anomaly train in Jupiter (parked train car south of Midsummer which has the electro anomaly running up and down it, jump on the roof and run to the end in order to gain access)

* Fine tools
- Creek Workshop substation, a group of Mercs have occupied the building as their base and you need to give them 6 items of any kind of food in order to get in (well thats' one way)
- In a building to the South-west of the Jupiter factory, through a large number of electro anomalies (there is also an artifact to be found here)
Location map courtesy of slayvus.

* Calibration tools
- Basement of the Pripyat department store
- Old BWC building in Pripyat

melléküdik,artifactok,magányos stalkerek kifosztása...sorrendben ezeket tom ajánlani! <#eplus2>

Colt17
Hát anyagilag elég szarul állok.Hol lehet gyorsan pénzt szerezni?Bármilyen csalás nélkül.

közelrõl nem igényelnek sok törõdést !!

a "BUMP" a legjobb mutáns kutyák ellen !!

a papírok egy részét a jupiter bázison kell odaadni annak a mukinak akinek egy fegyó lóg a falán, a maradékot meg a laborban kell "átnyújtani" de semmit nem kapsz érte...

köszike megvan... egyébként nem tom tudtátok e de ha felveszitek Jupternél a laborban azt a küldit ahol skennereket kell elhelyezni az anomáliák közelében plusz artifactokat lehet gyüjteni (kb 10 db)

TOMSILENT

TOMSILENT

TOMSILENT
Bekarikáztam,3.emelet(palás szint 😛)szekrény elektromos anomáliák vannak ott.....

Azokat a doksikat valószinüleg egy küldetésben kell felvenni vagy 8 darabot, a Pripyatba vezetõ út térképét tartalmazza ha jól emlékszem.

Köszönet a gyors segítségért!
http://yacast.dailymotion.com/video/xaqd23_stalker-call-of-pripyat-comment-tro_videogames?from=rss
Itt megnézheted hogy hogyan juthatsz át az anomálián.
Oázisba hogy lehet eljutni?
Jó lehet hogy már írta valaki hogy a ventillátoros izénél ahol az a teleportálós anomália van, de ott például mit kell csinálni, mert mindig visszadob?
Én pedig még mindíg a technikus Joker haverját keresem.
Megtalálta egyáltalán valaki??
srácok a jupiter-ben a vonaton kívül hol találok még eszközöket a technikusnak..?

a creek északkeleti csücskében találhatõ anomáliában ( az a forró gõzös) három képzõdmény van.. szal nem pontos a térkép vagyis nincs rajta mind én most járok 21 nél de még a jupiternél nem jártam be mindent.

szerencsére ez tényleg így van ebben a játékban.. ha leabárolsz valakit csak a környezete válik ellenségessé.. én egyébként két zombinál találtam meg a három velest!!

weskerrebort
Csak a környezõ haverjaik lesznek pipák rád 😊 Ha nem tartozik az egyik Stalker valamelyik küldetésedhez és csak lézeng 1-2 haverjával, nyugodtan sózz oda nekik. Mit gondolsz? Nekem honnan van Veles detektorom már az elsõ 15perc óta?? 😄