63331
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• spy803
    Megvan a megoldás az akadásra!
    A beállításokban vannak profilok, gyárilag benne van, hogy mikori számítógéped van, a megfelelőt kiválasztva toppul fog menni a játék. Nekem bejött.
  • Roanake
    Az első kérdésre sajnos én sem tudom a választ.... nekem is ugyenezt csinálja, igaz a 92E vonalon jutottam erre az 'eredményre'. A menetrendet törölni sem tudom! Egyelőre rejtély....

A másik kérdésedre a válasz az, hogy depóban tudsz tankolni is. Nyomd meg az ALT gombot és feljön a felső menüsor (valaki itt rakott be róla képet, kicsit nézegess vissza a topikban), és ott van egy tankolós jel, hagyd bekapcsolva. A SHIFT+Z -vel pedig felhozhatsz egy információs menüsávot, 3 része van tehát 3x kell megnyomni a SHIFT+Z -t és mindhárom sor feljön, nagyon sok hasznos infó van benne, többek között a benzintank telítettségének jelzője is ;)
  • mpv1976
    Sziasztok!

Nekem két kérdésem lenne. A 92-es járattal toltam egy jó kis menetet, és megcsináltam az utolsó fordulót is, amikor a menetrend szerint egy Garázsmenetet (Betriebsfahrt) kellett vinnem. Visszamentem a depoba, leállítottam a buszt kikapcsoltam mindent, de a menetrendbe még mindig a Garázsmenet volt, még mindig ez az activity volt aktív, így buszt váltani sem engedett, mert azt mondta, hogy amíg aktív a menetrend, addig nem tudok buszt váltani. Mit kell csinálni, hová kell beállni ilyenkor, hogy az activity (menetrend) teljesített legyen?
    A másik kérdésem pedig az lenne, hogy hol lehet tankolni? Mert két kutat is meglátogattam, de egyikbe se tudtam bemenni, egyszerűen nem volt normális kúthoz vezető út.

Köszi!

Üdv
  • Geri556
    Tudom nem csípitek a warezolókat, de nálam nem tölt be Berlin, még ez a Depot parade sem.
    Tudtok segíteni ?
    Előre is köszi:Geri
  • mk452001
    Üdv újra!
    Feltételezem, mások is kipróbálták már a Depot Parade nevű mentést.
    Engem személy szerint kicsit irritált ez a félkör alakú beállás, ezért kicsit "reálisabbra" csináltam

Akit érdekel, szívesen elküldöm a mentést
  • Stig95
    Nekem is fordítva van a gáz meg a fék. Hogyan csináltad meg?
  • mk452001
    Üdvözletem!
    Tudna segíteni valaki, hogy hogy a viharba kell új útvonalakat csinálni a pályára?

Előre köszi
  • discrete
    Köszönöm szépen az infót, műxik megyek és hasítok rajta 1-2 kört :-D
    köszi még 1x.

üdv. Discrete
  • sandor72
    Köszi így sikerült beállítani a 92E járatot nekem is már játszom is vele. Mindent jól csináltam eddig csak a Holidays-nél a summer ott volt a dátumnál és ez volt a baj ezért nem ment. Amint a summer nélküli dátumot választottam rendben volt minden.
  • [HUN]FaTaL
    Vagy rejtett.. Ha nem lenne, akkor nem indulna el.
  • vzsolo
    Olyan dátumot állíts be, amikor nincs semmilyen ünnep, tehát a Holidays-nél nincs pl. summer.
  • csige791
    Nem tudok vonalat készíteni a hegyi pályámhoz. Jöhetne már az angol SDK...
  • v43 001
    Megoldottam.

De viszont a féket hogy lehet behangolni hogyha lenyomom a pedált, akkor ne satuzzon?
  • repastam
    Megvettük pénzért amit nem a monopoly-ba találtunk....kis komolyságot pls.
    Aki ilyet csinál végre szimulátort az megérdemli a pénzt és nem "meglopni" kell a fejlesztőket.
  • ZTM
    Nálam a legnagyobb hóesésben ha 20° van a buszon ~30%-os páratartalom mellett panaszkodnak az utasok a forróságra, szval nem fűtök, és érdekes módon a legnagyobb napsütésben meg nagyjából ugyan ez megy csak ott éppen hogy a hidegre panaszkodnak :/
    Vannak még bugok!

Szerintem a dobozos verzióval párhuzamban jön egy patch...
  • ZTM
    Ahová nálam mutat ott nincs, komolyan :////
  • v43 001
    Helló!
    Beállítottam a kormányomat a pedállal együtt és a féket meg a gázt megcserélte :S Ezt hogy lehet orvosolni, mert így fura hogy meg van cserélve a gáz és a fék :S Valaki tud segíteni? Köszönöm!
  • repastam
    Sziasztok !

Nektek nem szokott olyan lenne, hogy álló helyzetbe egyszer csak csuma gázzal elindul a kocsi ? :( Nekem mostanában egyre sűrűbben csinálja.
  • [HUN]FaTaL
    Nézd meg hova mutat a parancsikon és írd le neki.
  • ZTM
    Akkor passz
  • Geri556
    Nekem nincs ott...
  • ZTM
  • Ben92
    Sziasztok!

Mint tudjuk a legtöbb embernek a Berlini pálya játszhatatlan a szaggatás miatt, és a Grundhorf pályán csak egy vonal közlekedik, ott csak egy busz.
    Ezért ha valaki, csinált a Grundhorfi pályához újabb vonalakat, az megoszthatná velünk.

Köszönöm!
  • csige791
    Én csináltam egy király hegyi szakaszt, szerpentinekkel meg minden, hóba elég mókás, főleg a régi ABS nélküli buszokkal. Ja és dombon el sem lehet indulni, mert pörög a kerék.

Viszont sajnos ennek kapcsán rájöttem egy hibára is, ha lejtőn lefelé fékezem, és blokkol az első kerék, attól még fordul a busz amerre akarom, igaz kicsit lassabban mint normálisan. Ilyenkor ugye egyenesen kellene tovább csúsznia...

Jelenleg új útvonal készítésénél akadtam el...
  • Geri556
    Tudsz rakni képet ?
    Nem találom.
    Valamint a retarder hol kapcsolható a D80-asban ?
    A videón látom, de nem jó.
  • ZTM
    Igen!
  • Geri556
    Wareznál is ott van ?
  • Haulin
    Startmenü--->aerosoft---->omsi--->Omsi-editor (legalább is nekem ott van gondolom neked is ott kell h legyen.
  • Geri556
    És a pályaszerkesztőbe hol lehet belépni ?
  • Lebok
    Köszi sikerült! :)
  • Haulin
    A pályaszerkesztőben az alapterületet hogy tudom megnövelni?
  • aerolive
    Valószínűleg rossz kódot adtál meg. Nem mindegy, hogy 01 vagy 02.

A 01-nél Freudstr a kezdőállomás, a 02-nél Stadtgrenze a kezdő.
  • Kovács Erix
    Az miért van hogy megyek a buszmegállókba és és nem száll fel ember de a menetlevelen meg írj hogy ok!oda rakja hogy odaértem amikor a végéhez érek addigra minden buszmeg álló ott van!
    Meg az adatlapomon is írja hogy megtett távolság stb..
  • aerolive
    De. Ahogy beálltál a végállomásra, kiraktad az utasokat, felhozza a menetrendet, azt bezárod és pár perc múlva ( kb 10 ) jöhet a következő kör. Ha megnyomod a shift+z-t akkor láthatod, mikor kell beállnod az első megállóba.
  • Lebok
    Most tanulom, de már elég jól megy az a kérdésem ha befejeztem a 76-os körét mondjuk és minden OK akkor gondolom mindig be kell állítani hogy új útvonal más a végállomás, tehát folyamatosan nem tudok menni?!
  • szabii98
    rossz topik sorry xD
  • papi08
    Az utolsó mondatot nem kellett volna leírni....:( :) :D
  • Misi az ezredes
    Elvileg bal oldalt felül vannak a 92-es járathoz számok :) Nem tudom segít-e, de amúgy Youtube-n vannak videók
  • discrete
    Üdv. mindenkinek.

A 92E járat sehogy se akar összejönni.
    #1005 hsz. szerint csináltam, de nem tudom menetrendnél "tour" állítani.

Ebben kérném a segítséget.
    Előre is Köszönöm
    Discrete
  • megas
    Aki megvette a játékot annak van, úgyhogy javaslom, hogy Te is tedd ezt amellett, hogy itt hanyagolod a warezolást.