63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#1235 Na én is eljutottam ideáig,viszont blender nélkül,én sajnos nem értek hozzá!
-
Six006 #1234 de már tényleg jó lenne egy topik erről a témáról:D
De lehet, hogy felfújom magam azt komplett leírom ameddig tudom! -
Six006 #1233 Kérdésed a válasz!
-title fület válaszd ki!
-jobb klikk a pálya területe mellett(fehér részen)
-akkor aktív lesz a create new title here
-kattints rá!
elvileg de nem vagyok benne biztos de csak Ny-i és D-i irányban lehet bővíteni a pályát. -
Haulin #1232 elkezdtem egy új pályát a végállomás környéke készen van, vagyis egyenlőre csak annyi mivel felépítenék egy 300m-es egyenes útszakaszt és már az is kilóg,(pedig egyik sarkából a másikba van) arra próbálok rájönni hogy a beépíthető területet hogy növeljem meg, valakinek van ötlete? -
discrete #1231 Ez nem ebbe a topicba való téma.
Egyébként ha már rázni szeretne azt tudom mert elkezd sipolni.
Előfordult már nálam is jó párszor, de minden utasom ép bőrel megúszta. -
#1230 nem téged fog megrázni esőben, hanem az utasokat :) -
discrete #1229 Igaza van ZIU-9, Ikarus 412 Kiepe, és Solarist vezetek.
És nem félek beülni a ZIU-ba az egyik legjobb gép ha karban van tartva. -
#1228 Miből gondolod hogy ziu-t vezet? -
#1227 Ebben a játékban az autósoknak nincs nagy fogalmuk a KRESZ-ről, mivel elindultam a megállóból és kb 20-30m-re volt egy kereszteződés ahova az autósnak medvesajt volt kirakva(elsőbbségadás kötelező tábla) gond nélkül kikanyarodott elém és már a buszt nem bírtam megfogni szval... De, legalább tudta a játék hogy nem én voltam a bűnös, bár így is 11 perc késéssel kellett számolnom -.- -
Apocalipto #1226 Nem félsz beülni a ZIU-ba? :) -
discrete #1225 Ebben van valami.
Mondjuk én itt Pesten, nem mondom németül a turistáknak a megállót. :D
Érdekes lenne 1 megállót 3 nyelven bemondani.
Üdv. Discrete (Trolibusz vezető) -
mk452001 #1224 Egyszer hallottam, hogy valaki Bp.-t akarja megcsinálni bele, aztán lehet, hogy csak "hülyült" az illető.
Na, én meg hála egy gyalogosnak, bemutatót tartottam az utasok számára az SD77 blokkolásos fékezéséről -
#1223 Ha gondolom Berlinben buszon, vagy bármilyen más tömegközlekedési eszközön utazol, ott is magyarul van kiírva minden. :)
Szerintem legyen egy menü magyarítás amiben nincsenek benne az utcák magyarul, meg legyen egy olyan amiben igen. :) -
#1222 És ha egyszer lesz magyar térkép is?:P :D -
discrete #1221 Akkor ennyi erővel a játékot se kéne magyarosítani nem?
Ha már 1x Német a játék.
Lehet magyar térképet is csinálni persze, de kinek van arra ideje és energiája, hogy lemodellezen mindent.
Én csinálom tovább a kijelzőt és az álltalam tervezett kiegészitett vagy új térképet ami magyarosítva lesz.
Akinek kell majd az ugyis le fogja tölteni, akinek meg nam az meg játszon "Németesen". :-D -
#1220 Szerintem meg kellene tartani a német utca neveket. Ha már Németországban vagyunk, ne magyar utcanevek legyenek már... -
discrete #1219 Küldtem egy PM-et. -
#1218 Ha gondolod, akkor tudok segíteni a Grafikai magyarításban, így lehetne hogy magyar megállónevek legyenek. Csak akkor a táblán, és a kijelzőn is ugyan annak kell lennie:D -
discrete #1217 Most kisérletezem vele. Ha minden igaz estére vagy holnapra meglesz a leírás.
-
MauroN #1216 Köszönöm a segítséget. -
mk452001 #1215 Egy kérdés: találkozott már bárki is babakocsisokkal, vagy tolószékesekkel? -
Haulin #1214 vannak utcatáblák. -
#1213 nem Manual German.pdf, hanem Poster.pdf. -
#1212 Megnézed a megálló nevét, utána megnyitod a Manual German.pdf-et a játék könyvtárából és megkeresed. -
MauroN #1211 Hülye kérdés lesz, de azt honnan tudom hogy éppen hol vagyok? -
mk452001 #1210 Erről jut eszembe: azt nem tudja valaki, hogy hogyan lehet a kijelzőre új úticélokat csinálni? -
mk452001 #1209 Az asszem azt befolyásolja, hogy milyen uticélokat tudsz beállítani az IBIS-en -
MauroN #1208 Helló mindenki.
Amikor új buszt rakok be, akkor van egy olyan menüpont hogy honállomás. 3 közöl lehet választani. Az mire jó? -
discrete #1207 Kicsit szórakoztam a kijelzővel. :-D
-
Six006 #1206 A szerkesztőben a (omsi/templates/newmap)mappán belűl a new map ban lévő cfg-t nyitod meg!
Az objekteknél pedig load all ra menj és ott betölt mindent! Lerakni N el tudod!
G:viszed
R:forgat -
#1205 Én is csak azt tudom mondani, hogy hajrá! -
discrete #1204 Hali
Omsi könyvtár ott a "template" és azon belül a New map (global.cfg).
-
#1203 a szerkesztőben hogyan kell teljesen új mapot kezdeni? -
#1202 Naa, látom haladunk..További sok sikert:)
Én eljutottam az új térképig, de utat nem tudok lerakni..nem találom az objekteket...:D -
#1201 Én ideáig el sem jutottam!
Viszont akkor neked hajrá! -
#1200 A blender még megtréfál, de lesz a dologból valami
-
Roanake #1199 Van olyan, de ebben az esetben hiába nyomkodod, nem történik semmi... tehát ekkor már ebben a fázisban semmit nem lehet tenni, buszt sem tudsz cserélni, se törölni, semmit nem lehet, mert 'aktív' menetrendben vagy, közben meg mégsem. -
#1198 De mintha lenne olyan , hogy "cancel timetable". Ezt bármikor megnyomom valaszthatok újat. Vagy nem ez a gondotok ?
-
mpv1976 #1197 Sziasztok!
Egy megoldás van csak. Vissza kell vinni a buszt a depóba, aztán az AI-nak átadni a volánt és a fölső menüben buszt kell cserélned. Csak így tudsz normálisan kilépni a menetrendből és így tudsz busz cserélni. Én pl úgy csináltam, hogy a amikor a buszt "átcseréltem" akkor hajnal egyről reggel nyolcra átnyomtam az időt (mert azért egy rendes sofőrnek aludni is kell.) és a következő menetrendet már egy másik busszal kezdtem. Egyébként remélem, hogy tényleg javítani fogják valami modban ezt a hiányt.
Üdv -
mk452001 #1196 Sajna teljesen igazad van.
Én azt próbáltam, hogy utolsó menetként valami a depóhoz közeli megállót választottam célul a busznak (Am Omnibus...).
Beállítottam, az útvonalat, minden stimmelt.
Erre az AI átszálguldott a beállított útvonalon, közben sehol sem állt meg, ahol kellett volna, majd átrongyolva a célállomáson, továbbment Radhaus Spandau felé, majd félúton felszívódott.
Esküszöm, én az SD202-D92-vel is alíg bírtam követni az ő kis 200-asát