63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• tenkenorman
    Tehát ha nem tévedek az egy modell. akkor a legjobb lenne törölni.
  • Zoliikp
    Úgy emlékszem, arra azt írták, hogy egyetemleges. Tehát ha letiltod a megjelenítést, akkor mindegyiken le lesz tiltva. Ha ez a cél, akkor jó...
  • nemeza
    Ez lesz a következő.. :) vBusban már sikerrel bent van.. Most egyébként ezzel (Vérteses idősebb testvér, szintén VL67 munkája) szöszölök:
  • nemeza
    van egy visibility tag is, és ezzel el lehet tüntetni.
  • Zoliikp
    Keress egy Wagennumer, és egy Wimpel nevű bmp-t. Fesd át alapszinüre, majd a kasztni színére, hogy "eltünjön".
  • valvetronic
    Köszi, megoldódott!
  • spy803
    Azt csináltam én is, iszonyúan idegesített, hogy csak úgy belámszállnak az autósok néha. De csak az új pályákon, a gyáriakon nem. Lehet a pályakészítők nem figyelnek erre, vagy nem tudják hogy kell erre figyelni. :)
  • omsifan
    Üdv! Nem tudjátok ez miért lehet?

A kerekek jól be vannak állítva úgyhogy nem tudom miért ilyen.
  • wollnerd #4757
    Kapcsold ki a más járművekkel való ütközést, és akkor véletlenül se késhetsz! :D
  • adam993
    Egyébként annyira tele van a tököm az OMSI bírságolásával. Múltkor csak úgy üresen száguldoztam a busszal(nem volt menetrend) És poénból Letaroltam vagy 20 szembejövő autót. Itt a valóságban 100 milliós kár lett volna. Kihívom a rendőrséget. 3Percet vesztettem a helyszíneléssel. Bezzeg amikor menetrenden vagyok: Halál precízen érkezek a fél órás menetrend utolsó előtti megállójába, és egy picit túlfutottam. Gondoltam visszatolatok, elkezdem a tolatás, látom, hogy állnak mögöttem. Belesatuzok, de egy hangyányit beletolattam. Valóságban itt körülbelül 1000 forintos kár lett volna, a horpadást kikalapálni, és a pöttyöt lefújni. Hívom a sünöket. 12 percet vesztettem. Hát a jó édes k***a anyátok. Így meg jó hogy nem érek be időbe -.-"
  • adam993
    Azt hiszem a zászló egy külön képfájl, azt maximum kitörlöd. A számot meg nem bírod eltüntetni, maximum megváltoztatni. Ha a buszt kiválasztod, akkor ott van olyasmi, hogy busz száma, vagy ilyesmi. Azt ha kiválasztod, az lesz ott, és a rendszámon is.
  • retoucher
    problem solved...

De most meg az lenne a kérdésem, hogy hogy lehet eltűntettni a zászlókat és a busz azonosító számát (3503) az elejéről?!

• adam993
    Nekem megvan. Egy időben engem is kidobált valami exe hibával. De lejjebb vettem a grafot, meg busz nélkül indítottam, és ment. Próbáld ki így, hátha...
  • valvetronic
    Akinek megy a tropical city pálya az tudna segíteni? Álandóan kidobál a játék acces violation-szerű némte szöveggel. Eddig minden ment. Nem lehet hogy túl sok pálya van a játékban?
  • retoucher
    Üdv, festéssel kapcsolatban kérdeznék vmit!

1. Letöltöttem az SDK pack-ot, kicsomagoltam az omsi folderébe
    2. megcsináltam az új festést elmentve új néven bmp-be
    3. elindítom a repainttool-t az omsi gyökeréből
    4. megmutatom pl. a Repaints/SD202-ből az adott rpc file-t, és utána az elmentett új bmp-met és nyomok egy Ja-t éééés...

utána sehol semmi, nincs sehol dds file, se hibaüzenet!
    Miért nem csinál dds-t?!

• matesz19
    Akinek kellene a D92-es buszához 4 kínai skin, azt itt megtalálhatja. :)
  • Geri556
    Javítva: http://omnibussimulator.forumieren.com/t3723-new-buses
  • Geri556
    És egy Ikarust is találtam : http://omnibussimulator.de/forum.htm
    Bocs a duplázásért.
  • Geri556
    Üdv.
    találtam egy videót, ahol körbejárják a buszt :http://www.youtube.com/watch?v=bjZ-fuajP1Y&feature=channel_video_title
    A kérdésem az lenne, hogy hogyan lehet így sétálni a játékban ?
  • adam993
    Vagy egy tükrözést végrehajtani a buszon, kivéve műszerek, ilyesmi. Akkor még jó is lenne! Bár én a csuklóst várom leginkább. :)
  • wollnerd #4745
    hát igen... Angliai vonalakhoz lehet ideális....
  • adam993
    Egész jól néznek ki, bár nem nagyon örülök a jobbkormányos buszoknak. Kíváncsi lennék, a felszállást hogy oldja meg.
  • Routeres
    Sziasztok!
    Böngésztem az OMSI fórumon a készülő buszokat, van egy-pár.
    Lessétek meg:
    Scania K230UB
    Dennis Enviro 500
  • omsifan
    Igen, az omsi hungaryról le lehet tölteni.
  • Ikarusfan
    Elnézést a duplázásért, de szerintem is az első a legjobb.
  • Ikarusfan
    Üdv!
    Ezek az átfestések elérhetőek valahonnan? :)
  • vasokol2
    Szerintem is az első a legjobb:)
  • wollnerd #4738
    Szerintem is az első a jobb. Úgyis magyar buszokat várunk és ezek pedig magyar skines MAN-ok. :)
  • Routeres
    Szerény véleményem szerint az 1. a nyerő!
  • papi08
    Ezzel csupán az a gond, hogy 600x353 pixel felbontású. A legtöbb fórumozó 1024x768, és afölötti felbontást használ, így a kép ismétlődne jópárszor, mely nem épp szép látvány. :)
    És kérek ezentúl kerüld a dupla postolást.
  • Geri556
    Itt van :http://www.kepfeltolto.com/kep/fejlec-7
    Fejléc a neve,pedig hátteret adtam neki...
  • Geri556
    Ja, télleg, bocs :-)
    Mindjárt csinálok egy HÁTTERET :-D
  • papi08
    Köszönjük,de mint látod hátteret keresünk, és nem fejlécet:)
  • Geri556
    Bocs, papi08-nak akart menni.
  • Geri556
    Csináltam egyet :http://www.kepfeltolto.com/kep/fejlec-6
  • ccv520
    Nekem is a 1. tetszik a legjobban.
  • adam993
    1. szerintem.:)
  • papi08
    //No emberek, kellene a topiknak egy kis vérfrissítés, valami háttérre gondoltam.
    5 darab megfelelő felbontású képet találtam:
    1
    2
    3
    4
    5

Kedd reggelig kell eldönteni az idejáróknak, hogy melyiket szeretnék háttérben látni :) Egyéb ilyen felbontású képek még jöhetnek :) //
  • vasokol2
    Igen igen, én is kiváncsisgodnék, hogy Rayden02 úr, hogy áll a kis 260-sal, legutóbb azt írta, hamarosan lesz egy újabb videó.

• adam993
    Ezért kíváncsiskodok én is.:D