63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#7365 Igen. -
#7364 Holnap jön a 415? :D -
#7363 Na, holnap nagy nap lesz az Omsi magyar történetében. :) -
vasokol2 #7362 És persze a 280-ast is, jó munkát hozzá! -
vasokol2 #7361 De az, csak gondolom akik nem tudták miről van szó, azoknak újra belinkelte. Én is beállok a kéregetők sorába:) dgufoplast-nak nagyon gratulálok az eddigi munkáihoz, minden elismerésem!!! :) várom a 415-öst!
-
#7360 Ez nem a pár napja belinkelt videó? -
#7359 -
#7358 Sziasztok. Tudnátok segíteni nekem a sofőr pozíciójának beállításában? -
#7357 SDK-val kapcsolatban: a két készítő a diplomára készül, azért nem adtak ki az 1.01 óta semmit. -
#7356 dgufoplast nekiállt egy 280-nak, még nagyon teszt, de elkérheted tőle.
-
#7355 280-as? lemaradtam valamiről asszem... hol érhető el? :o -
#7354 Ezt szerintem senki sem tudja :S -
dgufoplast #7353 Aszt nem tudom csak olvastam meg talán itt is szó volt róla ennyit tudok többet nem -
#7352 És mikor jön ki az SDK? -
dgufoplast #7351 tervezem csak csukló részt meg kel oldani meg ajtókat meg ibiszt meg ilyes mi majd ki derül medig jutok de állitolag sdk val együtt fog ki jönni valmi man csuklós azt várom és annak a helyére be rakni de addig eszt probálom késziteni ha össze jönn -
#7350 Mindegy, megoldódott a probléma! :)
A 280-t megfogod csinálni rendesen addon busznak, vagy csak egy teszt volt? -
dgufoplast #7349 Az nem gond de utána el indul ja nem mindig kell a hácsó részt be inditani ja meg egy kicsit az elejét üresbe járatni kell kicsit hogy legyen nyomás és lehet az is hogy lassan indul el vagy nem is indul el -
#7348 Probléma megoldva, csak a num billre raktam a kéziváltót és ezért nem tudtam váltani... :) -
#7347 Az eddig OK, csak hogy a hátsó rész a hang alapján az opelre épül, annál meg nem lehet csak úgy sebességet váltani, miközben áll a jármű. Magyarul mikor berakom 2-esbe, befullad a hátsó rész motorja. -
Routeres #7346 Ez igen!
Óriási piros betűkkel teszünk ki az OMSI.hu-ra és istenként fogunk tisztelni téged, mint az első kiadott magyar busz készítőjét!
Le a kalappal! -
dgufoplast #7345 katt rá hácsó részre mintha buszt cserélné -
BkvFan #7344 és hogy is tudok átmenni a másik részébe?? (a 280-nál) -
dgufoplast #7343 Nincs mit -
dgufoplast #7342 Szerintem nem nekem nem kelet -
BkvFan #7341 értem és köszöntem is :) -
#7340 És mondjuk ha tolatni akarnék, akkor is mindkét részt át kell állítani? -
dgufoplast #7339 A hogy kellek töltöm is -
dgufoplast #7338 Be indítod rá katt rá egérrel és ki írja hogy ki cseréled a járművet és ki cseréled és be nyomod az m és indul be rakod 2 be és má megyis de útána katt az elejére és megy is -
BkvFan #7337 főnök úr holnap 10-előtt fent lesz?? -
#7336 Hogy lehet a hátulját beindítani? -
Geri556 #7335 Mennyit fogok én álmodozni az iskolában XD -
dgufoplast #7334 Ja Ikarus 415 holnap dél előtt fel töltöm és fent van linkelem és ki is adom úgy hogy holnap lesz a nagy nap -
Geri556 #7333 Jó hír holnap délelőtt ha minden igaz akkor feltöltésre kerül az Ikarus 415;) -
dgufoplast #7332 Helló minden kinek olvastam hogy Ikarus 280nal nehezen indultok el ez azé van mert két külön jármű és elöször az elejét kell be inditani utána a hátát és be tenni 2 be és már megy is csak így birtam meg oldani de dolgozok rajta -
Zoliikp #7331 Nos, annyira felcsigáztatok, hogy beállok a kéregetők sorába. -
#7330 Javítás: 280* -
#7329 Amennyibe a 2280-ra érted, akkor; minden úgy működik, mint a többi buszban. Ha neked is olyan problémád van, hogy a busz csak 1-2-vel hajlandó menni, akkor alább láthatsz pár ötletet. -
#7328 Kipróbáltam én is, de nem tudom beindítani. Valaki megmondaná, hogy melyik gombbal lehet az elektronikát bekapcsolni és melyikkel lehet a kéziféket kiengedni? A választ előre is köszi! -
Geri556 #7327 Úgy tűnik XD
dgufoplast próbálkoz(ott)ik egy 280-assal.
Ha akarod elkérheted tőle, ajtaja nincs meg nagyon sztem semmi sem működik rajta, olyan forma lehet mint a 435. -
#7326 280? lemaradtam valamiről?