63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#7325 XD -
Geri556 #7324 Elkezdtem az ajtókkal bíbelődni.
Már mozog, de nem jól XD -
#7323 Na, lehet, hogy rátaláltam a megoldásra. Mivel nekem akkor jön ez elő, amikor megállok és utána elindulnék, ezért mielőtt teljesen megállna a busz, üresbe kell váltani. Induláskor felpörgetni a motort és utána felváltani. Viszont a rosszabb úton (tehát nem az aszfalton, hanem azon a betonlapokból összerakotton, amin az összes busz zörög) ez csak akkor működik, ha induláskor 1-esbe váltasz, mert a kettesnél és a D-nél nem megy... -
Zoliikp #7322 Ja, igen, ez lenne a tervem...
De még titok a hátsórész, mert "mindenki csak száguldozik"..... -
#7321 Na igen. A teljes újraindítás nekem abszolút nem működik, pedig tegnap óta csak azt csinálom. A patkára hajtás ugyan tényleg segít, de nekem minden egyes megállásnál előjön ez a probléma, nem csak néha-néha, mert akkor nem érdekelne, de így rohadt idegesítő és minden lámpánál a patkára menni elég macerás... -
#7320 Nem tudom azt próbáltad e, hogy felmész vele így a patkára ;) utána le csak egyik kerék elég egy pici időre felrakni. Aztán agyál neki nyomd ki a szemét is. Megy rendesen az. -
BkvFan #7319 Én Bad Kinzau-n tettem vele egy nagy kört és eszméletlen jó :) és igen még kész sincs és már itt beszélünk róla hogy milyen jó és kemény ! -
BkvFan #7318 Én meg oldottam az ügyet úgy hogy pattkára felmész és utána lejössz, és már megy is mint adom :DDD -
#7317 Ja és igen. A másik fele az, hogy még kész sincs. Úgy beszélünk róla így. Na ez a nem mindegy. -
BkvFan #7316 Aha elég jó :) nagyon tetszetős :) -
#7315 Nekem sikerül elhárítani a gondot, úgy, hogy üresbe teszem, kézifék behúz, motor leállít, elektronika lekapcsol és újra be mindent. Általában így jó lesz. -
#7314 Sajnos nekem folyamatosan. Mint ha be lenne ragadva a fék. Mert egyébként nagyon jó, élethű, jó a hangja, csak 2.4-nél nem megy gyorsabban (kivéve, amikor már vagy 4000-ren pörgetem üresben a motort, gyorsan váltok és akkor talán-talán elindul...) -
#7313 Esetleg megcélozhatnál egy 180-ast, ha rájössz a csuklóra:P -
#7312 Imádom hogy nem kell vele emelkedőnél, lejtőnél úgy óvatoskodni. Magas fekvése miatt jobban is kilátok, teljesen olyan mint az igai. Ha kész lesz tuti nem is játszok többé mással csak a magyar buszokkal, amúgy is úgy az igazi. Ez egy strapabíró busz. Ilyenek kellenek. A pálya szerkesztés részlegnél nem is tudok meredekebb emelkedőt lejtőt rakni ha alacsony padlós omnibuszok vannak, mert azok nem bírják meg, a télről ne is beszéljünk. A busz minőségi munka. Ezt bátran kijelenthetjük. -
Zoliikp #7311 Csak kíváncsiságból: a csuklórész nagyon bonyolult?
Hirtelen támadt egy vad ötletem, hogy lehetne elkészíteni. -
#7310 Nekem is tetszik a 280, de nektek nem fordult elő olyan, hogy gondolt egyet és 5-nél gyorsabbra nem akart gyorsulni? De ettől eltekintve nagyon jó lesz. Kíváncsi leszek, hogy a csukló hogy lesz megoldva, meg a hátsó kerék kormányzása. -
BkvFan #7309 Aha eszméletlen jó pedig még kész sincs :)! -
#7308 Kipróbáltátok? :) -
BkvFan #7307 pontosan,szerintem még jobban is fordul mint bármelyik Man. :) -
#7306 Iszonyat az ikarus 280 as :) remekül lehet vele menni. -
#7305 -
#7304 Izé, a 415-re értettem (bocs, ha rosszra válaszoltam). -
Geri556 #7303 Még nem tudom, de egy darabig még nem hinném h letölthető lesz.
Még csak konvertálok. -
kuhnzsolt #7302 Ezt valaki érti?
Csinálom Érd és környéke pályámat!
Érd és Törökbálint közti első szakaszon a buszok csak akkor írják ki a célállomást, ha az érdi irányt írom be mint terminus! érd (bem) ez oké mindkét irányban
Törökbálint (balint) ezt nem írják ki!
Miért? jól írom be a terminushoz! -
#7301 És honnan lesz letölthető? Valamilyen oldalról, vagy fájlmegosztóról? -
vertexx #7300 A New Berlin-Spandau V1.4 előkerült, de a Miskolc továbbra is hiányzik. -
Routeres #7299 Válaszd ki a "Pálya betöltése busz nélkül" opciót, úgy meg fog jelenni a pályák között. -
vertexx #7298 Sziasztok!
Most töltöttem le a Miskolci pályát, mindent bemásoltam az install folderbe, ahogy kell, mégsem látja induláskor a játék. Mi lehet a baj?
Ugyanez a helyzet a New Berlin-Spandau V1.4-el, nem jelenik meg a választható opciók között?
Kell ezekhez valamilyen patch? (1.01 update fent van)
Köszi! -
Routeres #7297 Vettem!
Már így is rengeteget segítettél. -
#7296 Nagyon jól néz ki!!!
Geri556: Örülnék,ha ma már Ikarust vezethetnék ;) -
Zoliikp #7295 Annyit viszont tudnod kell, hogy az alap, amire írhatsz, nem valami nagy...
Sokat kell vele vesződni, mire olyan lesz a kinézete, mint amilyet szeretnél...
Minden esetre úgy tervezem, hogy ha már eléggé kinéztem a szemem a modellezéssel, készítek egy teljesen magyar karakter-készletet is... -
Zoliikp #7294 A fontok típusát, színét, és méretét lehet változtatni.
Megnyitod a sco fájlt, és "manuálisan" átírod a neked megfelelőre...
-
Routeres #7293 Igen, most már működik! Köszönöm a fáradozásodat!
(Még zárójelben kérdeznék annyit, hogy a betűtípust le lehet e cserélni olyanra, mint amilyet a gyári táblák használnak?) -
Zoliikp #7292 A következő a helyzet:
véletlenül az eredeti fájl került a tömörített állományba.
Ezért ezzel cseréljétek le az IBIS-2_5x7.bmp-t:
http://data.hu/get/4197955/IBIS-2_5x7.zip -
Zoliikp #7291 Remélem, megtaláltam a hiba okát.
Gyorsan leellenőrzöm, és módosítom... -
Routeres #7290 Annyi változás van, hogy most működnek a viszonylatszámok. Minden betűkészletet bemásoltam, valóban nem volt meg a DIN. Most már megvan, de még mindig hibaüzenetet kapok, amikor szeretném írni a megálló nevét.
Ezt kapom, ha a Kós Károly@tér megállónevet szeretném használni:
Ha más írok be, akkor az általános hibaüzenetet dobja. -
Geri556 #7289 Most ahogy nézegetem a 405 műszerfal leírását, kezdek rájönni, hogy lesz egy "pár" dolog amit be kell iktatni, még váltóhiba gomb is van. -
Geri556 #7288 MAJD! XD -
#7287 FAROS IKARUST!:D -
Geri556 #7286 igen.