63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
alexander1993 #7285 Ez a 405-ös ugye? -
Geri556 #7284 Sikerült állítanom a nézeten
Még alakítok majd rajta -
Zoliikp #7283 Mindkettőnek működnie kell.
Meg van mindkét karakter-készlet, amiket használnak a kijelzők?
Magyar ékezetes IBIS-2_5x7, és a DIN.
http://data.hu/get/3667781/Fonts.zip
Ezt én követtem el az ibis kijelző.
A DIN pedig Bad Kinzau.v2-vel került fel a gépre.... -
#7282 Na, ez jól hangzik! :) -
#7281 Biztos majd éjféltől. :D -
alexander1993 #7280 Azta, ezt nem hittem volna, remélem, hogy ma már letölthető lesz. -
Geri556 #7279 Akár. -
alexander1993 #7278 Már ma kijöhet akár?! -
Geri556 #7277 Az első magyar busz a 415-ös lesz és szerintem meg vannak számlálva az órái a kiadásig. Ha ezen a héten nem jön ki akk. szerintem jövő héten. -
alexander1993 #7276 Semmi gond. -
Routeres #7275 Hűvös későnyári reggelt minden most ébredőnek!
Herr Zoltán: Hoztam feedback-et a tábláról. Következő a helyzet:
A vonalszámnál, akár mit írok be járatszámnak, nem jelenik meg (a Men_tabla1 működik).
Amikor a megállónévhez beírnám a megálló nevét, hibaüzenetet kapok. Kétszer próbálkoztam, először az "Ipolyság utca" beírásánál kaptam "klasszikus hibaüzit", majd a "Kós Károly tér" beírásánál kaptam egy "Bereichsüberschreitung bei Zeilenindex" üzenetet.
Mi lehet a probléma? -
#7274 ez a Great Grundorf nagyon jó lett! :D -
Zoliikp #7273 Próbálgatok, tehát vagyok:
Egy merész ötletet találtam ki, melynek eredménye, hogy ugyan szürkébb az ablak, de nem tükröződik.
De hogy az ajtókra miként tudom megoldani, az más kérdés...
De már megyek is aludni. -
#7272 Fúúú már kezdtem azt hinni,hogy csak én vagyok fent hajnalig ma -
Zoliikp #7271 A sötétebb aszfaltra a magyarázat az, hogy letöltöttem egy kiegészítőt a német fórumról, amiben a buszsáv piros színnel volt jelőlve az aszfalton, és lecserélte a meglévő textúrákat is erre.
Amennyiben szükséges, akkor megpróbálom előásni a letöltést... -
Zoliikp #7270 Nos, egy kicsit belenyúltam a "lecsóba", ezért most lett olyan a megálló, hogy jó is:
http://data.hu/get/4196977/Megallo_uj.zip
Írtam bele egy kis segítséget is, de természetesen minden kérdésre válaszolok. -
#7269 Erről a fogalmazásról eszembe jutott egy vicc:
-Te skizonfrén vagy?
-Mi...?
-Igen, ti!
Bocs az offért!:D -
alexander1993 #7268 Én is úgy vagyunk, hogy várjunk többet de érje meg a várakozást a dolog. -
Haulin #7267 Ez engem is érdekelne, szintén, de ink várjunk még szerintem, minthogy gyors összedobott pályát/buszt adjanak ki(bár ink a külföldiekből indulok ki:D) na m1 az a lényeg ne siettessük, (am a busz és a pálya ilyen (Y) (Y) :D) -
alexander1993 #7266 Azt lehet tudni, hogy dátumra pontosan mikor kerűl kiadásra az első magyar jármű és az első valós magyar pálya?
Előre is köszi. -
alexander1993 #7265 Hát igen. -
alexander1993 #7264 Nincs mit. Sok sikert és kitartást. -
Geri556 #7263 Köszi, bár ez még csak importálás, meg eleve volt egy külön műszerfal fájl.
Amúgy köszi ;) -
#7262 Nagyon jó dolog az ha ügyes az ember. -
alexander1993 #7261 Te aztán gyors vagy öregem! -
Geri556 #7260 csak sajnos textúrahibás néhol... -
#7259 -
Geri556 #7258 Sikeresen beimportálam a műszerfalat is.
-
#7257 Én elhiszem, de amiken én utaztam eddig, azoknak nagyon nem volt ilyen hangja. Azon kívül a 260-ok többségében nem Rába-MAN D2156-os motor van? -
BkvFan #7256 Rendben,Köszöntem :) -
Zoliikp #7255 Pici türelmet, csak később tudok visszaülni a géphez...
Akkor kivesézzük a dolgokat, már amit tudok... -
BkvFan #7254 ez engem is érdekelne :) -
#7253 Zoltán úr, hogyan jutok olyan aszfalthoz, mint amit a képen látok a háttérben? Olyan sötétebb színűt. -
Routeres #7252 Köszönöm a fáradozásod, de ez nekem magas szinten kínai... :D
-
#7251 Én a pálya elemekből hiányolok Splineokat . Lehet majd nekem kell el készíteni, de az durva dolog volna. A végá. végének a szájához egyetlen egy elágazást találtam, és a baj igazán az hogy az elágazás másik két részének nagyobb szájúnak kéne lennie, mert csak olyan út szakaszok vagy további splinek vannak gyárilag hozzá. Tákolt munkát meg nem akarok mert lehet ugye olyat is hogy úgyan hozzá csatolja az objektumot vagy splinet is, de egyik fele illeszkedik folytatólagosba az út járdájához a másik meg jó félméterrel kilóg vagy belóg , de általában nagyobb. Az meg ronda megoldás és csak sövénnyel lehet eltakarni, de fő hogy én tudom hogy ronda és nem fogom ezért úgy össze rakni egyik pálya részt. Úgy hogy vagy csinálok splinet még amilyen hiányzik bár gondolhattak volna rá. Vagy nem csinálok és akkor az olyan részeknél majd úgy egészítem ki hogy lefújom kő színűre a zöld talajmintát , de az meg úgy olyan hagyjuk is :( :)) Csak hogy én is meséljek valamit. Készítek még egy pályát az hosszabbra tervezem mint amit elsőre csináltam. -
#7250 Jól néz ki. -
Zoliikp #7249 Jeleztem, hogy benne van az x fájl is.
A tábla1.x-t kell középpontba tenni, hogy pont középen forduljon.
Ez maga az oszlop, valamint a busz tábla.
Külön van, tehát ezt is pozicionálni kell, az MN_tabla, valamint a vonalszám.
-
#7248 Köszi szépen. Igen most már jó és nem dob ki. :) Valahogyan nem is tűnt fel az oldalnak a címe. Sorry.
A Dél-Pest pályád meg nagyon király. :D -
Routeres #7247 Kis helyzetjelentést tennék:
Kipróbáltam a táblákat. Minden működik, néhány dolgot leszámítva:
A megállónévhez, ha beírom a megálló nevét, kifagy a játék a "klasszikus hibaüzenettel". A T_nev-re ha ráközelítek, akkor eltűnik. Illetve az egyik táblát nem oda rakja, ahova a kurzor mutat (sík terepen vagyunk, természetesen) -
#7246 KOnkrétan a 27-es vonalon mászkál ilyen