63332
qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• gumikacsa
    Egyébként is, meg kell venni a játékot.
  • Erlau Trans #15214
    Hülyeségeket csinál nekem is ilyen szempontból. Nekem a belépési pontok neveit szokta elfelejteni, ha egyáltalán a szerkesztő engedi beírni. Nagyon sok hiba visszatérő. Mióta pályát is szerkesztem, hetente újra kell telepíteni. Ezért már úgy csinálom, hogy win7 meg xp van külö a gépemen. Win 7 alatt játszom, xp alatt meg szerkesztem a pályát és és tesztelgetem. Win7 alatt nekem rendszeresen elszáll a közlekedési szabályok beállításának a lehetősége........
    Akkor csinál olyat, hogy elindítom a gépet, aztán egyből a játékot, megvan a stabil 25 körüli fps szám és ennek ellenére akadozik mintha 15 körül sem lenne. Akkor vannak olyan pályák ahol eddig elment rendesen, most 20-21 körüli fps-sel szottyog, előtte hetekig jó volt. Kokrétan semmit nem csináltam az Omsival.... Most már ott járok, hogy vissza kellett vennem az Ai-ból, a tükröződést levenni 256-ra..... Nem értem miért csinálja ezt..... Használok cpu controllert, game bustert, prioritást is maximumra állítom, törlöm a hibajegyzékes fájlt is..... Kilövöm a vírusírtót is...
  • vikimaki1
    Köszönöm!
  • Zoliikp
    Senki nem tudja, mi okozza ezt a hibát.
    Tapasztalatok alapján tapogatódzunk...
    Nekem ez volt a gond. Betöltéskor, ha más program is megy a háttérben, előfordult, hogy valamiért az Omsi - hiába van elől- elveszti a kijelölést, ezáltal lassabban tölti be magát.
    Ilyenkor ugyan beadja a pálya képét, de nincs teljesen betöltődve. Ha ebben az állapotában akartam kiválasztani, nekem sem volt belépési pont.
    Régebben ilyen esetben újraindítottam a játékot, később rájöttem, hogy elég, ha mégse gombbal csak a panel "dobom el", majd újra kezdem a procedúrát...
  • rarma
    vikimaki1 küldtem neked privát üzit !
  • vikimaki1
    Szia, Zoliikp! Nekem is ez volt és hiába vártam.
  • Zoliikp
    Ez nem biztos, hogy adatvesztés, inkább -magyartalanul- adat be nem töltődés.
    Sok dologból adódik össze, de egy egyszerű lépéssel leellenőrizhető:
    -az indítás után, mikor betölt a pálya, várj ki egy pár másodpercet, vagy addig, amíg bármilyen mozgást nem látsz a képernyőn.
    Ezután egérrel kattints rá, és utána hívd elő a menüt.
    Kérlek jelezz vissza, mire jutottál...
  • vertexx
    Sziasztok!
    Segítséget szeretnék kérni! Már nem először fordul elő,hogy adatvesztés történik a játékomban,konkrétan eltűnnek a belépési pontok. Eddig azzal próbálkoztam,hogy újratelepítettem a játékot de gyakorlatilag ugyanolyan maradt! Néztem már a napló file-t de sajnos ott sem utal semmi rendellenességre! Tud valaki valami megoldást?
  • generalGGabe
    Köszike!

Így már oké.
    Haverom arra is szokott buszozni, most épp a 44-esen volt.
    És hirtelen nem ismerte fel.
    De amúgy vágott mindent, felismert mindent :-D
    Még így, német cuccosokkal is :-D
  • jutiput
    Köszönöm szépen a segítséget! Üdv.
  • jutiput
    Köszönöm a bíztatásodat, de nem csak én rólam van szó, de e hónap 11-én, ugyanezzel a problémával kűzdött egy beíró társam és nem kapott segítséget, persze én még várok, hátha van megoldás erre a dologra! Köszi! Üdv.
  • TheSosy
    Ment PM !
  • bocskor3
    Az hogy vársz 6 percet hogy írjanak és utána feladod,az nem azt jelenti hogy nem tudnak segíteni! Légy türelmes és utána biztos fognak segíteni.
  • jutiput
    Köszönöm a tanácsot, de ott sem tudnak segíteni, úgylátszik a technika ördöge mindenhol ott van! Köszi azért! Üdv.
  • bocskor3
    Már nem kell,megvannak. :D
  • bocskor3
    Valaki oda tudná adni annak a régi ikarus 260 sound mod v2.0-nak a hangjait? nagyon kéne.
  • bocskor3
    Ez a topik való neked.
  • bocskor3
    Nem a 0.80-as verzióhoz való.
  • matec1996
    Bocskor3 most néztem meg és ez sem segit a menetrendben mi lehet a baja ??
  • nrgasdasd
    Szia! Ezt a keresztezősét még nem érte el a "simítgatás" , de ez a Margit utca/Baross Gábor utca.

http://g.co/maps/8u7sn

http://noob.hu/2012/03/25/baross_margit.jpg

• generalGGabe
    Szeva!
    Az épülő 244-es vonal után érdeklődnék.
    Ez melyik útkereszteződés?

http://noob.hu/2012/03/21/kep9.jpg
  • vikimaki1
    Számodra a válaszgomb lehet csak luxus. Pedig ingyen van.
  • matec1996
    bocskor3 nagyon szépen köszönöm
  • atty707
    Ez sajnos nem természetes, több fizetős pálya is létezik már. Valamennyire a készítőt is megértem ilyen esetben (hónapokig foglalkozik egy-egy kiegészítővel), így örüljünk a sok minőségi, és ingyenes kiegészítőnek.
  • LMG123
    Még szép,hogy ingyen...
  • bence099
    még nem is láttam :D
  • atty707
    Mindkét térkép készülőben van, ha kész lesz a készítő kiadja ingyen.
  • zsoltim412198
    oké köszi és tudsz valami új buszról?
  • atty707
    Nem, nem adták még ki.
  • zsoltim412198
    sziaSZTOK ARC BUSZT KIADTA MÁR VALAKI?
  • atty707
    a második képen levő ablaknál nyomj 'Ja'-t, és a kiírt objektumokat kell még a térkép működéséhez felraknod.
    Az oldalamon ehhez a pályához minden szükséges objektum megtalálható a letöltések közt
    ()
  • bocskor3
    Felraktam neked ide
    . (Az 1.0 menetrendjei)
  • bocskor3
    Elkészült a LiAZ Zil motor mod 2.0. még decemberben amikor elkészült a mod, az automata kiadással nem volt semmi baj, de a manuális kiadás elég gagyi lett. Szóval csináltam egy 2.0-ás verziót a manuálishoz, és jár mellé még egy új 5 sebességes váltó is amit Innen letölthettek.
    A jelszó amit kérni fog: bocskor3
  • matec1996
    bocskor 3 én nem akarom az egészet letölteni nekem csak a menetrend kéne azt hol lehet külön nem töltödö fel azt valahova ?
  • adam993
    OFF:Magyar nyelvben nincs "de viszont"!:D
  • bocskor3
    Tudom, ez a Gabriel nicknevű "jómadár" de hát másik videót nem találtam.
    :D
    @matec1996
    töltsd le az 1.0-t innen abban van menetrend.
  • Ikarusfan
    Valószínűleg olyan pályaelemek hiányoznak, amiket a menetrend során érintenél, ezért egyszerűen nem engedi kiválasztani az útvonalat - gondolom.
  • rarma
    Mi lehet a probléma mikor a menetrendnél a járatszámot be tudja az ember állítani, de viszont már az alatta lévő járat idejét már nem,akár melyiket nézem. De viszont a játék kezdésnél, ezt a két hibát dobja fel, van erre valami javítási lehetőség, amit valamelyik fórumon le lhetne esetleg tölteni?.
    kép1
    kép2
    Előre is köszi a válaszokat.
  • matec1996
    Sziasztok azt szeretném kérdezni hogy a moges 0.8-as verziójában miért nincs menetrend??? vagy honann lehet letölteni
  • omsifan
    Engem ez a marha sötét üveg annyira zavar...