qK0ZIKA.jpgHivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása

OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik

SZABÁLYZAT

Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC

• Erlau Trans #15214
    Hülyeségeket csinál nekem is ilyen szempontból. Nekem a belépési pontok neveit szokta elfelejteni, ha egyáltalán a szerkesztő engedi beírni. Nagyon sok hiba visszatérő. Mióta pályát is szerkesztem, hetente újra kell telepíteni. Ezért már úgy csinálom, hogy win7 meg xp van külö a gépemen. Win 7 alatt játszom, xp alatt meg szerkesztem a pályát és és tesztelgetem. Win7 alatt nekem rendszeresen elszáll a közlekedési szabályok beállításának a lehetősége........
    Akkor csinál olyat, hogy elindítom a gépet, aztán egyből a játékot, megvan a stabil 25 körüli fps szám és ennek ellenére akadozik mintha 15 körül sem lenne. Akkor vannak olyan pályák ahol eddig elment rendesen, most 20-21 körüli fps-sel szottyog, előtte hetekig jó volt. Kokrétan semmit nem csináltam az Omsival.... Most már ott járok, hogy vissza kellett vennem az Ai-ból, a tükröződést levenni 256-ra..... Nem értem miért csinálja ezt..... Használok cpu controllert, game bustert, prioritást is maximumra állítom, törlöm a hibajegyzékes fájlt is..... Kilövöm a vírusírtót is...