63331
Hivatalos Honlap | Hivatalos Fórum | Aerosoft | OMSI 2 Steam-en | OMSI SDK | OMSI+
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
Spoiler használat | Linkek beillesztése | Videó beszúrása | Képek beszúrása
OMSI The Bus Simulator 1 & 2 Topik
SZABÁLYZAT
Warez, vagy OMSI-hoz szorosan nem kapcsolódó témában látogass el ide:
OMSI 1 & 2 OFF, WAREZ TOPIC
-
#18429 ÁÁÁÁ, nem érdemes letölteni láttszik hogy Amcsik csinálták.............. -
Brad33 #18428 Az eredetihez tudsz linket adni? Nem találtam eddig:S Köszi előre is!:-) -
#18427 Javított verziónál? -
crodgok3 #18426 Az miért lehet, hogy a Solaris 20FPS-nél is pattog? -
Brad33 #18425 Üdv!
Láttam itt háromajtós buszokat, de hogy lehet megoldani, hogy külön billentyűvel kelljen kinyitni a két hátsót? -
bence099 #18424 ez jó -
#18423 Azt nem tudom, nem szeretem azt a buszt. :D -
#18422 Húha, jól hangzik. Egyébként Solaris-nál nem nyílik a javításban a 3. ajtó nálam :/ -
#18421 Zf 6 sebességes váltó, új hangok,új modell stb...
-
#18420 Mivel másabb ez? -
#18419 Új ikarus -
#18418 Ki jött az első javítás a Solaris buszhoz. Letöltés -
#18417 OFF: Sikerült valakinek omsi lengyel letöltő oldalára? Egyszerűen lehetetlen.. -
vikimaki1 #18416
Letöltés: Itt
(Playglobe-on találtam,de ehhez itt nem kell regizni.) -
omsidriver #18415 Autópályán pedig 80 km/h. -
#18414 Busszal 70 km/h a megengedett maximum lakott terülten kívül. -
#18413 OFF:Hali!
Van itt olyan aki f1 2011-ezik,és ért hozzá? Az lécci írjon PM-et.Köszi -
#18412 erre ott van a laz manuális váltoval :D elég nagy ahogy az a régiség halad :D -
#18411 Tudom hogy az más szimulátor-ra tartozik a száguldás, csak ha késésben vagyok és a 85 km/h-nál kiakad a mérőóra akkor nem igazán tudom behozni a lemaradást ami akár a jegyvásárlás, sok lámpa vagy autó miatt van. :( -
Plett #18410 Ha minden úgy akarja akkor kedden végre megjelenik az 576-ban az OMSI. :) -
Zoliikp #18409 Akinek van valamennyi jártassága a scriptelés terén, az könnyen meg tudja oldani.
Állítólag.
De azt azért elárulom, hogy mivel szimulátor, és igaz, hogy nem büntet a rendőr, a száguldás nem ennek a játéknak az erőssége...
Különben emlékeimben úgy él, hogy max 90 km/ó a megengedett sebesség, még ha tudna is többel menni.... -
#18408 Ja értem, kár. :( Csak, mert régebben valaki kevesellte a frissen kiadott Ikarus 260-as sebességét és valahogyan át tudta írni és úgy hogy innen kapott segítséget. Azért kérdeztem én is. De ha nem, akkor inkább nem erőltetem a témát. -
Zoliikp #18407 Létez(ett)ik egy mod, amellyel a D92-est lehet egy kicsit megtuningolni, és 102 km/ó-val "repeszteni"...
Nem olyan egyszerű, hogy csak úgy átírkálunk egy-két dolgot, hiszen ok-okozat összefüggésben állnak a scriptek egymással.
-
#18406 Igen én is csodálkoztam hogy ilyen rövid hiszen az egyik kínai pályán aminek nem jut az eszembe a neve, az sokkal hosszabb volt a sztráda része, meg kidolgozottabb (korlát, lámpák, táblák, stb...). nah de ez is jobb mint a semmi. -
#18405 Nem, mert a NL202-es zabálja nálam z FPS-t, meg a manuális váltót nem szeretem eddig csak a bajom volt vele akárhányszor ki jött egy busz manuális váltóval + én klavin játszom és ott nem kényelmes. Inkább olyan busszal játszom ami nem zabál annyit. Azért is kérdeztem. :P -
#18404 Én kissé csalódtam azon a pályán... Azt hittem hogy európai (pl. a Bowdenhamban vagy a Bad Kinzau-n) autópályáról lesz szó. -
Robi546 #18403 Értem,szeretnéd kipróbálni hogy milyen 120-al repeszteni :D :D Egyébként meg a MAN NL202 Manual,6osban nekem elment 105-110el az nem elég ? :D
#18402 Csak azért kérdeztem, mert kipróbáltam a Highway V1.1 pályát, ami autó pálya és zavar hogy csak 85 km/h-val tudok menni... Ha már autó pálya akkor hadd tudjak menni 120 km/h-val, úgy se büntet meg a rendőr gyorshajtásért. :D :D -
Robi546 #18401 Valahol a szkriptek között. Egyébként nem tudom. :DD -
#18400 Sziasztok, nem tudjátok hogy hol lehet át írni a MAN SD200-as és a SD 202-es sebességét hogy ne csak 85 km/h-val repesszek az autó pályán, ha nem legalább 120-al? Előre is köszi. -
Robi546 #18399 Na majd kipróbálom ha tudom mert jött az újabb probléma,kifagy a 3DS Max de megpróbálom DE-ben. De már nagyon idegesít hogy semmi se akar jó lenni. :@ :( -
#18398 Ez ponotosan így van!!!! (routeres-nek) Köszönhetően én is meg tudtam tanulni ezt!! Ha bele jössz és van egy kis érzéked hozzá meg ki tartásod akkor sikerülhet :) -
Robi546 #18397 Na igen és hát én is így kezdtem...
km2000, én is nem tudtam hozzá állni (Januárban kezdtem) és már jól haladok, pálya készítés alapjait tudom,már meg volt az 1. Spline/út szakaszom de már most van 3 féle is + most tanulom az objekt készítést illetve berakást,hidd el ha érdekel meg fogod tanulni. :) -
Brad33 #18396 Heló!
Először is köszi a linket:)
Egy kérdés: mind a két tömörített fájlt fel kell telepíteni, vagy elég az afterburner? -
Brad33 #18395 A játék főkönyvtárában van egy Manual SDK nevű, .pdf kiterjesztésű fájl, amiben találsz egy angol nyelvű leírást a pályaépítés alapjairól.
(Nem fog egyről a kettőre menni, és nem 1-2 órás művelet:) ) -
Zoliikp #18394 Akkor próbáld ezt letölteni:
http://nemeza.hgrg.hu/letoltes/vbus/buszok-buses-busse/Ikarus/Ikarus_242_by_Marcell.zip
Csak a méret miatt... -
Robi546 #18393 Nincs sajna. :S Bár a játék meg van de modell nincs. :S -
Zoliikp #18392 Nincs Vbusos modelled? -
Robi546 #18391 értem csak az a baj hogy a táblán kívül nincs más 3ds modellem,nem tudsz adni linket hogy honnan tölthetek le egy 3ds modellt ? -
Zoliikp #18390 Ennél egyszerűbbet is nem is lehet elképzelni;
-behívsz a DE-be egy 3ds modellt;
-majd melléteszed a tábládat.
Addig kicsinyíted a táblát, ameddig a busz mellett a megfelelő méretet eléred.
Csak azt mented, újra behívod, majd középpontba teszed, és újramented, konvertálod...