OMSI - Omnibussimulator 1 & 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szívesen hallgatnám azt a "kávédarálót", amit a motorban rejteget a BKV :)
Intel Core 2 Duo 3 GHz, NVIDIA GeForce GTS250, 8GB RAM
ASUS M2N-E SLI, AMD X2 3800+(2,5Ghz),EVGA 8800 GTS(320mb), 2 GB,Samsung 500GB/Samsung 160GB, Windows 7 http://gameronline.freeblog.hu/....http://atila4.xtreemhost.com
Részemrõl betettem a nagy FGY karakterkészletet, és sokkal jobban áll neki.. Ha úgy adódik, és összegyûlik több minden, majd jelentkezem.
XBox Live: sosi0089 Intel Core I7 8700K 3.7 GHZ, 32 GB DDR4 3000 MHz Corsair Vengeance RAM, VGA: ASUS RTX2080 8GB GDDR6, SSD: Samsung 970 EVO 250 GB + Samsung 970 EVO 500 GB
MÁS: Fõnök úr (alias OMSI.hu fõadmin) összedob nektek egy mûszerfal leírást holnapra, hogy tudjátok, melyik gomb mit csinál. Lefotózta a busz játékbeli mûszerfalát, azokhoz írja oda, mi micsoda.
ALAPLAP: MSI MPG GAMING PLUS Z490-es (LGA 1200), CPU: i5 10400 6 MAG 2,90 GHZ, RAM: KINGSTON FURY 24 GB DDR4 2666 MHz, VGA: MSI GAMINGX GTX 1650 4 GB
"Láttam, hogy a csomag tartalmaz szerzõi jogok által védett fájlokat, mint például a Spandau map hangos bemondásai vagy egyéb pályák "linielist-jei (ezt nem tudom, hogy fordítsam). Kérlek tartsd észben, hogy ezt te nem teheted. Emlékezz, hogy az OMSI eredeti fájljait tilos feltölteni. Erõsen ajánlom, hogy módosítsd a RAR állományt és távolítsd el az érintett fájlokat, hogy elkerüld a problémákat a pályák készítõivel."
Nem nagy dolog, csak ki kell szedned azokat a dolgokat, amik más pályához valók. Probléma megoldva ;)
Nagyon szépen köszönöm a buszt, remek munka, és szomorú vagyok, hogy megelõztél....
Nem nagyon tudom beírni a kijelzõre az útvonalat !
Valaki levezetné a menetét hogy kell beírni a régit jobban értetem mint eszt!(HV)
Elõre is köszönöm!
nyitott ajtónál azért világít a mûszerfal, mert felkapcsolódik a kabinvilágítás, ami az 1. ajtóhoz van kötve.
a javítások is idõigényesek, kicsi türelmet, fõleg most, hogy egy pár napra elvették még az élettõl is a kedvét.
Minden gépen másként "fut", hiszen mindenki a neki megfelelõ módon állítja be a játékot....
««»» • ¦ CCV-520 • CCV-537 • HKZ-209 • MBZ-329 ¦ • ««»»
A csomag tartalmazott bemondásokat a Spandau és a Bad Kinzau pályából, ezzel megsértve a szóban forgó pályák készítõinek jogait (ez így értelmes?)
dgufoplastnak csak ki kell szednie a bemondásokat, utána nyugodt szívvel feltöltheti, senki sem fog beleszólni!
Tudna nekem valaki segíteni? Egyik pillanatról a másikra azzal a problémával találtam szembe magamat, hogy jártatot tudok választani, de útvonalat nem és ez a gond csak Berlinnél van. TTData televan a megfelelõ fájlokkal mégis ez a helyzet. Lövésem sincs miért. Próbáltam több busszal, több napszakban, hétköznap és hétvégén is...
Az OMSI.hu-n még fent van! A mi jogainkat nem sérti, és amiben tudjuk, próbáljuk támogatni dgufoplast fórumtársat.
Amúgy nagyon jó lett a busz!
A hangokon lesz még változtatás bkvbusz által. A régit én csináltam dguoplast finomított rajta.
Elõre is köszi a választ.
http://www.tenke.hu
AMD A8-3850,ASUS GT640-2GD3,8 Gb RAM 1600MHz
Ha nagyon akarják, úgy is letöltik, ha nem a hivatalos fórumról, akkor a magyar oldalakról...
Steam Nick: adakiller
Intel i5-4460, nVidia GTX 960 OC 4GB VRAM, 16GB RAM