PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Szóval hidd el. El tudom képzelni. Csak én nem álltalánosban kezdtem el a programozást, hanem gimiben a 90-es évek elején.
Akkor épp a 486 volt a penge...
Þór vígi þessi rúnar
u dont have to listen anybody else but me
én még rajzolhattam pixelenként C64-re "loading" feliratot, míg betöltõdött a kód, hadd szaladgáljon a képernyõn; európa térképet milliméter-papírra, hogy onnan a 64-es képernyõjére rajzoljam, leszámolva a kis kockákat; írhattam C16-ra kétszólamú zenét megszakításban - csapnivaló volt, de szólt és bármit csinálhattál mellette; számlálót, ami a képernyõn tekert egyesével és 1 másodperc alatt kb. 40000-ig számolt el; kazettás magnóról zenét digitalizáló programot Enterprise-re - recsegett és borzalmas volt, de mûködött; ... és még rengeteg mást...
nem lettem infós, de ezt az élményt soha senki nem veszi el tõlem / tõlünk - akik megélték a nyolcvanas éveket általános iskolásként
én nem megyek SOHA bele flamewar-okba, ami a Microsoft-ot érinti, mert elolvastam azt a bizonyos életrajzot és el tudom képzelni, milyen lehetett, míg eljutott idáig Gates - pontosabban tudom értékelni azt az akarást, ami jellemezhette a fiatal éveit
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Þór vígi þessi rúnar

Õ sem lett picsagazdag az elsõ 15-20 évben: ahhoz azért be kellett vezetni a céget a tõzsdén és késõbb a részvények eladásának köszönheti a mai vagyonát!
Miért nem hízott el? Mert olyasmivel foglalkozik, amit szeret csinálni és ezt élvezi - elégedett ember, aki sikeres. Ez a típus soha nem lesz tohonya és nem tunyul el a babérjain - mindig van valami, amit az évek során még nem csinált meg és akkor majd ma...!
Csak hogy mindenki értse: mutassatok a környezetetekben olyan infóst, aki úgy csinál forgalomszámlálást, hogy egy biciklibelsõt átfektet az úton és a nyomás-csúcsokat számlálja a csõ végén, vagy egy olyat, aki számítógép nélkül(!) megír egy kódot egy általa soha nem programozott procira, majd élesben tesztelik és elsõre mûködik - na, ilyen volt Bill Gates kamasz kölyöknek.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Legalábbis az IBM feltolta okosba az összes gépre. Aztán megkérdezték billtõl, hogy kér egy szép nagy összeget vagy jutalékot minden eladott gép után. Éshát jól döntött a billy fiú.
Þór vígi þessi rúnar
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
púúúúú
Saor Alba
Þór vígi þessi rúnar
A DOSnak alapból nem is MSDOS volt a neve, hanem vmi QDOS, úgy tudom.
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
púúúúú
Aztis megvették valam szerencsétlentõl, hozzácsaptak egy-két dolgot, majd eladták az IBM-nek aki minden eladott DOS-os gép után fizetett Bill-éknek.
Szerintem jobb üzletember Bill mint programozó. <#idiota>#idiota>
Þór vígi þessi rúnar
1. Õk csak licenszelték a basicet tõlük és ÁTÍRTÁK a saját gépek lehetõségeire.
2. a basic egy nagyon fasza nyelv volt azokra a gépekre
púúúúú
EZ a bácsi és kis csapata írta keményen gépi kódban a 6502-es procira!*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
gamertag: kenobita