35802
IWimv2m.jpg
  • Hegi90
    Chrome-ra nem vagyok hajlandó váltani, amíg nem lesz stabil, és nem bírja normálisan megjeleníteni a gifeket.
    Firefox se marad le sokkal a chrome után sebességben, és "jóeznekem" + adblock.
    Opera: nekem vhogy nem jött be.
  • morcosqtya
    + mindezen szakmai érveitek mellett ott van a "human faktor" is, azaz hogy mit szoktál meg... van aki erre nem érzékeny és bármikor szemrebbenés nélkül változtat a dolgain/szokásain, de sok ember ha már megszokott valamit (tárgyak, kaják, TV-műsor, napi program, illetve jelen esetben egy GUI) akkor észérvek esetén sem vált mert "jóazneki"... meg lusta.
  • n3whous3
    nem, szimplán az van, hogy némely gifeket és hasonló formátumokat szarul jelenít meg, ahogy láttam.

ok lehet minimalizálni a kinézetet, de akkor is egy rakás szar van benne alapból.
  • ba32107
    Bugos megjelenítés: néhány oldalon előfordul, mert a kedves dizájnerek nem követik a szabványokat.
    Átláthatatlan interfész: eez?
    Instabilitás: talán nálad.
  • n3whous3
    jah, bugos képmegjelenítés, átláthatatlan interfész és időközönként érthetetlen instabilitás rulz, pontosan.
  • n3whous3
  • ba32107
    Opera ftw
  • n3whous3
    én is arra váltottam
  • Aquir
    én (már) chrome-t használok, ahogy én tapasztalom kiegészítőkkel sem rossz
  • pointer4
    Fúúú ez az átmenni és kiírni CD-re, annyira nem ZÖLD :D
    Tiii természeti kincs pazarlók :P

Amúgy nekem a CD-im ugyan nem, de a Vinyl-gyűjteményemből minden lemez eredeti :D nem másolt :D
  • Hegi90
    +1
  • morcosqtya
    akkor főleg káromkodok, meg rágyújtok.
  • Calver
    és ha szórakozik veled a géped lebaszod a Taigetoszról?
  • n3whous3
    téged meg ki kérdezett
  • morcosqtya
    így van, ezért is tartom spártaian a ff-omat, csak a legszükségesebb addonokat rakom fel.
    Géppel programokkal ugyanígy vagyok.
    Stabil legyen, gecigyors, tiszta, szellős, megbízható, minimalista, spártai, kiszámítható, és egyszerűen diagnosztizálhassak mindent ha kell.
  • morcosqtya
    de egyébként maximálisan egyetértek, sokkal jobb átmenni egy haverhoz és egy kávé meg egy kis dohány mellett kiírni, dumálni stb.. sokkal emberibb. Csak sajnos aki ilyen barátom lenne azok
    1. megbízhatatlanok (igérget stb aztán szarik a fejemre)
    2. messze lakik
    3. már nem barátom mert kiderült hogy egy fasz
  • gotchaaa
    noob. láma.
  • n3whous3
    Még találó is a kép, mert kb annyi esélye van a túlélésre egy kétfejű rókának mint amennyire stabil a firefox egyes kiegészítőkkel :D
  • morcosqtya
    ezt csak viccből írtam.
    Nem is filmezek (inkább olvasok), és nem is töltök le szinte semmit, csak a poén kedvéért írtam.
    Pont ráhibáztál, ha személyesen ismernél meglepődnél, 1x volt fent a uTorrent kb 1 napig amíg letöltöttem azt az 5db emilrulez albumot, mert az istennek nem tudtam beszerezni sehonnan se, rákényszerültem na...

kb 450 zenei cd-mből 80% eredeti, ami nem azt meg szerzem be folyamatosan eredetiben.
    Nem nagyon játszom már gépen, de a CS Source-tól kezdve a warcraft-ig mindenem jogtiszta. Még a win7-em is...
    Most majd jönnek a noobozások/lámázások stb.. de leszarom, én így szeretem, kész.
    Az én dolgom mire baszom el a pénzt. Én erre...
  • Hegi90
    Nem értem minek kell erőltetni ezt a letöltögetést. Persze jó ha van meg minden, de egy csomó embernek sokkal jobban megéri időben átmenni ismerőshöz és mire megisztok egy csésze kávét, ki van írva a film.
  • morcosqtya
  • morcosqtya
    asszem idén letöltök egy filmet majd.
  • Hegi90
    _AS:D
  • morcosqtya
    NA EZ a pc humor... fekete humor.. (nem ps!)
    fibernet, htx..

• tommygear
    pénz számít csak :D
  • immovable
    myVIP
  • n3whous3
    ?
  • geo91
    reklám fail? :DD

• n3whous3
  • tommygear
    http://video.szon.hu/video/57208/hogyan-valasszunk-videokartyat

• geo91
    macskatulajdonosok! felejtsétek el a 100 forintos műegeret, itt egy sokkal jobb játék! :DDD
  • geo91
  • morcosqtya
    amíg letölti azt a 20 Gigát, alszik kicsit... :)

• Cat 02 #7309
    2.kal mivan ? Van HDR program, gondolom sima PS plugin.
  • Hegi90
    Még egy kis Photoshop móka

Puppet master :D

WAT?

• Daza500
  • geo91
    ááá, nagyon beteg :ASDASDASD

• Aquir
    nem hoax, sikerült másodikra egyet összehoznom a tetejénél, pedig egy kicsit görbült is a sor :)
    Látszik a teteje felé van 3db kettes blokk meg egy 3 elemes L alak
    aztán vége is lett a játéknak :)

• Dzsini
    toplista, kommentek - videót nem találtam (9 egység hosszú egyenes számít egy sornak)
  • Aquir
    =)