35802
-
#7625 :DDDDDDDDDD -
#7624 win -
geo91 #7623 ne feledjétek, ma a NYÁK napja van!
-
G_ArchAngel #7622 -
#7621 Na akkor már ide is:
utálom, mikor órákig debuggolok, és utána rájövök, hogy egy változót elfelejtettem kicserélni vhol.... -
#7620 USB: inkább mindenkié beledugható...
Számítógép: "amellyel minél többet dolgozol," -
#7619 Kábel típusú csaj :D -
geo91 #7618 Csajtípusok az informatikus férfiak szerint
- Vírus típusú csaj: Észre sem veszed, és beköltözött a lakásodba, mindent kisajátít.
- Internet típusú csaj: Fizetned kell, hogy hozzáférjél.
- Szerver típusú csaj: Mindig foglalt, amikor szükséged van rá.
- Windows típusú csaj: Tudod, hogy teli van hibákkal, de nem tudsz nélküle élni.
- PowerPoint típusú csaj: Arra jó, hogy bemutasd másoknak, de önmagában nem érték.
- Excel típusú csaj: Azt mondják mindenfélére jó, de te csak az alapműveletekre használod.
- Word típusú csaj: Mindig van egy meglepetése számodra és nincs olyan ember a világon, aki megértené.
- D.O.S. típusú csaj: Valaha mindenkié volt, de most senkinek sem kell.
- Backup típusú csaj: Azt hiszed róla, hogy mindent ad amire vészhelyzetben szükséged lehet, de a valóságban messze nem tud annyit nyújtani.
- Scandisk típusú csaj: Tudjuk, hogy hasznos, és csak segíteni akar, de valójában senki sem tudja, hogy mit csinál.
- Képernyővédő típusú csaj: Semmire sem jó, de szórakoztat.
- Kábel típusú csaj: Csak akkor jó, ha be van dugva.
- Infravörös típusú csaj: Érintkezés nélkül akarja a kapcsolatot fenntartani.
- USB port típusú csaj: Büszkén mondogatja magáról, hogy minden gépbe bedugható.
- Képernyő típusú csaj: Mindent megmutat neked, de ő semmit sem lát belőled.
- Billentyűzet típusú csaj: Minden funkcióhoz más-más parancs/parancs kombináció szükséges, de kitanulható, és többnyire jól működik.
- Modem típusú csaj: Jó kapcsolatteremtő, de a kapcsolat előbb-utóbb megszakad vele.
- RAM típusú csaj: Amint megszakad a kapcsolat, azonnal mindent elfelejt.
- Merevlemez típusú csaj: Mindig mindenre emlékszik.
- Egér típusú csaj: Csak akkor csinál valamit, ha lökdösöd.
- Multimédia típusú csaj: Vele minden szép, de amikor kikapcsolod, visszatér a totál unalom.
- Felhasználó típusú csaj: Semmit sem csinál jól, és állandóan kérdéseket tesz fel, és meg akarja érteni a dolgot, és nem érti, és…
- E-mail típusú csaj: A hülyeségeivel mindenkinél megfordul, de a fontos dolgokat nem közli.
- Számítógép típusú csaj: Az előzőek tökéletlen kombinációja, amely minél többet dolgozol vele, annál nagyobb lelki károkat okoz Neked. -
Cat 02 #7617 Annyira nem vicces, de azért talán mégis :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Érettségi csoport, dátumot érdemes nézni :D -
#7616 -
#7615 A_SD:A_S:DA_SD:ASD_A:A_SD:A woot -
#7614 lol mi fail -
#7613 úbazmeg... -
#7612 hiba volt ezt élőben vetíteni :D -
#7611 annyi :DDd -
geo91 #7610 :O -
n3whous3 #7609 valahogy sejtettem bazmeg :D -
geo91 #7608 a pc humor hiradó ITjárásjelentését hallják: chatroulette földön a helyzet változatlan :DDD
-
#7607 :DDD -
#7606 -
#7605 ez rohadt jó!! :)))) -
-
n3whous3 #7603 loool -
geo91 #7602 -
#7601 Valaki nagyon unatkozott... :D -
#7600 Azta :D -
geo91 #7599 :)) -
Cat 02 #7598 Úristen ez magyar :o
Most akkor végre van magyar toplista is, vagy csak fordítás? -
G_ArchAngel #7597 Apple-(anti)fan-oknak - kotelezo!!!:))) -
#7596 ja má minden magyar -
#7595 apa kezdődik... -
#7593 jah, néztem ezt a google videót aztán közbe meg egy arab videón más lejátszót, de párnál még a régit hozta be egy ideig
Az automata hangfelismerés-és-feliratozás meg érdekes, magyarul Még érdekesebb, nekem jobb kikapcsolni mert jobban értem :) -
#7592 jó nagy fos lett -
geo91 #7591 lejátszó felület is megújult -
#7590 meg a fő- -
#7589 törölhető -
#7588 én is pont most vettem észre, de még a Channel oldal nem mádzsár :] -
#7587 -
Pio #7586 Azért megmutatnék itt 1-2 topikot annak, aki az esgét is oda írta... :D -
geo91 #7585 uccsó előtti pont