PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
régi szép emlékek...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
Báár! Lehet, hogy "halál a WinFos-ra" kategbõl való volt!<#zavart2>#zavart2>
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

http://gaborszantai.co.uk/
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

a csaj meg sztem kakukktojás :(
TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"
Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
szal vagy nagyon profi vagy, vagy nagyon kamuzol XD de akkor ügyesen csinálod, mert értelmesnek hangzik:D
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
<#ravasz1>#ravasz1>
Professzionális módon kell szinergizálni a rendszeres desztinációszenzitív portfoliót.
hogy ezt nem tudod....
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
egész vicces volna, ha a vinyók nem csak áramot kapnának.
gondolom a táp reklámja.
memtest minek fut, azt se vágom, de hát... õ dolguk.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

http://gaborszantai.co.uk/
Friss csapvizünk van :DDD
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!
Vigyázat, a második nagyon fáj :)

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.