PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

az photoshop :D
n3whous3
ennyire rá se férne

púúúúú

(az a sok floppy ott szerintem nem igazi)
Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

MR ME
dettó :D
régi szép emlékek...

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ahh, belegondolni is rossz, hogy ezzel mennyit játszottam (mármint az igazival :D ).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

MR ME
jajj

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

BB7
<#hehe><#hehe>
Báár! Lehet, hogy "halál a WinFos-ra" kategbõl való volt!<#zavart2>
Úgyis csak valami apple cucc éltetõ cucc :D

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Lullaby

I make the angel scream, and the devil cry .:|:. The sky is falling, I don\'t care, I just wanna feel good

Jöhet

BB7
Fail?

http://gaborszantai.co.uk/

akyyy
én ezt megcsináltam videóba:D

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

MR ME
:DDD

fery02
Ez is egy idõs az internettel. :P

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

MR ME
a másik srác a partyarcok topikból ismerhetõ....
a csaj meg sztem kakukktojás :(

én nemtom mik ezek amúgy, csak láttam má a képet, meg tudom, hogy õ van rajta :D
fery02
Akkor ha már itt tartunk, az a bal oldali jól gondolom-e, hogy vajon fiú? A jobb oldaliban nem vagyok biztos.

de
fery02
A felsõ középsõ nem a Steiner Kristóf?

én is azt néztem, hosz be sincsenek kötve, csak áramot kapnak :D
0blueman
pedig már szóltam a moderátor topikban de nem válaszoltak

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

Agyára ment a sok chat?

Egy csápokkal kapaszkodó fénygömblélek. Három részből álló, ötdimenziós.

MR ME
azt nem értem ménem törlik az üzijeit, mindenhova betolta :(

wtf

0blueman

TDU: X1650PRO \"Furcsa. Valaki véletlenül bedeszkázta az ajtómat.\"

artschiatwork
:DD

Carlos
humoros-aranyosból, ezen nagyot nevettem:

Þór vígi þessi rúnar

ChuckyHUN
bullshit generator ftw

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

brodix
Ennek még van is értelme:D

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Milyen fiziológiai és pszichikai traumákat okoz neked társadalmi presztízsednek jól kitapintható negatív tendenciája? Vagyis csak arra vagyok kíváncsi, hogy Te mint individuum, hogyan vagy képes kompenzálni az egyre improduktívabbá váló lét ökonómiai perifériákra szorító erejének neurózisait.

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

n3whous3
kamuzik

púúúúú

Bármely stacionárius sztochasztikus jel varianciájának kiszámítása egy meghatározott determinisztikus pozitívidõ függvény négyzetes idõintegráljának meghatározására vezethetõ vissza, ezért a szabályozási kör minimális hibavarianciára való optimális méretezése egyenértékû ugyanezen kör olyan optimális determinisztikus szintézisével, amikor a célfüggvény az egyszerû négyzetes integrálkritérium, a bemenõjel pedig a sztochasztikus bemenõjel teljesítményspektrumának egyik multiplikatív összetevojébõl invertált determinisztikus jel, így a stacionárius sztochasztikus bemenõjelre minimális variancia alapon optimálisan méretezett állandó paraméterû rendszer egyszersmind négyzetes integrálkritérium szerint egy meghatározott determinisztikus jelre is optimális.
Carlos
Tartok tõle az utóbbiról van szó...

Þór vígi þessi rúnar

takysoft
kb 10 éve foglalkozom számítógépekket, de abból, amit írtál, egy árve mukkot se értek.

szal vagy nagyon profi vagy, vagy nagyon kamuzol XD de akkor ügyesen csinálod, mert értelmesnek hangzik:D

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Carlos
A memteszt még elindul...más nem... :D

Þór vígi þessi rúnar

ChuckyHUN
<#szomoru1>
<#ravasz1>
Professzionális módon kell szinergizálni a rendszeres desztinációszenzitív portfoliót.
hogy ezt nem tudod....

Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...

takysoft
láttam másik topicban.
egész vicces volna, ha a vinyók nem csak áramot kapnának.
gondolom a táp reklámja.
memtest minek fut, azt se vágom, de hát... õ dolguk.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetõségekben, de az optimista látja a lehetõségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

http://gaborszantai.co.uk/

2. az klasszikus :D

Friss csapvizünk van :DDD

Count Adyn
Ilyen kell:DDD

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

tommygiant

Őrizzük meg szép magyar nyelvünket! A könnyebb érthetőség érdekében tartsuk be a magyar helyesírás szabályait!

GregSB
Alap :D

http://www.youtube.com/v/Z7Lh54SAPjA&hl=en&fs=1
http://www.youtube.com/v/bYHLlhHMkOw&hl=en&fs=1

Vigyázat, a második nagyon fáj :)

<#falbav> <#idiota>
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

http://www.youtube.com/v/MV6WoXBpKMA&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1

http://www.youtube.com/v/3g1iLalBuD0&hl=en&fs=1&rel=0&color1=0x2b405b&color2=0x6b8ab6&border=1