PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Még csak pár napja megy így még nem publikáltam a netem az erdényeket. Elõljáróban annyit, hogy az Athlon FX-51esem most 10,6 Gh-en megy, a ramok 600 Mhzen, és 3DMark 2003ban 22143 pontot kaptam.
Tök jól párolog a nitrogén, így jött az ötlet, hogy moddolom a gépet is, ki nem találnátok, 1 mûködõ tûzhányónak néz most ki(Naggyon meleg)kinézetre).
A problémám a következõ: mivel minden alkatrészt nagyon húzok, elég sok áramot vesz fel a gép és ez kezd romba dönteni(500Wot vesz fel csak a proci, így 2 tápegység kell a gép kiszolgálásához).
Ezzel a géppel már sikerült 3 nap alatt megterveznem egy házi atomerõmûvet és már csak a fûtõanyagra lenne szükségem. HOL LEHET KAPNI PLUTÓNIUMOT?"
dixitque deus fiat lux
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

De a frekvenciatolásos multiplexeléssel lehet valamicskét segíteni a dolgon, bár tény, hogy nem 300 készüléknél. 😄
Kezd kockulni a topik. Poént kérünk!!!
Þór vígi þessi rúnar
Together we'll fly someday...
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
- Apu, én hogyan jöttem a világra ?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére.
Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tûzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltõdött a vírus.
Hát ez vagy te.
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"
Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Programozót halottan találják a fürdõszobában, mellette egy üres samponos flakon. Nyomozók nem értik mi van, gondolják elolvassák mi van a samponra írva.
- nyissa ki
- dörzsölje be a fejét
- mossa le
- ismételje az elõzõket.
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
u dont have to listen anybody else but me
A 802.11n mindkét frekvencián tud mûködni.
A WiFi egy tanúsítvány, hogy az adott készülék 100% hogy tudja biztosítani a 802.11 szabványt (amit támogat a készülék, b vagy g álltalában)
Þór vígi þessi rúnar
http://goo.gl/gd6Zi5
Úgytudom, hogy jelenleg mint platform a 802.11a a leggyorsabb. Illetve fejlesztés alatt van a 802.11n aminek még nem jelentették be az áteresztõsebességét (egyes tippek szerint 10x-e lesz a mostaninag).
Érdekelne, hogy te mire gondoltál!!! (no offense!!!)
Þór vígi þessi rúnar
Hotline: Színes nyomtatója van?
Ügyfél: Nem.
legjobb vicc evör
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/