PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
azé az elsõ két rész se semmi 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

edios
😄D

My name is ios... Edios. Not Eidos you f*ck*n pr*ck!

Bazdmeg... <#idiota>
MR ME
ez de idióta 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Valami olyasmi... <#idiota>
BB7
Valami õsmagyar FPS talán? <#banplz>
tnm
Nem értem. Ez a Medal of Magor elõtti rész, nem? 😄

Te jó ég... <#idiota>
GregSB
Passz, nem értek hozzá, csak most találtam ezt a képet 😊

Carlos
Ez vajon milyen kábel?

Þór vígi þessi rúnar

tnm
iratmegsemmisítõ a kreppapír gyárban. 😊

Bázzz, ez miez? <#wink>

Shifter
az igen

&#3232;_&#3232;

GregSB

tnm
Austin Powers 😄

<#vigyor3><#idiota><#banplz>
kuci06

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

RAZOR27
xDDDDDDD

\"If you want to go fast, go alone. If you want to go far, go together.\"

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Ja azt hittem sg-s

hátesszüje xD
TommyC
http://forum.hwsw.hu/index.php?showtopic=17473&st=0

😄

dixitque deus fiat lux

Linket lécci, nem találom a topikot

TommyC
Ja egyébként a "Folyékony nitrogén beszerzése" topigból xD

dixitque deus fiat lux

TommyC
"Sziasztok srácok, a segítségeteket szeretném kérni, én veletek ellentétben nem csak álmodozom róla, hanem meg is valósítottam a házi nitrogén hûtésemet. Az egész gépet ezzel hûtöm, a számítogépházam gyakorlatilag 1 tárolónak felel meg amit csurig töltöttem folyékony nitrogénnel(nem vagyok láma, elõtte lefestettem az összes alkatrészt spéci festékkel ami nem vezeti az áramot). Bár 1 kicit párolog, de reggel már hozzátartozik a napi rutinomhoz, hogy jobb kézzel iszom a kávét, ballal utántöltöm a gépet.
Még csak pár napja megy így még nem publikáltam a netem az erdényeket. Elõljáróban annyit, hogy az Athlon FX-51esem most 10,6 Gh-en megy, a ramok 600 Mhzen, és 3DMark 2003ban 22143 pontot kaptam.
Tök jól párolog a nitrogén, így jött az ötlet, hogy moddolom a gépet is, ki nem találnátok, 1 mûködõ tûzhányónak néz most ki(Naggyon meleg)kinézetre).
A problémám a következõ: mivel minden alkatrészt nagyon húzok, elég sok áramot vesz fel a gép és ez kezd romba dönteni(500Wot vesz fel csak a proci, így 2 tápegység kell a gép kiszolgálásához).
Ezzel a géppel már sikerült 3 nap alatt megterveznem egy házi atomerõmûvet és már csak a fûtõanyagra lenne szükségem. HOL LEHET KAPNI PLUTÓNIUMOT?"

dixitque deus fiat lux

MR ME
jajj 😄

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

ilyen kell😄

Szivargyújtó <#idiota>

Carlos
Én ezekkel tisztában vagyok. 😄
De a frekvenciatolásos multiplexeléssel lehet valamicskét segíteni a dolgon, bár tény, hogy nem 300 készüléknél. 😄

Kezd kockulni a topik. Poént kérünk!!!

Þór vígi þessi rúnar

Me0w
Meg azert gondolj bele az interferenciaba, mikor 300 wireless eszkoz lenne 1 szobaban 😊

Together we'll fly someday...

Carlos
md5 for the win!
Ha azt feltöröd esélyes leszel a Nobel-re!

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
wpa2 nem igazán törhetõ.

http://goo.gl/gd6Zi5

Jim Morrison
jujj xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

BB7
XDDD
Ismertem de... lol! Most jót tett az amúgy is szar kedvemnek! THX
A kisgyerek kérdi az apját:
- Apu, én hogyan jöttem a világra ?
Az apa belekezd:
- Az úgy volt, hogy anyád és én egy chat szobában ismerkedtünk meg. Ezután találkoztunk egy internet kávézó mosdójában, ahol feltöltést kezdeményeztem anyád szerverére.
Utána vettük észre, hogy anyád nem használt tûzfalat, így megtörtént a baj: kilenc hónap múlva letöltõdött a vírus.
Hát ez vagy te.

Count Adyn
"az explorer az igazi férfiak böngészõje: kihívás, kaland, kockázat"<#eplus2>

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

zeli
lál

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

BB7
Belehalt a "Loop"-ba! XD
Ma mesélték:
Programozót halottan találják a fürdõszobában, mellette egy üres samponos flakon. Nyomozók nem értik mi van, gondolják elolvassák mi van a samponra írva.
- nyissa ki
- dörzsölje be a fejét
- mossa le
- ismételje az elõzõket.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

VRSDM
wireless-re, az egy dolog hogy lassú, de hogy wireless-el bármit is levédj az elképzelhetetlen 😄 innentõl kezdve bukta

u dont have to listen anybody else but me

Carlos
A 802.11g-nek a max sávszélessége az 54Mb/s, SuperG-vel duplája. De ez a max sávszél. Az átbocsátóképessége (amivel te tudsz filmet tölteni, vagy akármizni) az csak 18 Mb/s körül van.
A 802.11n mindkét frekvencián tud mûködni.
A WiFi egy tanúsítvány, hogy az adott készülék 100% hogy tudja biztosítani a 802.11 szabványt (amit támogat a készülék, b vagy g álltalában)

Þór vígi þessi rúnar

[HUN]FaTaL
Az a nem a leggyorsabb, hanem az amerikai szabvány, 5ghz-s frekvenciával. Ha jól tudom az n még nem szabvány, elég instabil, de jelenleg a leggyorsabb WIFI megoldás maximum 300mbps-t tud (amit sosem fog elérni). A jelenlegi leggyorsabb Európai szabvány a 802.11g (2,4ghz, 54mbit).

Carlos
Itt nem a készülék, hanem a technológia az ami lassú, még.
Úgytudom, hogy jelenleg mint platform a 802.11a a leggyorsabb. Illetve fejlesztés alatt van a 802.11n aminek még nem jelentették be az áteresztõsebességét (egyes tippek szerint 10x-e lesz a mostaninag).
Érdekelne, hogy te mire gondoltál!!! (no offense!!!)

Þór vígi þessi rúnar

sweech
Ügyfél: A nyomtatóm nem nyomtatja ki a piros színt.
Hotline: Színes nyomtatója van?
Ügyfél: Nem.

legjobb vicc evör

#234 #235 jóak <#idiota>
de vannak nem végfelhasználós wireless cuccok is...
Jim Morrison
<#taps><#idiota>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

[HUN]FaTaL
<#idiota><#idiota>