PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<#falbav> <#idiota>
zeli

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.

almák 😊

Count Adyn
😊

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://gaborszantai.co.uk/

CzGobe
Ez naaagy XD

eom$

MR ME
😄DD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Aquir
xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Barnabyka
nah ez most iylen késõn nagyoon fárasztó volt 😄

Viktor99
Az igen! Viszont, szerintem valahol a melóhelyén csinálhattam, mert hogy ennyi esztergája meg mindasokája legyen OTTHON azt igen nehéz elképzelni...
Aquir
hmmh 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

rotator
<#wow1>

nem kispályás... <#idiota>
MR ME
unatkozott a gyerek 😄
respect neki
viszint a hûtést hogy oldotta meg? mert ahogy nézem sehogy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Carlos
Nem gyenge profi szerszámai vannak!!!

Þór vígi þessi rúnar

GregSB
Csináld-magad Wall-E PC ház.

Nagyon komoly <#eljen>

Jim Morrison
xD

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Nem válasz.

fery02
...soooooooooooooooooooooooooo long...

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Aquir
long cat is long..😊

Aquir
ez a dolog a "hogy néz ki az asztalod" topikban megfordult párszor 😊

😄DDDDDDDDDD
VRSDM

u dont have to listen anybody else but me

MR ME
ez qrva jó 😄

Jim Morrison
Nagyon jóó 😄

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

Bulykin
durva<#vigyor1>

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

szép <#taps>
Shifter
jaj elfelejtettem hogy max 10 képet lehet beszúrni... -.-' mindeggy akkor linkekbe

egy
khatto
hahom
néjgy
öt
hat
hét
nyóc

&#3232;_&#3232;

Carlos
Ötletes!

Þór vígi þessi rúnar

Shifter
ûberel:

&#3232;_&#3232;

[HUN]FaTaL
lol xD

http://goo.gl/gd6Zi5

Geci ez kurvajóóóó!

Bulykin

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

<#gonosz1>

-tRs-Landor

Bexter
dehogynem 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

VRSDM
nekem nincs oldala. csak a keret, így alapból nem lesz poros 😄

u dont have to listen anybody else but me

Én annyit szoktam, hogy leveszem a hûtõborda feletti borítást, kifújom a ventit. Tovább nem merem szétszedni.

MR ME
észre se vettem 😄

BB7
<#wow2>Nem is tudtam, hogy ez így mûködik, de mivel ma volt a drágámban videokártyacsere, ezért nekiestem sûrített levegõvel! <#vigyor3>
Aquir
hát ha nem takarítasz elszaporodnak!!4

BB7
Csak én látok nyulakat a képen? Komolyan mondom, most lefekszem! 😄
[HUN]FaTaL
pfúj 😄

én csak poros géppel találkoztam de a képen lévõ az semmi ahhoz képest😄

http://goo.gl/gd6Zi5

azt is ki lehet pucolni...
bertino
jóféle

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aquir
laptopot is szedjem teljesen szét? <#idiota>

MR ME
így van!