PC HUMOR 1.2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ZilogR
namost tényleg a 12-es, vagy csak írtál vmit? sztem már mindenkit izgat, h miért és pont a rulett...!?!??! én már agyongoogleztam magam, de nem találtam...

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

ZilogR
...ezek szerint mégsem annyira trivi a megoldás??? 😉 😛

*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!

BB7
Én is a 20másodpercnyi késleltetést használtam ki, amit le lehet állítani paranccsal! 😄
Fájl törölgetést, és társait nem mertem belerakni! Csak gyakorlás volt a célja! 😄
Én "vírust" írtam batch-ban 😄
Volt benne x újraindításnyi késleltetés, és többféle büntetõrutin. Az enyhébb változat csak idegesítõ dolgokat csinált, átnevezte a meghajtókat, random txt-ket hozott létre, fölös szemetet generált, a durvább változatot meg úgy megírtam hogy szó nélkül letöröljön minden videó, zene, office, dokumentum fájlt. És ha van D meghajtó, akkor formázza is 😄
Az egészet meg hozzácsaptam egy volleyball játékhoz írt fake telepítõhöz, és idõzített bombaként ott volt a gépemen. De nem küldtem el senkinek 😊 Sõt tettem bele "védelmet" is, ha valaki letörölte a fájlokat, akkor visszamásolta magát. Egyszer teszteltem, letöröltem, és másnap vettem észre hogy visszamásolódott a helyére 😄 Meg szerencse, hogy a tesztverzióban nem volt büntetõrutin...

Carlos
Akkor még nem volt quake. Asszem.

Þór vígi þessi rúnar

De akkor h Quakeztek ? =\

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

BB7
Hú, olyat írtam! 😄
Azt hiszem 20mp alatt újraindítja a gépet, s beírja magát registrybe! <#hehe> Régi vinyómon lehet, de kérésre elõkereshetem!
Carlos
Meg csinálni a számtekteremben egy bat-ot és azt berakni indításnak...

Þór vígi þessi rúnar

anno a con/con parancs win98ig MINDEN microsoft os-t taccsra vágott 😄
milyen jó poén is volt annó az expón végigfagyasztani az összes kiállított hiperszuperbiztonságos win98-at 😄D

-tRs-Landor

ZilogR
miért??? :-o

Nekem ez lett belõle

畂桳栠摩琠敨映捡獴 xD

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Casillas
ez legalább olyan titokzatos dolog, mint az hogy "A Las Vegas-i kaszinók összes rulettasztalának összesített statisztikái szerint a leggyakrabban kipörgetett szám a 12-es. Senki sem tudja miért."

na vajon miért, hú <#wow3>

Vivimos por ti, vence por nosotros.

fery02
3. ...és aláhúzza pirossal a "rand"-et. Hûûûû 😛

Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!

Van még ilyen?

Carlos

Þór vígi þessi rúnar

MR ME
ez dúrva

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Kösz, elrontottad a titokzatos dolgokat ! :-(

Carlos
Thx. Igy már ok.

Þór vígi þessi rúnar

takysoft
copy honnét\mit hova\milyen_néven opciók

a "con" valójában a "honnét\mit"... a "con" szó a console vagyis jelen esetben billentyûzet rövidítése. speciális fenntartott szó.
nincs "copy con" nevû parancs. a "con" a copy parancs "honnét\mit" része lehet.

A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity

Carlos
thx.

Más:

- A Q33 NY-es azonosító csak kitaláció hogy teljes legyen a kép. Nem ez volt a gép azonosítója hanem az "N334AA". De ha megnézzük az utolsó két szimbólumot: NY = New York. Ez az összefüggés még a Wingding betûtípus készítésére vezethetõ vissza, amikor nagy volt az anti-szemita fûtöttség. Ha beírjuk Wingdigs betûtípussal hogy "NYC" tehát New York City akkor kapuk egy halálfejet, egy Dávid csillagot és egy stoppos jelet (tehát amikor a hüvelyk ujjunk felfelé áll) ami azt jelenti hogy rendben.

Þór vígi þessi rúnar

dos parancssorban beírod:
copy con teszt.txt

Ekkor tudsz szöveget írni, amit CTRL+Z-vel lezársz, és létrejön a txt fájl

Carlos
mi a copy con parancs?

Þór vígi þessi rúnar

<#wow2>

n3whous3
1.) Copy con parancsot ismered? Nem kell ahhoz indián, hogy kilogikázd, hogy nem illene a rendszernek con mappát létrehoznia, mert másolni nem tudnád a copy paranccsal.
2.) Programhiba. 4-space-3-space-3-space-5 alakú szavakkal minden további nélkül megy a dolog. Unicodeban menti el a progi véletlen a filet :C Milyen szöveg már, hogy senki nem tudja megmagyarázni? A😄:ASDASD:ASD Google-> bush hid the facts, ennyi...

púúúúú

ates84
Még egy:

Wordbe vagy bármilyen szövegszerkesztõbe írjátok be hogy: Q33 NY (ez volt az a buszjárat ami Szeptember 11-én közlekedett) majd betûtípus legyen Wingdings a méret - meg mondjuk - 72-es. Meg fogtok lepõdni...

ates84
Inkább érdekes, mint humoros:

3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni:

1. Egy indián felfedezte, hogy senki nem tud bárhol a számítógépben
létrehozni egy mappát "CON" név alatt. Valami furcsa és
megmagyarázhatatlan!. ...A Microsoftnál senki nem tudott magyarázatot adni
miért történik ez. PRÓBÁLD KI MOST, NEM JÖN LÉTRE EGY "CON" NEVÛ MAPPA.

2. Mindazok akik Windows-t használtok: 1) Nyissatok meg egy üres Notepad
file-ot 2) Irjátok be "Bush hid the facts" (idézõjelek nélkül) 3)
Mentsétek el bármilyen név alatt 4) Zárjátok le és nyissátok újra (F4).
Észrevettétek? Senki sem tudja megmagyarázni...

3. Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd írjátok be: =
rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és...

[HUN]FaTaL
lol

http://goo.gl/gd6Zi5

Aztakurva! <#idiota>
Aquir
omg xD

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

BB7
Lábuktam! XD
Shifter
lol

&#3232;_&#3232;

sambauer
Biztos hogy a roommate ? 😄

Turn Me On Dead Man

ates84

brodix
Csinos!<#hehe>

A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.

Jim Morrison
<#taps>

ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/

appleblog-rol:

eredeti

http://gaborszantai.co.uk/

[HUN]FaTaL
lol

http://goo.gl/gd6Zi5

Count Adyn
"14:02 ki írta a 4 évszakot?
14:02 vivaldi
14:03 isten írta shellben
14:03 😄 "

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Shifter
<#vigyor2>

&#3232;_&#3232;

BB7
<#gonosz1>

BB7
<#banplz><#banplz>
ezt kéne megnyitni az egyetemvárosba az infó intézet mellé 😄DDDDDDDDDDDDD
Beast Machine
Játszott valaki a Tron 2.0-val? Ott volt egy ilyen "bár" 😄DD

...vágod?

Aha, szóval ezért a helyért tüntetnek. 😄

Count Adyn

\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

Bexter
hupsz 😄

http://bexter.hu Szép Fényeket!

MUHAHA, a linkem világhírre tör!
http://www.nyuuz.hu/php/hozzaszol.php?b=34217