PC HUMOR 1.2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
*Zsebszámológépet keresek!* Ha van eladó CASIO, Hewlett-Packard, Texas Instruments számológéped, küldj privát üzenetet! Programozható típusok el?nyben! Ócskaságok, hibásak is érdekelnek!
Fájl törölgetést, és társait nem mertem belerakni! Csak gyakorlás volt a célja! 😄
Volt benne x újraindításnyi késleltetés, és többféle büntetõrutin. Az enyhébb változat csak idegesítõ dolgokat csinált, átnevezte a meghajtókat, random txt-ket hozott létre, fölös szemetet generált, a durvább változatot meg úgy megírtam hogy szó nélkül letöröljön minden videó, zene, office, dokumentum fájlt. És ha van D meghajtó, akkor formázza is 😄
Az egészet meg hozzácsaptam egy volleyball játékhoz írt fake telepítõhöz, és idõzített bombaként ott volt a gépemen. De nem küldtem el senkinek 😊 Sõt tettem bele "védelmet" is, ha valaki letörölte a fájlokat, akkor visszamásolta magát. Egyszer teszteltem, letöröltem, és másnap vettem észre hogy visszamásolódott a helyére 😄 Meg szerencse, hogy a tesztverzióban nem volt büntetõrutin...
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Azt hiszem 20mp alatt újraindítja a gépet, s beírja magát registrybe! <#hehe>#hehe> Régi vinyómon lehet, de kérésre elõkereshetem!
milyen jó poén is volt annó az expón végigfagyasztani az összes kiállított hiperszuperbiztonságos win98-at 😄D
-tRs-Landor
畂桳栠摩琠敨映捡獴 xD
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
na vajon miért, hú <#wow3>#wow3>
Vivimos por ti, vence por nosotros.
Semmi pánik négerek vagyunk! Azért jöttünk, hogy kölcsön kérjünk egy kis füvet!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Nem szenvedek elmebetegségben. Én élvezem! Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a "con" valójában a "honnét\mit"... a "con" szó a console vagyis jelen esetben billentyûzet rövidítése. speciális fenntartott szó.
nincs "copy con" nevû parancs. a "con" a copy parancs "honnét\mit" része lehet.
A pesszimista látja a nehézségeket a lehetőségekben, de az optimista látja a lehetőségeket a nehézségekben. (Winston Churchill) Spark of Insanity
Más:
- A Q33 NY-es azonosító csak kitaláció hogy teljes legyen a kép. Nem ez volt a gép azonosítója hanem az "N334AA". De ha megnézzük az utolsó két szimbólumot: NY = New York. Ez az összefüggés még a Wingding betûtípus készítésére vezethetõ vissza, amikor nagy volt az anti-szemita fûtöttség. Ha beírjuk Wingdigs betûtípussal hogy "NYC" tehát New York City akkor kapuk egy halálfejet, egy Dávid csillagot és egy stoppos jelet (tehát amikor a hüvelyk ujjunk felfelé áll) ami azt jelenti hogy rendben.
Þór vígi þessi rúnar
copy con teszt.txt
Ekkor tudsz szöveget írni, amit CTRL+Z-vel lezársz, és létrejön a txt fájl
2.) Programhiba. 4-space-3-space-3-space-5 alakú szavakkal minden további nélkül megy a dolog. Unicodeban menti el a progi véletlen a filet :C Milyen szöveg már, hogy senki nem tudja megmagyarázni? A😄:ASDASD:ASD Google-> bush hid the facts, ennyi...
púúúúú
Wordbe vagy bármilyen szövegszerkesztõbe írjátok be hogy: Q33 NY (ez volt az a buszjárat ami Szeptember 11-én közlekedett) majd betûtípus legyen Wingdings a méret - meg mondjuk - 72-es. Meg fogtok lepõdni...
3 dolog melyet a Microsoft nem tud megmagyarázni:
1. Egy indián felfedezte, hogy senki nem tud bárhol a számítógépben
létrehozni egy mappát "CON" név alatt. Valami furcsa és
megmagyarázhatatlan!. ...A Microsoftnál senki nem tudott magyarázatot adni
miért történik ez. PRÓBÁLD KI MOST, NEM JÖN LÉTRE EGY "CON" NEVÛ MAPPA.
2. Mindazok akik Windows-t használtok: 1) Nyissatok meg egy üres Notepad
file-ot 2) Irjátok be "Bush hid the facts" (idézõjelek nélkül) 3)
Mentsétek el bármilyen név alatt 4) Zárjátok le és nyissátok újra (F4).
Észrevettétek? Senki sem tudja megmagyarázni...
3. Nyissatok egy Microsoft Word dokumentumot, majd írjátok be: =
rand(200,99) Majd nyomjatok Enter-t és...
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
A remény jó dolog, talán a legjobb. És a jó dolgok nem halnak meg, miként a rosszak sem élnek örökké.
ASUS B550-PLUS, AMD 5600X, 32 GB DDR4, EVGA RTX 3070, SM-OB1, HD 600 + Asus Xonar DX, TonePort UX1 + Alesis Elevate 5, Novation Circuit \o/
http://gaborszantai.co.uk/

14:02
14:03
14:03
\"A GOTO veszélyes, mire juthatsz véle, a JOIN meg költséges, cseberböl vederbe\"

http://www.nyuuz.hu/php/hozzaszol.php?b=34217