51658
  • Snexi
    valószínűleg én hagyni fogom a single-t,egyáltalán nem érdekel :D
  • Zs0lt1
    melyik oldalrol szedték le?
  • REPS0L
    3:15nél bazzeg... még épphogy leszúrja, az igen :D
  • Landor

Battlefield Bad Company 2 Saigon :D

(99 nap, jeee)
  • TDC Geronimo
    zsolti neked úgyis van ez a twitter oldalad. Kérdezd már meg GvDt hogy mi van a pc betaval, mert nemrég leszedték az arra vonatkozó utalást az oldalról ami kissé idegesít :D
  • FiveOmensXXXXX
    Helyes helyes! Legyenek csak kreatívak ne mindig a sivatagban futkossunk.
  • uHs Gerzson
  • TDC Geronimo
    Régebben elszólták magukat egy esetleges dzsungeles helyszínről hát most kiderült, hogy lesz méghozzá Bolívia. Elég változatosak lesznek a multi pályák így. Lesz itt minden...sivatag, havas táj, jó kis dzsungel :)
  • Smithwarden
    Mozgasok es animaciok ugy tunik eleg jok a jatekban.
    En kb ilyen fejlovest szeretnek minden fps-ben...

Amugy sztem reszben a CS is emiatt volt annyira sikeres game.
    Nemhogy joval erosebb sebzes volt a fejes, hanem latvanyos is nagyon az effekt.
    Sokkal nagyobb "elvezet" igy fejre jatszani es latni vegeredmenyt, megha nem is biztos hogy teljesen "elethu" ahogy osszecsuklik a vegen karakter.
  • TDC Geronimo
    első*
  • TDC Geronimo
    Hopp elős single player részletek
  • JagFater
    Na végre valaki, aki nem úgy játszik, mint aki most lát először bf-et.
  • Dizson
    Még mindig valósághűbb mint az MW. MW-be olyan mintha vajba szúrnál.
  • TDC Geronimo
    Lassabb a késelés itt mint ott. Mondjuk azt meg kell hagyni, hogy itt legalább működik végre és nem csak a ruha leporolására használható :D
  • TDC Geronimo
    Ja hát annak a VACnak meg is lett az eredménye :D
  • Rage47
    nekem csak bajom volt vele eddig. ezért hagytam abba a BF2-t és bf2142-t is. sokszor hiába frissítettem, nem engedett játszani egyszerűen. kidobál a szerókról ismeretlen hibákkal, stb. ezért örültem annak, mikor a MW2 is VACos lett végre.
  • Bala10
    mondjuk, ha jól látom, akkor itt is el van túlozva a kés, nem csak mw2ben...
  • TDC Geronimo
  • JagFater
    Majd a te személyes véleményed lesz érdekes.
    Remélem pozitív lesz...
  • TDC Geronimo
    "Yes, we know some of you really hate the killer camera. Yes, we know some of you really love the killer camera. Yes, we know some people couldn't give a lalalala less.

This feedback has not gone unnoticed, unheard, or unread. Killcam will remain as the default. Players who prefer to play without killcam will have that option. We will provide more details on how this works further in the future, there's several months to go before the game hits stores, relax."

Magyarul a lényeg, hogy tudják azt hogy van akinek tetszik a killcam, van akinek nem és van aki le se szarja, de ne gondolja senki azt, hogy ők ezeket az észrevételeket nem vették észre vagy nem érdekli őket. A killcam marad, de az a játékos aki anélkül szeretne játszani annak lesz rá lehetősége. Részletek később ezzel kapcsolatban.
  • Landor
    1.: szerintem is világos a BC1, meg ezáltal ez is ahogy elénzem -.-
  • JagFater
    Hát mi legyen benne tezsvírem?
  • TDC Geronimo
    Hát pedig minden bizonnyal de. Mi a baj vele?
  • Bala10
  • Rage47
    remélem ebben már nem lesz punkbuster
  • TDC Geronimo
    Hát PCs verzióra azért kíváncsi vagyok. Engine debütálás a platformon úgyhogy szorítsunk :D Szvsz a pcs betat nem ártana már elkezdeni pont a millió különféle konfig miatt ami a felhasználóknak van. Open betaval járnának (meg mi is :d) a legjobban, de a legutóbbi twitteres bejegyzés alapján ez is closed lesz. Bár ps3ra csak az nem szerzett kódot aki nem akart :D Remélem pcnél is így lesz.
  • Bala10
    én amúgy azt mondom, ha ma kiadnák a játékot is megérné. a videók alapján szerintem jónak ígérkezik, pár pöti javítás még és jöhet is:D nem kell tavaszig ezzel várni
  • Bala10
    hát nem jobb érzés?
  • TDC Geronimo
    Csak miattatok
  • TDC Geronimo
    Jó videó pedig :)
  • Bala10
    jééé! Magyarul van
  • Running
    Ezt kiteszem clanwarra. thx
  • Running
    Ezt a videót megint ott lőttem le mikor a csávó a kontrollerrel nem tudta rávinni a snipa célkeresztet a messzi célpontra. Érzékeny mozgatás, jobbra 5 centi, balra 5 centi...looooooooooooooooooooooooooool
  • TDC Geronimo
    Neten olvasható benyomások alapján a 3 fő dolog ami nem annyira tetszik a játékosoknak az a :
    1. Grafika : egyesek szerint túl magas a fényerő meg a contrast a játékban, illetve kicsit fakó meg 1-2 grafikai glitch is jelen van, dehát beta mivolta miatt (ami inkább pre alpha GvD szerint) ez teljesen rendben van.

2. Irányítás : átvariáltak pár gombot a BC1hez képest és ez nem mindenkinek tetszik (itt jegyzem meg lehet állítani konzolokon is így nem értem a sírás okát...).

3. Kommunikáció : squadok között nem tudnak kommunikálni az emberek pl.

No ha ezt a 3 dolgot megnézzük, akkor ezek közül PCn egyiknek se lesz jelentősége, mert a graf pcn sokkal szebb lesz (jobb textúrák, AA, AF stb) illetve ez a fakóbb árnyalat a PS3ra eléggé jellemző meg hát ugye pre alpha build devek szerint, ahhoz képest meg kurvajó így is szerintem :) Irányítás megint csak nem lehet probléma PCn ugye, de mondjuk konzolon is átállítható nem tudom sok láma miért nem állítja át, ha nem tetszik neki... Kommunikáció meg PCn az esetek 99%ban TSen vagy ventrin történik így ez minket megint csak nem érint. Jöhetne az a PCs beta vagy legalább infó róla már tényleg, mert ezek alapján eléggé rendbe lesz a game, főleg, hogy majdnem 4 teljes hónapjuk van a polírozásra. Ami tetszett nekik az a sokkal intenzívebb játékélmény, továbbfejlesztett hangok, jobb rombolhatóság, sokkal erősebb fegyverek és mégjobb hitbox, meg úgy összességébe tényleg olyan amilyennek mondták...Nagyobb, szebb, jobb. Kicsit walloftext lett na mind1 csak gondoltam leírom amiket a fórumokról gyűjtöttem hátha van akit érdekel :D

Holnap kipróbálom a betat, így ha lesz valami észrevételem vele kapcsolatban megosztom veletek, esetleg lehet majd kérdezni bár a videókból szerintem sok minden átjön, mert tele van vele a net.
  • TDC Geronimo
  • JagFater
    Azt nem foghatja az újdonságra, hogy nem veszi észre a mellette elszaladó ellent, meg 4 távoli alakból egyre, ha rámozdul. Látszik, hogy nem veszi észre...Csak előre bambul. Meg kiszáll a tankból, mert a fasz tolatva akarja lehagyni a gyalogot. :-DDD
  • REPS0L
    azért amikor kinyírta a gyereket, megnéztem volna mit nézett a srác a végén amikor mutatja hogy ki ölte meg és hol van :D
  • FiveOmensXXXXX
    Ez egy igazi bf-es megmozdulás volt :D
  • TDC Geronimo
    HD gameplay megint
  • TDC Geronimo