51658
  • TDC Geronimo
    Ja mondjuk viccesek ezek a "sry nem tudok semmit a pcs betaról én csak itt dolgozom" kifejezések főleg egy lead designer szájából :D
  • Zs0lt1
    Szintén Demize99 tweetje:
    I have no news on the PC beta. Watch www.battlefield.com for info. I just work here folks.
  • tutituti
    ÉS hídrobbantás van?
  • TDC Geronimo
    Pár stratégiai tipp a beta pályára. Itt lehet látni, hogy milyen jelentősége van a rombolhatóságnak és a terep deformálódásnak :)
  • TDC Geronimo
    "We're focusing on the PS3 beta right now. But don't worry PC players, all the gameplay feedback will make your game better too."

Továbbá az is meg lett megint erősítve, hogy januárba lesz a PCs demo is. Így szinte biztosra vehető, hogy 2-3 hét múlva PCs beta.
  • Nathan66
    várom, DE NAGYON!! cod alázás lesz itt kérem szépen...
  • TDC Geronimo
    Na egy videó montage mára még úgyse volt.
  • REPS0L
  • koschwarz
    szinte minden modern hadviseléses játékban SCAR-t használok én is (pl. GRAW, R6), acog scope-pal
  • TDC Geronimo
    Hát ezt így nem tudom megmondani, mert PCs verzió más lesz sok tekintetben. Konzolos verziókba van friend invite. Játék előtt behívod squadba a barátaidat és együtt joinoltok valami játékba.
  • TDC Geronimo
    Na a scar viszont kurvajó itt :D Az esetek 90%ban engivel játszottam tegnap és kurvára tetszett.
  • tugyiti
    SCAR-H 4EVA!!!44455
  • tutituti
    mondjuk lesznek AK-k.
    Annyit kérdeznék még.Hogy lesz benne friends?arra gondolok ha mondjuk publicolás van,és ha barátokkal játszunk akkor lássuk hogy ki hol játszik,vagy invide-elhetünk?
  • uHs Gerzson
    BF2-ben volt L85A1 és elég kedvelt fegyver lett a fejesek osztásában :D és a Euro forceban meg L85A2 is benne volt, és a valóságban is elég jó lett a második genráció ;)
  • Bala10
    akkor jó:)
  • VRSDM
    hiába szép ez a fegyver, még a britek is szidják mint a mocskot...
    pedig saját gyártmány :D

szóval nem csoda ha nem rendszeresítik a játékokban sem. nem szarral gurítanak
  • tutituti
    Megnéztem nem lesz.
  • TDC Geronimo
    Ebbe nem vagyok biztos, de asszem nem láttam.
  • koschwarz
  • tutituti
    Én annyit kérdeznék lesz L85A1?
  • TDC Geronimo
    Nem éreztem azt, hogy gáz lenne. Sokkal intenzívebbé teszi a játékot így, mert a te választásod az, hogy a bázisról indulsz vagy bele a harc közepébe, ami ugye kockázatosabb jóval. Sokkal nagyobb szerepe lesz így a squadoknak is.
  • JagFater
    Rádzsör.
    A minden szkvadtársra születés menyire lesz gáz szted?
    Gyakorlatilag így végig lehet hullámozni az egész pályát egy szkvaddal.
    Pont ezt szüntették meg valamelyik pöcscel BF2-ben, most meg újra vissza...
  • TDC Geronimo
    Elsődleges ülésbe elején nincs másodlagos fegyver, de asszem unlockolható az később. A másodlagos ülésbe lévő fegyver meg a tankot nem sebzi csak a kisebb járműveket pl, quad, humvee meg a heliket majd.
  • JagFater
    Jól hangzik, még egy eltévedt wowos szájából is. :-D
    A tank másodlagos fegyvere ugye nem sebzi a tankot?
  • TDC Geronimo
    Nem fogy ki, de fél percenként lehet kb tüzelni vele és 3 sec alatt le lehet szedni. Tegnap én ahogy megláttam egyet egyből leszedtem. Csak a lámák fognak szívni ellene azok meg meg is érdemlik.
  • TDC Geronimo
    Egyáltalán nem ugyanaz. Amit te írtál az alapján halasztásra lehetett gondolni, amit én írtam az alapján meg arra, hogy az infók jönnek később a betaról...
  • Bala10
    kis heliből tényleg nem fogy ki a rakéta? :S
  • Smithwarden
    Eloszor en is majdnem kisebb agyverzest kaptam a hirt olvasva, de aztan rajottem hogy elegge furcsan fogalmaztak meg a mondatot, es ketfelekeppen is lehet ertelmezni.

"More on #BFBC2PC Beta will come later, but we can say it's not canceled."

Tehat NEM a PCs BFBC2 fog jonni kesobb, hanem a Twitteres PCs HIROLDAL fog kesobb indulni.
    Es az oldal nem lett visszavonva / leallitva, csak kicsit kesobb kezdenek oda infozni.
    (..es remelem tenyleg ez a helyes ertelmezes mert agybajt kapok ha nem..)
  • Zs0lt1
    haggyámá a lényeg kurvára ugyanaz. később jön a pc béta és nem lesz cancel. ennyi. a többi csak belemagyarázás.
  • Zs0lt1
    no dedicated servers - no purchase!
    ennyi!
    a gáz mondjuk az, hogy egy normális krekk sincs a multihoz :D
  • Beers
    lol
  • TDC Geronimo
    Baszki szívbajt hoztad rám. Megnéztem most twitteren eredeti szöveget és lefelejtetted a MORE ON kifejezést, ami teljesen más értelmet ad a mondatnak :D
  • Gyuszopapa
  • 3TOMI3
  • Smithwarden
    PCs verziorol arra tippelek lehet azert nem kapunk hirt, mert az utolso pillanatig probalnak belegyomolszolni minel tobb uj DX11-es effekteket ha mar hivatalosan is be van jelentve hogy tamogatni fogja a jatek.
    Sokmindenkinek ez a jatek lesz a DIRT 2 mellett ami alapjan eldontik hogy mostanaban vesznek-e DX11es (draga) videokartyat vagy nem.
    A masik lehetoseg sajnos tenyleg az hogy halasztjak / szarakodnak megint valamiert az egesszel.
    Vagy valamilyen buzi penzugyi okbol vagy mert csak siman benaznak valamivel a PCs verzional.

De hat ha mar beta/demo/vegleges verziokrol is igen durvan beetettek a PCseket, csak lesz belole valami rovid idon belul...az abszolut pesszimizmust inkabb meghagyjuk Gyuszopapa-nak.
  • tugyiti
    Úgy legyen!
  • Beers
    Nem úgy van az!
  • TDC Geronimo
    Mondom hogy látszik hogy nem játszottál ezzel. BF3at meg felejtsétek már el hol van az még. Ez jöjjön ki végre PCre már...
  • Landor
    nem, de ez a ratyiság a BF1943ban sem tetszett.. ;>
    btw #1663
  • Landor
    BF3