51658
  • uHs Gerzson
    Kill cam az öngyilkosság után: Epic Fail LMAO
  • Zs0lt1
    Az első pc-s info!!! :D
  • Zs0lt1
    lol :D
  • Paranoia
    JOYal a kézben nem nehéz :D
  • Snexi
    pár órája kezdték,még jó hogy nem tolják profin
  • JagFater
    Jók a videók, de hogy mennyi láma tolja b+...
  • Bala10
    jahh, idegesítő. :D
  • Smithwarden
    1. Sniper-es video.
    4:15-nel jol nez ki az animacio amikor ugras kozben pisztollyal hasbalovi a csavot, es 4:40-nel jo (rossz) nezni hogy a keses annyit lamazik hogy a vegen ot szurjak fordulasbol hasba.

2. A movie vege fele latszik amikor az emberunk tankkal szenved (quad es jeep szerencsetlenkedes utan), hogy nem csak az epuleteket hanem a sima talajt is rendesen megviselik a robbanasok.

3. Sima "unalmas" gameplay.

• TDC Geronimo
    gametrailerses beta gameplay part 1

part 2
  • FiveOmensXXXXX
    Kezd fasza lenni ez a játék. A végén még hasonlítani fog egy bf-re:P Megyek elemezem még a videókat tovább :D
  • Running
    EZ a két videó atom szar. Kancsi, vak és béna hüje gyerek játszik. Nem tom minek reklámozza magát.
  • 3TOMI3
    :O
  • Jim Morrison
    :D
  • REPS0L
    :D
  • TDC Geronimo
    Ebbe a videóba 5:16nál :DD
  • XenHai
    Minél több video adnak ki annál jobban eltökélem ,hogy megveszem.
  • TDC Geronimo
    Még egy jófajta HD gameplay
  • REPS0L
    1. videó, 1:17et nézzétek csak meg :D
  • REPS0L
    attttyaisten bazdmeg! :D
    OMFG
  • TDC Geronimo
    Itt is ezek a rádióhangok. Kész vagyok
  • TDC Geronimo
    UAV gameplay
  • TDC Geronimo
    ja pont ezt írtam nemrég :D
  • Zs0lt1
    ááá bazzeg mekkora, az első videóban 0:11-nél amikor kimegy a pályáról mekkora beszólás :D
  • Tomsteel
    ööö csak egy videó, bocs.
  • Tomsteel
    Az EA logonál kapcsoltam be.
  • Tomsteel
    Megy a közvetítés megint. (nem tudom, hogy eddig ment-e)
  • TDC Geronimo
    kimegy pályáról azt rászólnak rádión "hey man what the fuck are you thinking" :DD imádom. Fegyverek meg sokkal erősebbek mint eddig...tetszik
  • TDC Geronimo
    Messze nem csak egy mod nem tudom miről beszélsz. Sokkal jobb fegyverek, destruction engine, szebb grafika, 2 új squad játékmód, jobb squad rendszer, több jármű, letisztultabb stat rendszer stb. Ez egy játéknak a második része. Valamilyen szinten természetes, hogy hasonlít az elődjére, de ezt egy modnak hívni hát... Próbáld ki mw2őt. Ott lehet ezt mondani, de itt kurvára látszik a 2 közötti különbség...
  • TDC Geronimo
    Ennél csak jobb lesz, mivel ez a prealpha build és a polír csak most jön.
  • TDC Geronimo
    nub
  • Tomsteel
    Én is úgy vagyok vele, hogy örülök a PC-s megjelenésnek, és nem érdekel, hogy ha egy rókabőr lesz a BC1-ről.

Koschwarz: "megjelenésnapjánmegvevős"
  • Running
    Jaja alig várom már h a vérpistik fejemre robbantsák a házakat.:DDD
    Hát azért nem mod, hanem egy továbbfejlesztett BC1, és ők sem mondtak mást igazából.
    A másik meg az, hogy legalább jön PC-re, szerintem mindenki leszarja, h mennyivel fejlettebb mint a BC1.
    PC-re csoda, h még kiadnak valamit. Röhögnék, ha a BF3-at már ki se adnák rá.:DDDDDD
  • tugyiti
    Fasza csak kb. a c4-nek semmi értelme nem lesz a sok noob csak betolja a házakba és kész,majd le lesz tiltva ez is egy idő után mint a claymoore mostanába inf mappokon a faszláma snipereknek akik mással nem tudnak ölni csak csipával meg claymooreral.
  • Landor
    BC1ből..
    ahogy egyre több videót nézek egyre erősebben fogalmazódik meg bennem az, hogy a BC2 kb olyan a BC1hez képest mint a BF2142 a BF2höz. Újként eladnak egy modot.. :/
  • Landor
    láttad volna Zs0t1t 5 perc joypados BC1 játék után! :DD
    "ááájjj viggyétek innen ezt a gecit mert összetöröm!!"
    aztán eldobta a joypadot :DD
  • Running
    Tegnap néztem kb 30 percet, ahogy a srác játszott. Nagyon kemény a játék, de ez a konzolos irányítás ez nagyon foshalmaz. Annyira látszott, h a srác kínlódott a pontos célzásokkal, én nem is értem, hogy lehet ezt egér bill nélkül játszani...
  • DummyBoy
    Basszus ... qrvára fosok ettől a játéktól ... Egyre több szuper kis beetetős videó van ...

Remélem ami a gameplay videókban bennevan az benne is marad ...
  • Running
    Ha nem gond a hsz-edet feltettem a battlefield.clanwar.hu oldalra.
  • Smithwarden
    *pozitivum
  • Smithwarden
    Mondjuk a sok pozitivumhoz mellett hozza kell tenni ami gazos a jatekban - a belso terben a hangok el vannak torzulva, ugyanugy mint BC1-ben is.
    Tulzottan eros a visszhang effekt, mintha egy barlangban lennenk es hibasan minden falrol extra erosen verodnenek vissza a hangok.
    Remeljuk javitjak majd, de en arra tippelek hogy ez mar sajnos igy marad.