51658
-
ja, bocs. 

-
nem vágod, igaz?
próbáltam kifejezni, hogy (amit tudunk a két játékról), míg az egyik visszafejlődik minden tekintetben, kivéve a grafikát, addig a másik előrefelé fejlődik, miközben egyébként szintén rohadt jól néz ki. most már annyira egyszerű lett a MW" multi, hogy szervert vagy mapot sem te választasz. lol?
mellesleg nem érdekes, hogy mennyit adnak el a bc2-ből, én csak reménykedem, hogy lesznek olyan mutatói, ami alapján más fejlesztők/kiadók is belátják, hogy érdemes egy normális pc-s multis fps-re is gyúrni.
nézd, én abszolut elhiszem, hogy jól lehet szórakozni az MW2-vel, és elismerem, hogy még nem játszottam vele egy percet sem, de amit olvasok/látok róla, számomra egyértelmű, hogy nem játszanék vele több évig, mint pl. a bf2-vel.
és itt nem arról van szó, hogy melyik a jobb...de hogy pc-re jobb a bf2, az tuti :))
ja, cod szar, bf jó, ééértem?

-
TÉK!
-
Mondjuk ha már itt tartunk tényleg nem vágom mit keres itt ennyi konzolos hír a játékról, annak van külön részlege....
Mondjuk ha nem lenne, nem is lenne miről beszélni egyelőre...
Najó nem pofázok, csak megjegyeztem...
-
1. Nem hiszem h a többség örülne itt annak, hogy a CoD-os 15 éves vérpistik áttérnek BC2-re. Szal legyen csak gigasiker az MW2, a BC2-vel meg maradjon csak nyereséges.
2. Senki nem fog toporzékolni, ha esetleg egy eleve szétreklámozott szarhalmot sikerül lenyomnia egy olyan játéknak, amiből még mindig nem láttunk egyetlen PC-s screen-t se.:))))
3. Nincs ellentét, a CoD-osok elférnek a CoD topicba, a BF-esek meg itt. Ha nem tetszenek az itteni hozzászólások, vissza lehet térni a CoD topicokba.
4. Mi magunkat győzködjük, h ne csalódjunk majd a játékban. Szar lenne megint 2 évet várni a kövi BF-re.:))))
-
JagFater #1497 
-
Hellsing47 #1496 ha már összességében nem nyomja le eladásokban a bc2 a mw2-t akkor abban kell reménykedni hogy majd pc-n?
és ha valóban többet adnak el? akkor majd lehet mire verni a mellkasotok?
nem értem ezt a nagy ellentétet, hogy mért kell itt az sg-n a bf-esek nagy százalékának szidnia a codot
nem tetszik kész, ennyi, nem kell senkit meggyőzni arról hogy ez a játék jobb lesz -
Csomo topikban ez megy, nem ujdonsag. Valamiert azt hiszik paran ha megvettek valamit onnantol kotelesek leugatni mindenkit aki negativ velemenyt ir be. Mintha az o jatekelmenyuk csokkenne barmit is ha masoknak nem jon be...
Amugy meg ja, halott a kiraly, eljen a kiraly:) En is ezt a topikot raktam a kedvencek koze:P -
ja, meg olvasom, hogy minden bevételi rekordot megdöntött az MW2, viszont a PC-s eladások összesen alig néhány %-ot tesznek ki.
99%-ig biztos vagyok benne, hogy százalékban is, és összpéldányban is sokkal többet fognak PC-re eladni a Bad Company 2-ből, mint az MW2-ből.
ami megmutatja majd az IW-nek és az Activision-nek, hogy egy normálisan megcsinált multis FPS-nek igenis van PS-c piaca.
mert ha nem is a battlefield 3 lesz a BC2, azért mégiscsak egy nagyon ígéretes battlefield rész. amit meg fórumokon olvasok a MW2 multijáról, az alapján számomra egyértelmű, miért is tojik magasról a pc-s közönség rá...(elhiszem, hogy nagy casual fun a multi, de úgy tűnik, hogy kb. ennyiben ki is merül)
mi legalábbis előre szeretnénk fejlődni, nem visszafelé. -
időnként olvasgatom az MW2 topikot, igazán szórakoztató, ahogy gyepálják egymást a srácok :) a warez-esek a faszukat verik, hogy ők is tudnak multizni, az eredetisek tajtékoznak ettől, miközben ha néha valaki le meri írni, hogy milyen fos az multi rendszere, leugatják a fanbojok.
viszont minél többet olvasom, annál jobban várom a bc2-őt :) -
Na HD minőségű direct feedes felvétel az unlockokról. -
acsik között találtak squad team deathmatchre utaló jelet. Úgy néz ki ez lesz az egyik be nem jelentett squadokra épülő mód. Hát nem túl eredeti mondjuk remélem a másik jobb lesz :D -
Eddig még nem :DD de most hogy mondtad megnéztem köszi,akkor pont rendszer alapú lesz az unlock is.Az elején azt hittem valami GRAW2 videot inditottam el a kis trapéz jelölők meg xm8 miatt Xdd. -
2. rész. Rankok, plecsnik stb -
Dehogyis. Ha megnézted az előző 2 walkthrought ott lehet látni meg mondja is, hogy hogyan lesznek beszerezhetőek. -
Széép ,lesz egy pár unlock cucc úgy látom,végre cserélhető minden a fegyón csak nehogy pénzért adják. -
videó a menüröl :d -
Paranoia #1485 killcam
-
Hm mégse egy időbe kezdődik a beta. Aki leszedte már, annak a játék menüjébe írja, hogy az EU szerverek holnap reggel 9től onlinek. Jöhet majd a videóáradat :) -
Koria alfa verzióhoz képest nem rossz mondjuk :) -
én is ismerek egyet de az csak 3 betű :D -
Bala10 #1481 ok :) -
Csak egy kép nemszámít :) -
Bala10 #1479 mivót? -
2 új gameplay!
tactics walkthrough part 1
tactics walkthrough part 2 -
:DD -
nincs ps3-am. kodhatbol tudok rövid beszámolót tartani. 4 betü. :D -
fail
-
-
ne írj!!!! mutasd!!!! :D -
Bala10 #1472 várjuk -
Én vasárnap próbálom ki. Hétfőn majd írok valamit. -
JagFater #1470 Oszt nyomjátok má'?
Valami élménybeszámoló? :-) -
Dizson #1469 Honnan tudod? :) Azért mert még nem írtam ide? Jah igen... akkor én tényleg nem vagyok bf-es.
-
valljátok be benneteket fizetnek ezért a sok fasságnak a híreszteléséért ... -
Kis beszélgetés Gordonnal a holnap induló betaról. -
te meg nem vagy bf-es! minek erőlteted ?!
-
OfficialBFBC2
EU PS3 #BFBC2 Beta R8H4-3HBM-8T87|K2DH-HTBF-MD79|48LR-QTBP-T7LN|LTDM-8LB8-BF25|KFJB-KTB2-EB3R|G3J7-6TBD-TRBP|KLN5-T7BM-MBAH|TRQE-GMBA-342D -
Dizson #1464 Nem vagy vicces. Minek erőlteted?
-
az fasza :D