51658
-
Ez szerintem egyáltalán nem jelenti azt hogy port lenne. Egyszerűen csak direkt ezek miatt amit írtál nem akarnak senkit előnyösebb helyzetbe juttatni. -
Még jó hogy nem egy portot kapunk megint... -
Nem, de PCs verzióba se lehet majd ilyeneket kikapcsolni. Felbontás állítás, AA, textúra minőség meg árnyékok. Ezek lesznek. -
Effects meg dynamic s/l-t sose kapcsoltátok ki bf2-be?
Waron mi kilőttük addig se vágott telibe a gránát effect ha melletted robbant :D -
konzolon ilyeneket nem lehet állítani, de miért lenne zavaró meg miért akarnánk kikapcsolni? :) -
Köszi :)
Még egy kérdés, dinamikus árnyék effektek mennyire zavaróak vagy kapcsolhatjuk ki ebbe is ha pl. robbanás után is látni akarunk? -
Ez a sivatagos pálya van csak betaba, de a látótávolság kb amíg a szem ellát. Távolba lévő füst effektek is marha jól néznek ki, amiket videóba is lehet látni. -
Látótávolság kb. mennyi egy normál nem poros ,havas mappon? -
váltógatyát vigyél :D -
Én is lehet jövőhéten tesztelem a BC2-t
-
Neoncsoves #1652 akkorjó:D -
BF2es fíling lepkefing emellett :p -
Neoncsoves #1650 kösz!
Dobtam értesítési kérést CDGalaxisnak, amint lehet előrendelem :)
Hátha régi BF2-s feelinget visszaadja, amikor még voltak magyar szerók, stb... régi szép idők :D -
ezeket -
Neoncsoves #1648 Limited Edition mit fog tartalmazni? -
Játék csak úgy hemzseg a "tipikus BFes mozzanatoktól". Amit bf moments ep2 videóba lehetett látni az a kis városrész. Na volt, hogy jött át a tank a házak között és 3 különböző háztetőről kapta az RPGt :D
A másik az útra lerakott C4eken gyanútlanul áthajtó humvee, amint dob egy dupla szaltót a levegőbe.
"let the bodies hit the flor" "drop dead motherfucker" és a hasonló kiabálások is nagyon megdobják az egészet. 5.1es rendszert, akinek nincs még netán szerezzen be egy jobb hangkártya társaságában, mert meg fogja hálálni a játék. -
Mármint 3 havi adagját?
-
nem adta oda, mert más is megy holnap megnézni hozzá, de faszom kibaszott szar most mert tolnám ezerrel :D
Kb mintha a cigistől elvennék a napi adagját :d -
Pont ez az a hangulat ami a videókból is átjött és ezért tuti vétel.(Cod 6-ban semmiféle ilyet nem éreztem) -
Nálad van a ps3?
mert akkor indulok hozzátok :D -
Na gyerekek kipróbáltam ezt a gamet. Azt kell mondjam , hogy megérte várni erre 5 évet, mert amit a megjelenés napján kapni fogunk azt emlegetni fogjuk egy jó ideig. A játék minden egyes másodperce egy adrenalin és HANGULATBOMBA így csupa nagybetűvel. Hogy az assi milyen? Talán sose volt ekkora élmény az assault és nem élveztem ennyire, mint az elmúlt pár órában. Kibaszott jó lett ez is! Tankok is nagyon jók. Volt hogy egy fél körön át tankoztam, hát olyan k/d-m lett, hogy a konzolos nubok csak néztek, hogy ilyet is lehet
Leírhatatlan az egész és nagyon remélem, hogy lesz kibaszott PCs verzió időbe, bár ahogy ezt a baszakodást elnézem egyre jobban kétlem... Rá kell hogy pihenjek kicsit, mert még mindig a hatása alatt vagyok kb :D Ha van valami kérdés mondjátok és megpróbálok rá válaszolni.
-
haha látszik nem próbáltad a gamet :D -
Szerintem adják oda ajándékba a BC2 mellé :) -
Bala10 #1639 lehet ez sem lesz. :D azt szerintem felejthetjük. -
JagFater #1638 És a 43-al most mivan? Az nem is lesz pc-re, vagy mi? -
Az, hogy it's not cancelled azt nem a játékra mondták, hanem a pc-s bétára, hogy később lesz még a januári demo előtt, mert akkor már felesleges lenne. -
Gyuszopapa #1636 Nem akarok vészmadárkodni de mondtam én hogy a 43 sorsára jut.Fizetett a mikrofos és a sanyi és megint mi szívunk. -
Landor #1635 a nagy menekülő show 2010... -
- Does HP regenerate in Bad Company 2 like in 1943?
- Yes, slowly. -
#BFBC2PC Beta will come later, but we can say it's not canceled. -
Nemrég néztem egy slideshowt az egyik programozó blogján. Annyi kiderült, hogy min specnél dual core proci lesz a minimum mondjuk ez várható volt manapság melyik gamer játszik 1 magossal. A többi majd soon! :D -
Ne legyen igaz a mondat utolsó része :) -
Mert megmondták h semmi infót nem adhatnak ki PC-ből. Decemberben kapunk válaszokat, ami PC-vel kapcsolatos. Pl azt, hogy 2011-ig csúszik a játék. :))))) -
Biztos nem :D -
Nem fognak. Nagy sumák van PCs infókról. Semmit nem mondanak az égvilágon. Se twitteren, se fórumon se sehol. Topikja is van már ennek, de nem válaszolnak. Legjobb, ha beterveztek egy konzolt karácsonyra szerintem
-
@OfficialBFBC2-nek is cimeztem nem csak gvd-nek hátha valamelyik válaszol. -
Félek választ nem nagyon fogunk kapni :s
@repi-től kérdezték tegnap és azt mondta fogalma sincs róla miért lett leszedve hát lol :p -
megirtam, várunk a válaszra :D -
jah vazz és tényleg, na minnyá :D -
Innen tűnt el