Neten olvasható benyomások alapján a 3 fő dolog ami nem annyira tetszik a játékosoknak az a :
1. Grafika : egyesek szerint túl magas a fényerő meg a contrast a játékban, illetve kicsit fakó meg 1-2 grafikai glitch is jelen van, dehát beta mivolta miatt (ami inkább pre alpha GvD szerint) ez teljesen rendben van.
2. Irányítás : átvariáltak pár gombot a BC1hez képest és ez nem mindenkinek tetszik (itt jegyzem meg lehet állítani konzolokon is így nem értem a sírás okát...).
3. Kommunikáció : squadok között nem tudnak kommunikálni az emberek pl.
No ha ezt a 3 dolgot megnézzük, akkor ezek közül PCn egyiknek se lesz jelentősége, mert a graf pcn sokkal szebb lesz (jobb textúrák, AA, AF stb) illetve ez a fakóbb árnyalat a PS3ra eléggé jellemző meg hát ugye pre alpha build devek szerint, ahhoz képest meg kurvajó így is szerintem :) Irányítás megint csak nem lehet probléma PCn ugye, de mondjuk konzolon is átállítható nem tudom sok láma miért nem állítja át, ha nem tetszik neki... Kommunikáció meg PCn az esetek 99%ban TSen vagy ventrin történik így ez minket megint csak nem érint. Jöhetne az a PCs beta vagy legalább infó róla már tényleg, mert ezek alapján eléggé rendbe lesz a game, főleg, hogy majdnem 4 teljes hónapjuk van a polírozásra. Ami tetszett nekik az a sokkal intenzívebb játékélmény, továbbfejlesztett hangok, jobb rombolhatóság, sokkal erősebb fegyverek és mégjobb hitbox, meg úgy összességébe tényleg olyan amilyennek mondták...Nagyobb, szebb, jobb. Kicsit walloftext lett na mind1 csak gondoltam leírom amiket a fórumokról gyűjtöttem hátha van akit érdekel :D
Holnap kipróbálom a betat, így ha lesz valami észrevételem vele kapcsolatban megosztom veletek, esetleg lehet majd kérdezni bár a videókból szerintem sok minden átjön, mert tele van vele a net.