51658
  • Beers
  • schrank
    ide csak akkor jöttem amikor bb eltanácsolt a bf.hu-ról ezt dobta ki a google , de ott is mind szarlámák voltatok a dc szégyenei, nem az egész banda csak a te fajtád
  • TDC Geronimo
    Mondjuk előtted is voltak ilyen házibohócok akiken lehetett szórakozni
  • TDC Geronimo
    Mikor én elkezdtem bfezni neked ezen a fórumon még nyomod sem volt.
  • schrank
    nna majd olvassátok vissza ezeket a sorokat amikor estek keltek a szervereken , mert ilyen minden féle vovos codos konanos faszláma álbéefesek szembekerülnek a különböző modokon edzésben tartott valós béefesekkel
  • TDC Geronimo
    Látod azt ilyenek tolják vele...
  • Zs0lt1
    atyaúristen! hogy lehet vki ennyire balfasz? :D
  • zab
    Pár napos videó:

MEDIC VIDEO
  • TDC Geronimo
    ja nekem csak az van, de az nem azt jelenti, hogy EU nem lesz :p
  • Zs0lt1
    ki van kapcsolva xfire-n a logolás de ott irtad h jo lesz az us kulcs mert csak az van.
  • TDC Geronimo
    Kis szösszenetBC2ről.
  • TDC Geronimo
    Amúgy meg asszem este 11 fele kezdődik a beta US idő szerint, így nálunk átcsúszik péntekre. Pénteken remélem elárasszák a netet a direct feedes beta videók :D
  • TDC Geronimo
    Hát csak vasárnap majd leghamarabb :(

Megpróbálok egy HD kamerát szerezni addigra a felvétel miatt. Meglátom, hogy tudok-e.
  • uHs Gerzson
    Akkor azt mond hogy csütörtökön várható e valami tölled? :D
  • TDC Geronimo
    Nem mondtam soha, hogy csak USA kulcs lesz.
  • Maak
    na, hat igy kell eldobni egy kest :D
  • Zs0lt1
    A kodhatra visszatérve nem lenne rossz, sőt lehet meg is venném ha lennének dedikált szerverek, mert akkor nem lenne host migráció, amitől már most kivan a faszom, pedig csak vagy 8-10 órát játszottam vele. Nem lennének brutál nagy laggok, mert ki tudja melyik kontinensen lévő szerveren játszol éppen és a fasszopó csalókat ki lehetne bannolgatni a faszba.
  • Zs0lt1
    geronak, akit 104 nap mulva lelövünk a gecibe () és aki azt mondta h nem lesz csak usa beta kulcs:
    @OfficialBFBC2

If you didn't get in yet we'll be giving away #BFBC2 Beta codes throughout the Beta phase for both NA & EU.

Ennyi.
  • Running
    Jaj istenem, nehogy azt képzeljétek már, hogy kijön a BC2 és letarolja az egész játékipart. Lehet nagy siker lesz, de nem hiszem h akkora hiszti lenne majd körülötte, mint pl egy codnál.
    Kb ugyanaz lesz mint eddig, akik a csé vonalat preferálják azok maradnak a cod féle játékoknál, akik a járművesebb, squadosabb témát, azok béefeznek majd. Mondjuk nem is baj, szerintem...
  • tutituti
    egy csíter lámát lekéselni....van annál jobb érzés?
  • SzinesGeza
    Miért kell a két játékot összehasonlítani? Mintha egy kategória lenne. :)
  • tonyr #1401
    cod, cod, cod... wan még 105 napotok, azt szétkeni az egészet a... hihetetlen-istenkirály-mega-brutal-über-fantasztikus... battlefield bad company 2 !!!
    már nagyon várom hogy a sok lámát fallal együtt szeggyem széjje, igaz ott is tele lesz csiterrel, de kapnak a fejükre a kis buzák majd
  • TDC Geronimo
  • Kulee
    Ne codozzatok már itt a kurva istenit xDDDD
    Szóljak adminnak hogy nevezze át codra a topik nevét?xD
  • ToCsEk
    ez meg wtf? :D új játékmód? :D 1x kipróbálnám :D
  • Landor
    üdv a battlefield communitybe
  • Kulee
    De mi a fasz van már itt?
    Minden 5. hozzászólás cod, hogy az mennyire szar, minek?
    Nem tetszik szard le, nekem sem tetszik csomó játék, mégsem szúrok be róluk vidit a codis topikba hogy dikk deszar... Nem értem
  • JagFater
    Faszt sem érdekli a kódod, húzzál már át a topikjába b+...
  • Smithwarden
    Az MW2 uj "tovabbfejlesztett" taktikai jatektipust termemt...jajj de jo nekunk...
  • XenHai
    Taktikázni kell hogy meg nyomd a heli gombot meg a bombázást hova küld :D
    Nem is beszélve a fegyver szórásról .......
  • Bala10
    taktikázni kell, mert van, hogy a gránátot kell dobni, van hogy lőni kell inkább... ezek megdolgoztatják ám az agytekervényeket. :)
  • TDC Geronimo
    ",legalább van egy ksi taktika is nem csak esztelen hent" lol na itt röhögtem fel :D

Pont a cod az, ahol az agyatlan hent megy semmi más. Sok ugrabugrálós, GLes nyomorék. 6v6 meg ne legyen 2009ben egy multifps etalon nekem ez a véleményem. Az egész rendszer úgy ahogy van nem való pcre. Ha pc, akkor dedikált szerverek rendes támogatással. Lobbyba is volt, hogy 3 percet várakoztam, mert össze-vissza baszakodott. Amúgy tényleg nem mindig lagol, utolsó 2 meccsem jó volt :D

Na de elég az offból meg az mwből térjünk vissza a topikhoz. Keresek is vmi hírt mindjárt :p
  • Firerock
    te mivel játszottál?
    nekem még 1x sem volt lagg
    a 6v6 szerintem pont elég,nem is kell több,legalább van egy ksi taktika is nem csak esztelen hent
  • TDC Geronimo
    :D
  • schrank
  • Beers
  • Bala10
    végülis, igazuk van. többet nem kell vele foglalkozni, nem kell peccs, semmi. :) mehetnek nyaralni.
  • Bala10
    :D

szánifáni
  • TDC Geronimo
    Elég nagy baj. Mint mondtam aki ezt megvette meg is érdemli.
  • grebber
    1 nap alatt 4.7 millió eladott példány őket csak ez érdekli.