51658
  • Smithwarden
    Running nem negativ, csak realis kb, az igazi depressziosunk termeszetesen Gyuszopapa, ot szinte lehetetlen uberelni.
    Kisse gaz azert hogy nem jon most ki a PCs beta...azt hittem karacsonyi unnepekben mar egymasra robbanhattuk volna a hazakat Arika Harbour-on, jo feeling lett volna.
    En arra tippelek hogy januarban a demo helyett kiadnak majd egy nyilt betat, mert arra mondhatjak hogy "meg fejlesztes alatti verzio", akarmilyen hiba vagy hulyeseg lesz benne (ugyanugy ahogy BF Heroes-al csinaltak).
  • Bala10
  • TDC Geronimo
    hát szerintem a 42őt meg a bfvt is megkapod 2kért, de lehet olcsóbban :D
  • HTS s3rg1nh00
    vedd meg nekem,akkor majd játszok vele
  • uHs Gerzson
    Jó, akkor te konzolon bétáz tovább
  • TDC Geronimo
    Sok sikert és kitartás!

:D
  • zebrock
    Így van , bár sírni kéne rajta , ahogy újul , úgy lesz egyre fosabb.
  • uHs Gerzson
    Hát Gero akkor úgy néz ki én leszek az aki most nagyon is várja hogy megjelenjen már, olyan leszek mint te BF2 elött ;)

De! Én is láttom és érzem hogy a konzol a N#1 az EA szemében így a PC érdeklödését fentartják oár infóval és köszönik 1 hónapig megsem kell szolalniuk miközben konzolokon csak úgy jönnek a képek videók miegymás. Úgyhogy én mint egyik utolsó bástya még kitartok mellette :)
  • Bogdogege
  • koschwarz
  • TDC Geronimo
    Én véleményem meg az hogy BF2 a bf sorozat szégyene a 2142vel karöltve. Akinek tetszett az nem játszott a régiekkel, vagy legalábbis nem annyit.
  • TDC Geronimo
  • koschwarz
    kitartás!
  • TDC Geronimo
    Ez az infó meg a nesze semmi fogd meg jól kategória, mert ezeket eddig is tudtuk. Na mind1 legalább valami oO
  • TDC Geronimo
    Ennyit a januári pcs demórol is. nem akarok negatív lenni, de a beta halasztás magával hozza a demo halasztását és az esetleges full játék halasztását is. Meg vagyok lepődve? Nemigazán.
  • uHs Gerzson
    meglátsz valkit és nyomsz egy gombot de ahoz hogy látható leggyen rajta kell tartani a célkersztett mert 4-5 másodperc mulva eltünik a térképről
  • Gyuszopapa
    Azt csak hiszitek igy kezdődött a bf43-al is csak kicsit késik.Azóta nagy csend mintha nem is létezne.
  • Paranoia
    hmmm
    spotolás automatikusan megy?
    ha meglátok vkit akkor egyből jelöli?
  • Snexi
    úristen 1 hónapot késik a béta
    ki nem szarja le?a full ne késsen
  • tugyiti
    jön
  • koschwarz
  • Gyuszopapa
    Nyilván ki kell töltenem egy lottó szelvényt.Annyira éreztem ez se jön pc-re ezért nem volt még videó róla,ami nincs arról nem lehet videót felrakni.Azért nagyon szeretném ha jól le...pnának.Dögöljenek meg a buzi foskonzoljaikkal.
  • HTS s3rg1nh00
    te még élsz?
  • atwe
    Running szokásosan negativ :D
  • XenHai
    Még áll, már nem áll!
  • koschwarz
    mennny mán a csába a negatív hullámaiddal. össze fog dőlni a híd.
  • Running
    Megtörtént az első csúsztatás. Meglepő.
  • koschwarz
    én is érzek valami bizsergést az ánuszombanbár az lehet hogy csak a herpeszfertőzésem
  • koschwarz
    értjük :) én legalábbis, és higgyétek el csupa jóságról van benne szó, de most nincs időm lefordítani. a legfontosabb: lesz pc béta, elhalasztva jövő év kora elejére, mert még van mit kalapálni rajta.
  • XenHai
    Azért el is kell találni a gyereket.
    Egyébként most látom először hogy jelöli.
  • tonyr #1792
    ill az mekkora segitség már hogy a snipernek kijelöli az ellenséget a távcsöben !!! :S fakkthatshit
  • uHs Gerzson
    Hey all,

We wanted to update you, and slow the flood of tweets, on questions surrounding the BFBC2 PC Beta being cancelled. I'll get right to it and say "the BFBC2 PC Beta is not cancelled". Now this all started due to changes made to an earlier blog that removed the PC Beta from the details and the reason for this was the plan changed. With the huge success of the PS3 Beta we decided to drastically increase the PC Beta's capacity to insure as many people as possible could participate. Unfortunately this meant we had to delay the Beta to very early next year giving us more planning time to make it happen and implement more optimizations.

Here is a recap of the current PC features, and we can now confirm DX11 support with more details to come later!

PC Enhanced Features

* Up to 32 Players on PC (24 on consoles) - Play with up to 32 players online in the biggest multiplayer Maps in Battlefield. Each with a different tactical and gameplay focus set across a variety of environments.
    * Full DirectX 9, 10 & 11 Support - Immerse yourself in the Battlefield world as Frostbite engine brings tanks, planes, and explosions to vivid life on your PC. The game will fully support Windows XP, Vista, and 7 with new tech that further improves things like lighting and shadows.
    * Enhanced Gameplay - The PC version also includes wide peripheral support like Joysticks for flying, NVDIA 3D Vision, Logitech LCD Keyboards and VoIP Support plus a variety of specific features tailored for PC play.
    * Friend Support - Find your friends online with the new buddy list to see if and who is online so you can quickly join their game.
    * Dedicated Ranked Server - Everyone gets non-stop action with no connection penalties based on some other player's internet. Ranked Server Provider program will give players opportunity to rent their own server(s) located in professional grade datacenters, ability to modify settings like map rotation, create reserved slots for friends or clan members, kick & Ban players, and custom name your ranked server.
    * Clan Support & Private Servers - Independent Clan Tag, and ability to rent servers for hosting and controlling private password protected competitive servers with expanded control over the settings from public ranked servers.
    * PC Squad Play System - Updated from previous Battlefield PC titles now gives control of your squad before heading into combat.

Forditás késöbb most dolgom van :)
  • tonyr #1790
    igaz h bf2 nagyon hibás, de.. hát nekem életem legjobb online fps-e ! nagyon sokrétü, mindenbe beszállhacc, sokmindent csinálhacc..
    remélem bfbc2 is ijen lesz + rombolsz amit lácc :)
    a 10évesekröl annyit, hogy igen leszeded öket mint állat, me vagy nemjol lö, vagy még csak akkor kezdte, de nincs annyi esze hogy ha 1 hetet tolja belejön, másnap aim-mal jön ellened és akkor: ''böböö most ki le kit''
    sajnos csit lesz, és ezt nem muszáj számba venni, nem kell törödni vele.. majd jol lekésejjük öket, vagy jöjjön a snipa csiter a tankom ellen :)
    majd kiderül minden...CSAK JÖJJÖN MÁÁÁ :)
  • JagFater
    Hát reméljük a legjobbakat. Én kicsit parázok tőle. Úgy izgulok. :-)
  • uHs Gerzson
  • uHs Gerzson
    Én erre csak annyit tudok mondani hogy BC2-ben egy kicsit másképp kell játszanod, nem lehet azt eljátszani mint BF2 hogy tudom hogy szar a hitbox és ha még el is találnak úgyis egy kicsivel meguszom. Itt jobban kell figyelni. Tudni kell hogy a fegyverek már nem úgy szornak de azért kell az emberekbe így is legalább 10+ lövedék ha testre megy. Úgyhogy újfajta taktikát kell kitalálni meg itt van már a pusztitás eszköze az ember kezében, nem kell egy útvonalon menni ha saját magam csinálom magamnak.
  • Running
    A vásárlók 90% akkor nem normális. A videókon sehol nem láttam két golyós halálosztást, de ezeket a videókat te is láttad, nem tudom honnan szedted ezt a két golyóból halálosztás dolgot. A sniper nyilván oszt, de ennyi. Kb 5 poszttal lejjebb meg írják, hogy kb 2 ember egy tár, ami pont jó.
  • JagFater
    Hát, ha öregedésről van szó, akkor én sem vagyok kompetens.
    De.
    Ha mindenki 2 pötty lövésből 300 méterről leszed, akkor hol lesz a játékélmény? szpón - fejlövés - szpón - megdöglesz - szpón - gránát - kilépés...
    Szal érted, egy kicsit kelljen már beletanulni a dologba. Gondolom ha a kezedbe nyomnak egy AK-t, hogy nesze b+ lőjjé, valszeg az első golyó menne a közelébe a célnak, a többi golyó meg a égbe...
    Az sem úgy van, hogy pak-pak 10-ből 8lövés 10 pontos...

De hát ez van, a 10 éves pöcsöknek fejlesztenek, nehogy szegénynek elmenjen a kedve az első 10 perctől, mert senkit nem talál el...
  • XenHai
    1 hónapig volt x360-om!
    Szerintem aki a konzolon fpst játszik az nem normális.....
  • Running
    Nem kötekedésből mondom. Attól h van rendes hitbox és jó a netkód, attól még nem lesz kodos egy játék. Mitől lenne ettől kisebb a kihívás? Nyilván az ellenfél is ugyanazzal a játékkal fog játszani mint te.
    Szakadjatok már le erről a Bf2-be kihívás volt lőni dologról. Ez akkora önbecsapás. Gondolod a mai piacra el lehetne adni egy olyan ócska fos hitboxú játékot mint a Bf2? A játékosok 95%-a sírva röhögné ki a fejlesztőket. Az a néhány ezer Sóska Jóska, akinek meg az a kihívás, hogy 1500 órát kell rászánni, h kiismerje hova talál be a puskacsőből random eltűnő és kirepülő golyó, azokkal meg a kutya sem foglalkozik.
    Inkább annak örüljetek, h kapunk még játékot PC-re. Ha nem lennének MMO-k, WoW meg a többi szar, akkor már rég búcsúzhatnánk a PC-s játékok értelmesebb és piacképesebb részétől. A jelenlegi eladások mellett csoda, h még költenek PC-s fejlesztésekre.
    A klános HC PC játékos tábort pedig már meg sem említem. Ha csak megnézzük a tényt, hogy az eladások 10%-a lesz PC-s, ami soknak mondható, mondjuk 1 misi ember, abból kb 100.000 fog klánosdival szórakozni és még mindig nem járunk a HC PC-s gémereknél. Szal gondolom érezhető, hogy a cég nem a kb 0.1%-os tömegre fog számítani és abból megélni.
    Valamelyik hétvégén így is elég kellemetlen volt, h két konzolos srác ilyen idejét múlt matuzsálemnek nézett, hogy PC-n fps-ezek. Röhögtek, hogy nem haladok a korral és már olyan kicsi szeletke vagyunk, h nem is számítunk. Sajnos igazuk van, akármennyire is gáz. Nekem csak egy szerencsém van, én már kiöregedtem ebből az egészből, nekem már nem számít lassan mi mire jön ki, a fiataloknak meg úgyis a konzol játék a normális és divatos, mint anno nekünk 1994-ben kb a PC gém.
    Sírás off.