51658
-
mi az a sniperkocsi?
-
előrendelve a béta is, csak haladjunk már :D alig kevesebb mint 1 hét -
az a baj hogy nem tudok digitálisan vásárolni,viszont biztosan megveszem de csak készpénzzel tudom -
C4et lepakolt a sniper kocsi elé. Az elütötte, de előtte berobbantotta. Kocsi meg repült egyet :D -
Szintén "megrendelve", legyen már csütörtök
.
-
JagFater #3456 Mi a fasz van 3:30-nél? -
Hat igen furcsanak tunik, de amiket eddig tapasztaltam az 576-nal (kb 3* szopattak meg es nem tartottak be azt az idopontot amit tobbszor is 100%ra lebeszeltunk), azok alapjan nem csodalkozom hogy nem foglalkoztak ezzel a dologgal sem, hanem egy masik normalisabb ceg volt gyorsabb es oldotta meg Magyarorszagon. -
Gabe18 #3454 Aki itthonról akarja venni annak nem rossz ez szerintem.CD Galaxisnál sokkal olcsóbbat úgysem igen lehet találni.És így legalább tuti lesz béta. -
-
-
Na megvettem, remélem 28án reggel már nyomatják kulcsokat, hogy mire aktiválják a betat le legyen szedve! :D -
Jóez. Beleszámítják úgyis teljes gameba. -
Fura, hogy csak a Cdgalaxisnal van ez az akcio holott a hivatalos viszonteldo a BF:BC2 honlapon az 576kbyte :) -
miki10 #3448 na szóval, akkor ha itt meg rendelem a beta kulcsot 1990ft-ért és nem kell hozzá elő rendelnem a teljes játékot? -
Termék típusa: Digitális vásárlás (PC)
Termék neve: Battlefield Bad Company 2 Béta kulcs
Termék ára: 1 990 Ft
Információ: kód [Internet kell] A béta kulcs ára a PC normál vagy a PC gyűjtői változat árába, a megjelenéstől számított három héten belül beszámíttatható. Béta várható indulása, béta kulcs küldésének várható legkorábbi időpontja: január 28.
A pénz beérkezését követően (amely akár - banktól függően - a következő munkanapon is lehet, ha az előző munkanap banki átutalási zárásig el lett indítva az összeg),elküldjük Önnek a játék egyedi kódját, a fenti e-mail címére. A kód kiküldése általában néhány órán belül, legkésőbb a pénz megérkezésének napján 18 óráig várhatóan megtörténik.Megrendelésének elküldésével Ön hozzájárult, hogy a számlát elektronikus úton állítsuk ki (máskülönben nem tud digitális vásárlással játékot venni nálunk), így a számlát a megadott név és cím feltüntetésével,szintén e-mailben küldjük ki. A számla a hatályos jogszabályoknak megfelel, tanúsítvánnyal ellátott elektronikus aláírást és időbélyeget tartalmaz. -
JagFater #3446 Ugyan azon a konfigon adott esetben sokkal nagyobb fps-ed van win7-en, mint xp-n.
Ez egy régi teszt, biztos van újabb is.
http://logout.hu/cikk/operacios_rendszerek_harca/bevezeto_es_szintetikus_tesztek.html
-
Unreal1942 #3445 Kiváló
-
Neoncsoves #3444 Tegyük fel azt, hogy én most megveszem a beta keyt. 28.-án megkapom, vígan játszok vele, bejön a game, akkor megveszem a dobozost. Ugye ugyanazt a címet/nevet adom meg a dobozos rendelésekor, akkor az alapján levonják majd az árát a beta keynek? vagy hogy van? valószínűleg majd felhívom az ügyfélszolgálatot, hátha ők többet tudnak :) -
Gyuszopapa #3443 Mondom konfigfüggő. -
Neoncsoves #3442 Nem feltétlen igaz ez a kevesebb fps... vannak játékok amik sokkal jobban mennék nálam win7tel... -
Köszi. Ajánlott gépigény szintjén van amúgy a gépem (C2D 3.2, GTX260, 2GB), csak ezekkel az official gépigényekkel vagy 5 éve nem lehet mit kezdeni. Azért gondolom nem fog úgy menni, mint a TF2 vagy CoD4 (mondjuk ezt csak SP-ben tomtam), de ne kelljen rommábutítani.
Járművek nélküli módról lehet esetleg többet tudni?
Bétakulcsokat meg tényleg random osztogatják majd? (game.co-ról rendeltem elő) -
Regisztrálják a neved és gondolom hozzácsapják a dobozos játékot olcsóbban. -
Gyuszopapa #3439 Nem azért de mindenki el van élvezve ettől a win7-től ez a dx11 pedig egy akkora parasztvakítás.Kell a mikrofosnak a lóvé és hát mindenkivel le kell cseréltetni az xp-t win7-re.Gyengébb gépekre meg nem is érdemes felrakni mert ugyanaz a játék ugyanolyan beállításokkal kevesebb fps-el fut. -
Neoncsoves #3438 honnan tudják majd azt, hogy én náluk megvettem a betakeyt? -
Unreal1942 #3437 És levonják a játék árából.
Biztosítva magukat, hogy náluk veszed majd meg. -
Azért mert vista vagy win7 a támogatott op. rendszer, attól még futni fog xp-n. Szvsz normalon azért elfog "futkorászni";). -
eLiXir #3435 akkor XPn nem is fog mukodni igaz? meg jo hogy win7em van.
amugy tudom eleg ratyi kerdes, de hatha tudtok vmi hasznalhatobb valaszt adni, hogy ezen a konfigon hogy fog futni?
4gb ram
gforce 9600 gt 1gb
intel core2duo e7300 @ 2.66 GHz
elore is koszi
-
anyucikájuk b+ -
nem brutális
van
lesz
lesz
nincs mit -
Na már ezért is fizetni kell :S
http://cdgalaxis.hu/termekek/17318/battlefield-bad-company-2-beta-kulcs.html -
Minimum Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943
Processor: Core 2 Duo @ 2.0GHz
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce 7800 GT / ATI X1900
Graphics memory: 256MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)
10GB for Digital Version (BF1943)
Recommended Frostbite PC Specifications for BFBC2 & BF1943
Processor: Quadcore
Main memory: 2GB
Graphics card: GeForce GTX 260
Graphics memory: 512MB
Free HDD space: 15GB for Digital Version, 10GB for Disc Version (BFBC2)
10GB for Digital Version (BF1943) -
Alábbi szempontokról mit tudni :
*gépigény (gondolom brutális)
*multi felület
*dedikált szerver normális pingekkel (magyar klánok terveznek-e?)
*armor nélküli játékmód, és ha van, mennyire fókuszálnak rá?
Kösz. -
jah és a bétára nem lehet jelentkezni. Kapsz kulcsot vagy nem kapsz. -
rosszul olvastad :D -
Twitteren ha jól olvastam egykét országba már nyitják a beta jelentkezést.pl. lengyeleknél,cseheknél németeknél stb. -
milyen játék?
-
"Really near a final BFBC2.Feels strange and fun at the same time.Your PS3 beta feedback was very valuable to make this perfect!"
Nagyon kozel vagyunk a BFBC2 befejezesehez.
Izgatottak vagyunk es orulunk is egyben.
A PS3 beta visszajelzesek rendkivul hasznosak voltak ahhoz, hogy tokeletesse tegyuk a jatekot.
(Forditasba nem belekotni, sztem igy jon ki az iras lenyege.)
-
H4ver #3409 hi mikor osztanak beta kulcsot vagy már kiosztották???
-
Geróval meg Gerzsonnal voltunk asszem :D -
na az meg a másik :D