51658
-
Én valamit reggeltem!!De nem tok angolul:-( -
HUN BECSEHELY #3504 Még nem -
Ja ezt nem olvastam alul:(
" Thank you for your interest in participating our testing team. Unfortunately at this moment we have no open positions due to overwhelming demand." -
És itt hogy kell jelentkezni nekem nem sikerült rájönnöm :( ? -
megkaptad a kulcsot is? -
Nothing117 #3500
-
Smokk #3499 Ahham,kossz... -
beirtam h i want a fucking beta key! :D -
Ma várható egy sajtótájékoztató a DICE főhadiszáláson remélem kapunk már infót a single-ről :) -
MR=MC oszt kész:) -
HUN BECSEHELY #3495 Bent vagyok.
-
Smokk #3492 Motivationhoz mit irtal be?
-
Dear zs0lt1,
Congratulations you have been accepted into Combat Testing as a CT tester.
You are one of the select few chosen into the club of mature gamers who all enjoy testing new games and patches.
You have the unique chance of providing early feedback direct to the game developers, and thereby possibly adding your footprint on a finished game.
Bent vagyok :D -
HUN BECSEHELY #3488 Érzem a fájdalmad,és sokan vannak rajtad kívül még így.
-
tudom hogy senkit nem érdekel, de egyetlen szívfájdalmam van, április elején megyek szakvizsgázni, így nem fogok tudni játszani, csak utána.... 
a bétát sem veszem meg, mert félek, hogy akkor halasztani fogok, de túl akarok már lenni ezen az utolsó vizsgán
-
A Horda Team új embereket keres a Bad Company 2 játékra. :) Elvárások is vannak ám:
* normális mikrofon, PC, internet
* legyél fejlődőképes, nyitott és tűrőképes, mert a csapatban sok a szellemileg visszamaradott és a csapat vezetőjénél sose jáccá' rosszabbul :))
* klános tapasztalat nem hátrány
* 16+ életkor
* bétázni fogunk természetesen, utána eredeti játék és szerverbérlés, ami extra kiadásokkal járhat, az új
* régóta megvan a csapat, komolytalan emberek kíméljenek
Akit érdekel a téma, írjon ide, vagy elérhetőségek itt: email/msn: [email protected] -
Gabe18 #3485 Az Electronic Arta Bad Company 2 PC-s béta partnerénél már jelezhetjük igényünket a tesztelésre. -
8 nap és kiderül :D -
"PC looks awesome because hardware can be so much higher end... but all versions are killer."
Hmmm aszongggyak a PC verzio duuurvan nez ki.
-
ha egy olyan ember tanítja,mint nálunk,akkor de:|
(feljön,rajzol egy erősen elkúrt L betűt,majd közli,hogy ez itt a koordináta-rendszer...randomra 2 másodperc alatt rajzol bele 6 függvényt és azon 18 kijelölt pontot,majd elmondja sorban hogy ezek mik.kínaiul.első előadás elején.szerinted?) -
na úgy tűnik hogy 28.-tól én is biztosan tolni fogom már :)
viszont azt sajnálom hogy most nem lehet leadni a rendes játékra is rendelést,félek hogy elkallódik az a 2000ft kedvezményem rá -
a mikroökonómia nem nagy durranás srác. :| -
Bala10 #3479 remélem is:) -
:D -
-
Nekem is kb ez lesz :D -
:d -
Bala10 #3474 aham... -
Neoncsoves #3473 xD -
28-án béta
29-én mikroökonómia vizsga
megbuktam -

Megveszed cdgalaxisnál a beta keyt, az árát meg majd levonják a fullból. -
Bala10 #3470 fizetős a béta?
-
Smokk #3469 De nem teljesen ertem mi miert vagyunk kevesebbek...
Mi is megvettuk,sot joval korabban bizalmat szavaztunk a jateknak.
Ez a hala? -
JagFater #3468 Tegyétek már be a bannerba, hogy:
IGEN, rábasztál. Mindenki rábaszott aki nem a dvd univerzumból rendeltél. Sosem fogsz vele játszani. A pénzed sem kapod vissza. Sőt, a többit is elvesszük, kiherélünk és eltörjük az összes ujjad és egyenként tépjük ki az orrszőröd b+. -
Én tudtam hogy nem jár csak gondoltam lehet majd jelentkezni valahol és ha mákom van kapok is,de hát nem fogok ahogy nézem.
-
Smokk #3466 En is mar megrendeltem a game.co.uk-rol,akkor mi most rabasztunk?! :)En azt hittem ehhez is jar majd kulcs...
-
Baszki már külföldről előrendeltem a limited-et :(
Ezek is utolsó pillanatra hagynak mindent! -
4:50től ottvan #3453 videóba :D -
Eloszor en is igy olvastam... 
El is gondokoztam egy pillanatra, hogy ez valami ujfajta BC2-es ojjjektum ami snipereket vesz fel mint egy buszjarat, viszi oket setakocsikazasra a terepen es neha megallnak lovoldozni kicsit a tavolba?
-
egy "a" kimaradt :p