51658
  • FreddyHawk
    Nincs füstje a shotinak.
  • kigyi
    4 magos procit akarnak, hát nemtom. Jók azok persze, de egy 2 magos C2D-nek 3GHz körül elégnek kell lenne... 260-as nvidia kari kell a fullhoz, akkor a 8800 GTS elég :D Mindig ráhagynak és akkora teljesítménytöbblet azért nincs még mindig (főleg ha kicsit tuningolt :D.
  • Snexi
    semekkora
  • LeWyTy
    Akkor minyán rendelem is :)
    Csak még 1-2 idegesítő kérdés :)
    Megjelenés előtt menyire fogják feljebb vinni az árát?
    És a sima meg a gyűjtői közt mekkora különbség lehet majd árban?
  • TDC Geronimo
    Anyád ezek a hangok is. Kurvajó video
  • kigyi
    Nem kellett külön regisztrálni a beta kulcshoz csak elő kellett rendelni ergo biztos.
  • LeWyTy
    De biztos?
  • Unreal1942
    Nem rossz, de nem lesz rá időm. Csak a multi érdekel. Esetleg, ha net kimaradás van.
  • Kami
    Ez nagyot üt!
    Hozza az első rész színvonalát, sőt!
  • kigyi
    Igen.
  • LeWyTy
    Kérhetek egy linket az 576.hu-s akcióról?
    Amikor ha előrendelem most akkor kapok egy beta key-t.
    Mer nem találom.
    Vagy ha simán előrendelem automatice kapom?
  • JagFater
    6:42-nél az a hang apááám...
  • Gabe18
    Na ez viszont üt rendesen...
    Lehet mégis jobb lesz a single része mint vártam?
  • Pretorian
    Azt a rohadt, hát ez beszaratósan jó lesz...
  • [UNQL]Echo
    Single player video,megtekintes csakis sajat felelossegre!

Spoiler!
  • Gabe18
    Hát nem tudom,lehet persze csak úgy van összevágva hogy pergős-látványos legyen,de rettentő agyatlan hentelésnek tűnik...
  • [UNQL]Echo
    En kerek elnezest ...

Squad Rush HD
  • JagFater
    Lófaszt tol ide fel képet a szarjáról...
  • nandorb
    nemtom mi jo minden mikor az oldalt linkelted, printscreenelsz es feltoltod a kepet.
  • HUN BECSEHELY
    nálam jó minden
  • REPS0L
    4nél azért durván beszúrja rakétával csóró csávókám :D
  • rvn
    Nem lesz azzal gond mivel az e5200 ugyan arra az architekturára épül mint az c2d e7xxx meg e8xxx ,egy kis tuninggal bőven nem lesz probléma sztem.
  • Higher
    Nem sok valóságtartalma van a hírnek ugyanis van angol/eu D2D verzió és 35 fontba kerül ami hozzávetőleg 40 euro vagyis steam qrvára nem éri meg mint mindig. Én ezt rendeltem 2-3 hete tehát nem mától volt előrendelhető.
  • Gabe18
    Mától előrendelhető a Bad Company 2 két digitális kiadónál is. Kiváltságokból nincs hiány.
  • [UNQL]Echo
    Sajna a GF 9500gt is necces....
  • zotya10002
    Csáó!!Asszem nekem a proci lesz gyengusz!!De majd meglátjuk:-)
  • DummyBoy
    Háhááá! A GF4-en ménemmén is kimaradt!!!
  • koschwarz
    a bf2-ben sem volt lényeges különbség az egyes oldalak járművei között, kivéve a repülőket, amit meg csak szimplán elbasztak.
  • Running
    Egy kis kritika:
    "Each vehicle is supposed to feel different, but I found that the different classes of vehicles felt pretty much the same to me. Of course, that could be for ease of use across the game, so if you're playing the Russians, the Hind helicopter felt no different to the Apache, but this is a minor niggle, and is probably only applicable to me...because I'm a freak."

"What I wasn't impressed with, however, was the claim that the game was an "open sandbox" game. It's not. This game, in the single player campaign, is a very liberal corridor shooter, and you can't attack missions the way you want to. Because you're in a squad, and the squad's actions are scripted and trigger different events, it becomes frustrating not being able to approach a target the way you want to. An example: I was sitting pretty overlooking a village below me; my objective to get a vehicle. Instead of running around and down the side of the mountain on the path (which I knew would be heavily guarded), I opted to slide down the mountainside. The incline was fine, but as soon as I'd come off the path a warning message on the screen came up telling me I had to return to the battlefield. This, as you can imagine, really pissed me off, because I'd found a location to snipe all the enemies without being spotted."
    "Another failure of the game is not having any control of the squad. This wouldn't be a huge problem if the game wasn't being sold as a "squad" oriented game, and this leads me to moan about not being able to play the game co-operatively (in the campaign mode). This is a huge oversight from the Dice team, as we know they can deliver on multiplayer. One of the game's producers told IncGamers that it had been discussed and "not to count it out."
  • nandorb
    Can You RUN IT?
    Tessek megkeresitek a BC2-est es engeditek hogy telepitsen nalatok vmit. es ad egy tesztet meg hogy el-e birja a gep... tolem mehet a banner-ba is.
  • Running
    Minden fórumon ez megy. Vagy a béta rendelést nem értik, vagy azt, mi az a béta, ha tudják, azt nem mikor lesz, ha mindkettőt, akkor akkor az, hogy miért kell kulcs, miért nincs demó, a bétázni vágyók és nem vágyók egyike sem tudja hogy mi a gépigény, vagy ritkán, de ha tudja, akkor is megkérdi, mások szerint neki hogyan fog futni, miközben tudja, hogy más sem játszott még vele, az ő gépével még annyira sem, sokan mások pedig, már zúmóni szeretnének. Nagyon ritka esetben pedig már felmerült az unlock fegyverek kóddal való megkaparintása. Hiányzott ez már.
  • grebber
    Ez a gépemen elfut majd úgyis minden bétás második mondata kb az lesz hogyan fut a gépén szóval felesleges ezt kérdezgetni!
  • [UNQL]Echo
    1. igen
    2. nem
    3. lasd 1.

• Hocsika
    Ha vicc akart lenni, akkor elég szar lett...
  • TDC Geronimo
    2 nap is elég :D
  • JagFater
    Úúúú b+, lehetnénk má' 2 hónap múlva...
  • TDC Geronimo
    "Mivel lehet zoomolni"-t kihagytad. Vagy az már régi?
  • FreddyHawk
    Sziasztok srácok, lenne 3 kérdésem!

1. Mikor lesz a béta?
    2. A gépemen elfut majd?
    3. Most akkor lekéstem a Bétáról ?

• JagFater
    Nekem meg a varázsitalos rész nem tetszik.
  • Yan
    mire kijön a teljes, ezt is megunja