51658
-
nem keveset :)
lehet ez volt a gond ;) -
de csak azért hogy ne unatkozzatok
-
ez pont így jó -
Én is kodoztam búzák ...... és öszintén elmondhatom,hogy azért ott is akad pár nagyon jó arc , nem csak 14 évesek játszanak ott sem .De majd a BC2 -re beömlik ide is a 14-15 éves generáció nem kell a codos tábortól tartani lesz itt nyomorék anélkül is bőven....
-
Csak en voltam figyelmetlen vagy telleg nem latni sehol a harckocsik hud-jan az ammo szamlalot a PS3 betaban? -
Neoncsoves #4293 nincs mit:) -
kijavítottam igazad van...:) thx a helyesbítést. -
Neoncsoves #4291 multi -> Frostbite 2 esetleg -
JagFater #4290 Te nem szoktál FH2-ni? -
jah énis elvesztettem az álkapcsom, hogy mik vannak manapság!!!
ien a világon most lesz először...
MOH - 2 grafikus motorral (single -> Unreal3 .... multi -> Frostbite (javítva!!!)) -
Legutóbbi bftalin még ivott :) -
BB-t utoljára a 42 topicban láttam (jó régen), de vannak itt tájékozottabb egyedek, majd ők megmondják a frankót. -
ez komoly?
-
A hatékony hadviselés alapja a rugalmasság. :) -
én meg lehet inkább egyikse, és medálos leszek.
ott először fogják alkalmazni, hogy 2 grafikus motorja lesz.
U3 a 2 single kampányhoz (Airborne)
és
DICE a multihoz (BC 2) -
Hááát én Bf1942-ztem is, de még csak lanokon, online cod uo-tól kezdtem. De most köszönhetően az iwnetjüknek, meg a hülye perkjeiknek úgy tűnik elválnak útjaink és visszatérek a BF-hez(34 éves vok). -
az mindegy, ha steam, vagy ea kell neki...nemtudod kikerülni ezeknél a játékoknál.
cod6 hoz steam kell, hogy feltelepíthesd.
bc2-höz meg majd ea fiók kell
ua mindkettő, csak más néven fut....1x beregeled ubinál a játékodat, és utána ahhoz a fiókhoz foja hozzárendelni, ha el akarod adni, akkor az egész EA fiókodat el kell adni...:S
steam-ben is ha el akarja passzolni valaki, akkor az accját is el kell adni, ha több játék is van az acc-ján, akkor bukfenc -
Ezek normális okok,
Csak nem ismered még a helyi kis köcsög klubbot. Néha hónapok telnek el, h csendben vannak, néha meg heteken át partizán akciókat folytatnak az aktuálisan ki-kiállított ellenség játék topikjába. -
JagFater #4280 Van alapja, de én most csak szítom a tüzet. :-)
Elvesztettünk pár katonát annak idején, a "nagy BF-kód csatában"...
Isten nyugosztalja nickeinket.
Legnagyobb ellentét az életkor - és az ebből adódó IQ - különbség, ami a nem tolerálható gyerekes viselkedéssel párosul. Ha pöttyet visszaolvasol, 100% bizonyossággal leszűrhető ki jött a másik oldalról. :-) -
Még jó hogy maradok a dobozos verziónál :D -

ez egy rakás szar megveszed bereggeled, és ha valami hiba van a steam-en pl, mint egyik havernál telepités közbe, és elveszett a cd-kulcs. se az aktuális fiókba nem jelent meg a játék telepités után, se ujból regelni nem engedte azóta...ugrik neki 10ezre, ha nem járkál utána és neki kell bizonygatni hogy megvette, szar köcsögök, ráadásul korrekt módon angolul lehet csak elérni a kurva steam-et. -
Mondom normális oka
-
mert mi köcsögök vagyunk, flémben pedig keményebbek -
Mert sokan nem tudják az igazságot :D -
done :) -
hozzá kell rendelni a cdkulcsot egy fiókhoz? Ez újdonság?steam-en az összes regisztrált játék ien, pl a cod6 is...mit kell ezen meghökkenni...:D -
Kben mi a faxért van ez a nagy codos utálat itt(a mostani részek 5. és 6. úgy szar ahogy van)? Fordítva nem észleltem, senki nem baszogatta a cod4-be átjövő BF-eseket(pl. JCSR, HEG).
Van ennek vmi normális oka? -
A múlthéten összefutottam BB-vel egy német bf42 szerveren, ha jól tévedek! -
Sztem ennek csak örülhetünk!
Ha csal valaki bukja az ea accountját. Szóval az összes cd kulcs ami benne van. Az összes játék, amit az ea downloaderrel töltött le stb.
Abban meg szinte biztos vagyok, hogy privát hack már a játék indulásakor elérhető lesz. Túl nagy pénz van benne, hogy ne legyen. A PB meg nem fogja tudni megfogni. Sajnos. -
JagFater #4269 Gamestar, öcsém...
Uszítja csak itt a népet. Kódbérenc...
Csinálsz egy ea accot és oda regeled, amit annak adsz el, akinek akarsz. Baszottnagy ész kell ehhez is.
"Dedikált szerver? Csak ha bérelsz!"
Eddig ingyé volt?
-
FreddyHawk #4268 Köszönöm isten vagy de erre a 2 napra már nem kell ebbe energiát nyomni.
-
híjjá fel ha megvan még a számom, odaadom az enyémet. -
Ilyen a Battlenet is. -
Gabe18 #4265 Újabb érdekesség,bár gondolom ez itt senkit sem fog érdekelni különösebben...
Bad Company 2 - Továbbadni tilos -
FreddyHawk #4264 Elvesztettem a példányomat és nincs hozzá kódom.
-
FreddyHawk #4263 Ja az nem rossz ötlet.
Aztán lehet oda menni flémolni.
-
Landor #4262 #658
majd a Battlefield 2 Community át lesz nevezve Battlefield Community-re, aztán annyi -
Lesz egy béta oldal ahol jan 28-án regisztrálni lehet a kodot és leszedni a BC2 bétát. -
Akkor miért nem BF2-vel próbálod meg visszanyerni a reflexeid? -
JagFater #4259 Mer a kódosok pöcsök. :-)
Jahh, BB nemrég még tolta az lssah-ban.
42 topik.