51658
  • FreddyHawk
    Hát nem tudom. Akkor mi lesz a különbség ?
    Amúgy valaki itt mondta hogy a BF3-at várja nagy erőkkel, mert majd az lesz az igazi... Mit hoz majd a BF3 ? Miben lesz más ? Lesz benne szupergyors repcsi? Én már - biztos én vagyok a béna fasz - a BF2-ben sem láttam értelmét egy olyan gépnek ami 20 sec alatt végigrepeszt a bejárható terület fölött, és alig van időd célozni vele. Vagy a 64 fős mapok lesznek benne újdonság? Szerintem ugyanúgy a frostbite, vagy annak egy kicsit upgrade-elt verziója lesz benne.

Szerintem ha jó lesz a BC2 - márpedig erre egyenlőre lássuk be minden esély megvan - akkor minden ezután következő taktikai FPS-nek rohadtul fel kell kötnie a gatyáját és komolyan nem tudom hogy mit lehetne még újítani a franchise-on ( itt a BF3-a célzok ) hogy még nagyobbat durranjon a dolog.
  • FreddyHawk
    Ez tök érdekes, azt hittem az összes bétás teszt eredmény, amit küldesz, megy a devnullba. Ezek szerint van eszük és elolvassák, ráadásul emlékeznek arra, hogy ki vette komolyan a dolgot. Ez tök jó.
  • uHs Gerzson
    Majd a UAV-vel repkedhettek :D
  • [UNQL]Echo
    Asszem Afganisztanban megy majd a demokracia aktiv kiepitese :)
  • Iceman
    Hát igen...néhány repcsi elfért volna benne :)
  • Smithwarden
    Jo hat ugye nem gondolod hogy komolyan irtam a 2.5-ot...
    Viszont azert nagyon messze sem fog esni a BC 2-tol...kb ugyanaz/hasonlo motor es ugyanugy modern katonai tema.
    Nincs ezzel gond, meg egy talan jo multis jatek, jo motorral ebben az evben.
    Na de hagyjuk is sztem az offot, ez nem a MOH topik, csak erdekesegnek irtam le az infot a dice/frostbite motor miatt.
  • TDC Geronimo
    MOH =/= BF így nem -.-
  • kigyi
    Néhány éve részt vettem egy beta programban, de akkor még nem csak így dobálták a kulcsokat, hanem fel is jegyeztek mindent :) Na akkor küldtem elég sok visszajelzést nekik, hogy mi miért, hogy nem működött rendesen. Most meg arra a régi címemre amit sok-sok éve használok jött egy kulcs :D Battlefield Bad Company 2 beta key. Leírja a levél, hogy beta teszt kezdődik és, hogy ez csak multiplayer beta a szerverek terhelését és a multi hibáit tesztelik elsősorban. A végleges változatban ezek a hibák amik itt felmerülnek még benne lesznek, de a megjelenést követően érkezik az itt felmerült hibák orvoslására egy javítás is ha szükséges. Röviden ennyiről szól. Tegnap este már elég volt megemészteni a levelet :) Nem jár semmi kiváltsággal a dolog, csak meghívnak egy kis játékra :)
  • Zs0lt1
    nem, az modern hadszíntéren lesz.
  • FreddyHawk
    Hoppácska, na ez már hír... Az is II. világháborús hadszintéren fog játszódni?
  • RatBaG #4204
    na de honnan jött?
  • Smithwarden
    "I guess the cat's out of the bag. Medal of Honor's multiplayer will be using the Frostbite engine."

Az igen...
    A Medal of Honor single-jet Unreal 3-as engine-el, de a MULTI reszet a DICE-os FROSTBITE motorral csinaljak meg!

BC 2.5?
  • TDC Geronimo
    Nincs még egy motor a piacon jelenleg, ami ekkora létszámú multi esetén ilyen grafot, fizikát, rombolhatóságot tud felmutatni.
  • Nathan66
    ja, hullhatna a lemez darabokra is, mint a crysisban. csak hajoljon is azért, ne csak összedöljön, mint egy kártyavár.
  • TDC Geronimo
    Interjú Patrich Bachal. Végre szó esik egy kicsit a PCs verzióról is.
  • Smithwarden
    /off
    Hat...
    Igaz nem lattunk meg egy PCs videot sem, es ugy nez ki nagyon szep lesz a BC2, de sztem nem lesz olyan brutal ez sem mint a Crysis fullra rakva mindent, az meg mindig a legdurvabb tobb ev utan is, megha nincs is olyan fizikaja mint a BC2-nek.
    De nem is baj, mert meg mindig nem tud csont nelkul siman futni a legbrutalabb gepeken sem.
    Crysis-hoz is lesz egy hasonlo modern katonai multis mod - a Casus Belli, elvileg mostanaban adjak ki annak a betajat is, de persze az csak egy ingyenes mod, nem pedig egy fullos jatek.
    /on
  • uHs Gerzson
    Jobb minőségen ez nem így tűnik, és a fák itt nem annyira úgy viselkednek mint Crysis-ban, de itt is kidönthetők :)
  • Blacksheep333
    Tehát ha az 576-tól most megrendelem még az is megeshet, hogy 28.-ra nekem nem jut Beta kulcs?
  • kigyi
    lol jött egy kulcs :D Kicsit meglepődtem, de gondolom nem én vagyok az egyetlen :)
  • grebber
    Bár ha jobban megnézem elég béna ahogy pl a helikopterről darál mert leszedi a toronyt tetejét az elég gagyi ilyen papírlapokká hullik szét kb.Ez nem tetszik.Meg ha jól láttam a fák sem dőlnek ki.
  • grebber
    Azta ez nagyon komoly! Itt fogalmazodik meg bennem hogy mi az a Crysis? Alázás a köbön!
  • foxpal
    Jah hoppá:D
  • Tatyla
    dehogy,most még csak a béta indul,márciusban jelenik meg a játék
  • uHs Gerzson
    Nem lesz
  • [UNQL]Echo
    Na megoldodott
  • foxpal
    1 Kérdés lenne srácok :D
    2 nap múlva már az 576 polcain lesz a game?:P
  • Smithwarden
    http://www.battlefieldbadcompany2.com/beta
    Itt lehet majd igenyelni kulcsot es infot talalni (letoltesi helyekrol, stb) majd 28.-an.
  • uHs Gerzson
    Eddig ennyi infót írtak a többi ezen a héten várható de szerintem ingyé lesz gondolom vagy EA Store-ban elő kell rendelni BC2-t
  • miki10
    ingyen?
    és mit kell ahoz tenni hogy kapjak?XD
  • uHs Gerzson
    "PC beta keys? EA will also be giving them away on Thursday to celebrate the start of the beta"

Csütörtökön az EA is majd osztogat kulcsokat :)
  • mNzJean
    Sry ha félreértettük egymást , lehet túlreagáltam ,és nem személy szerint rád gondoltam .
  • Nathan66
    hü, ehhez az én x2es 6000+om, meg a 9600gt 512, 2gbram os gépem, ugyérzem keves lesz mint leánykollégiumban a fityma csattogás...
    bár a crysis highon elég szépen ment.. és ahogy én a dice-t ismerem, tudnak optimizálni!
  • Carloska
    jó köszi szépen akkor majd kiderül milesz velük :)
  • Smithwarden
    Kozben nemregen ujra kiraktak a mar egyszer torolt 7 perces single videot:

(Fene tudja hogy ezt mikor torlik.)
  • Smithwarden
    Mondjuk ennyi erovel az 576 is gond nelkul megcsinalhatta volna ugyanugy mint a Galaxis, egy kis eloleget kell kuldeni, hogy be legyenek ok is biztositva.
    Foleg hogy szinte sehol nem lehet mashol szerezni kulcsot es itt van mindjart a beta kezdes, tehat varhato hogy szinte mindenki aki ki akarja probalni, az megragad mindenfele lehetoseget.
    Masik dolog hogy szerintem az 576 mint EA hivatalos disztribotur azert adja ilyen konnyen a kulcsokat mert annyit kapnak amennyit csak kernek problema nelkul.
    Ja es persze azt is hozza lehet tenni hogy az EA es/vagy a DICE is igen genyo, mert nem adnak ki demot vagy nyilt betat hanem itt szarakodnak "penzert elrendelt beta" kulcsokkal, ergo durvan hajtanak a penzre, szoval ok sem eppen angyalok ilyen szempontbol.

(Ja egyebkent nehogy azt hidd veletlen hogy veszekedni akarok veled, csak leirtam egy masik oldalat a dolgoknak.
    A jatekot tuti jo lesz es megeri igy is elorendelni is siman.)
  • eLiXir
    lemondtam mar kettot emailben, de ha megkapom oket mindenkepp tovabbadom
  • Carloska
    elkérhetem az egyik kulcsodat ha télleg kapsz majd 3 at ? :)
  • eLiXir
    mindharom ottvan sajnos, irtam emailt nekik, mert telefonon mar nem elerhetoek, zarva vannak
  • Jobboka
    be is baxna, ha annak jutna késöbb aki már rég kifizette
  • eLiXir
    jah, kar hogy megszakadt a netem es pluszban kattintottam ra, es mar jottek is az emailek. nem szokasom megfosztani a jatszotarsaimat beta kulcsoktol, sem pedig mastol. epp most irok szakdogat errol, EMBER! :P