51658
  • Jobboka
    Jóh, hallod szerinted hányszor húzták át így az embereket? Mivel leírták a dolgot simán beszopathatnak bárkit....
  • Fehercsoki
    Nem,csak eléggé fellendült a topik sok az új hozzászólás.De ezzel a lendülettel könnyedén beírhattál volna egy igent/nemet.
  • TDC Geronimo
    Sokkal jobb
  • eugabesz
    Hja...te még ott tartasz b+...mi már eredetibe toljuk 1 hete....
  • Zs0lt1
    visszaolvasni neked is fáj mi?
  • Fehercsoki
    A beta open lesz?Adnak ki kulcsokat ingyen is vagy csak az előrendelők kapnak?
  • [UNQL]Echo
    Komolyan nem ertem mi ez a para a gepigeny miatt.Amennyiben igaz a rendszerkovetelmeny akkor egyatalan nem szukseges eromu hozza... Igaz jobb gep kell mint az MW2-hoz de a grafikai minoseg, fizika stb miatt siman indokolt.
  • LeWyTy
    Hogyha a BC2-ennél sokkal jobb akkor azt kell mondjam hogy asztaqva
    Csak kár hogy kell hozzá gép rendesen
  • TDC Geronimo
    Gondolkozz logikusan. Szerinted?
  • zzeN
    A teljes megjelenésének idejétől.
  • Jobboka
    "A béta kulcs ára a PC normál vagy a PC gyűjtői változat árába, a megjelenéstől számított három héten belül beszámíttatható. Béta várható indulása, béta kulcs küldésének várható legkorábbi időpontja: január 28"
    a béta kulcs megjelenésétől/elérhetőségétől számított három héten belül vagy a játék megjelenésének idejétől számított három héten belül??
  • LeWyTy
    Gondolom majd lesz az ingyenes multi demo ha már kiadták a játékot.
  • Khabbas
    Na, 3 nap mulva én is ölöm Geronimo-t bétába...
  • berlinboy6329
    Áááámmm,Azok kapnak csak bétakulcsot,akik előrendelték a játékot,v lesz nyiltabb béta is,ahol akárki kaphat,ha ezt meg ezt csinál?
  • Beers
    Runningot keresd!
  • zzeN
    Láttam a bf.clanwar.hu-n h lehet TS szobát "kérni", van itt esetleg illetékes?:)
  • 3TOMI3
  • TDC Geronimo
    Ja ez a norm gyerek csinált fasza videókat régebben. Remélem BC2nél is fog :D
  • uHs Gerzson
    Gordon Van Dyke Fun :D

• TDC Geronimo
    Most miért mondod
  • MrYeti
    egyre lassabban telik az idő :)
  • TDC Geronimo
    Mondjuk fene tudja mennyire igaz ez, mert nem ea oldal. Majd kiderül :p
  • uHs Gerzson
  • TDC Geronimo
    Itt is lesz valami a számláló miatt. Ez alapján reggel 8kor lesz elérhető a beta oldala, ahonnan majd szedni lehet meg a kulcsot aktiválni gondolom. Szerver meg valamikor nap folyamán.
  • TDC Geronimo
    tRs uralom van!
  • Landor
    Ha valakinek esetleg elkerülte volna a figyelmét, továbbra is [URL=http://www.sg.hu/listazas_msg.php3?id=1233851863&no=658]#658[/URL] a mérvadó!
    Köszönöm!
  • uHs Gerzson
    Ott nem volt :)
  • TDC Geronimo
    Kivéve BC1, ott asszem nem volt
  • TDC Geronimo
    Pont ahogy az összes eddigi bfben.
  • zzeN
    Amúgy mi ez az ejtőernyőzés? Leugrasz vhonnan, ejtőernyő kinyílik és megúszod az esést?! Anno kaptam beta keyt, kipróbáltam 10 percre, aztán nem játszottam vele.
  • TDC Geronimo
    Twitteren szerintem lesz kódszórás de csak beta elkezdése után valamikor. Megpróbálok majd az itteni pár trógernek is szerezni :p Mondjuk nehéz lesz twittert figyelni miközben játszok, de majd megoldjuk egy második monitorral
  • HTS s3rg1nh00
    'szom,akkor az.
  • TDC Geronimo
    az az 576 :)
  • HTS s3rg1nh00
    cdgalaxisban előrendeled aztán lemondod és ingyen van a kulcs vazze'
  • Borg
    Ja, meg need 4 magos proci is ahogy elnézem...
  • TDC Geronimo
    hogy mi? :D
  • TDC Geronimo
    :O
  • Bala10
    nálam necces, hogy menni fog e, ezért sem rendeltem elő. gondoltam, majd a bétát kipróbálom és kiderül. dehogy az is fizetős, így marad a várakozás, hátha lesz demo
  • Bala10
  • atomboy
    En megvarom a teljest. Nincs kedvem 3 utan uninstallt nyomni, aztan ujra telepiteni. :)