51658
-
udvarodban van?
-

-
semmi,egyszerűen lemondod vagy nem mész érte ,ennyi... -
Ez így jól hangzik, de mi történik akkor, ha meggondolom magam és visszamondom a rendelést a béta tesztelése után? -
ez az igazi black hawk
-
576-tol előrendeled akkor csak megjelenéskor kell fizetni és 28.-án kapod a kulcsot -
Most azt olvastam a cdgalaxis honlapján, hogy a béta kulcsot csak digitálisan lehet megvásárolni. Ez a többi online shopban is hasonlóképpen müködik? (egyáltalán a többinek van jogosultsága forgalmazni?) Mert akkor számomra lehet, hogy kimarad a béta... :( -
ne bántsátok, nem tehet róla, hogy csak bf2ben látott helikoptert 
azt meg nehogy elmondjátok neki, hogy az AH-1 ben sem úgy repülnek, hogy ha lőni kell, akkor a pilóta előre hajol a gunner helyére, és úgy lövi ki a tévérakétát. túl sok lenne neki egy napra
-
Ne itt a black hawk:
-
Most az a faszagyerek, aki black hawk-okat linkelget? :D
Akkor tessék:
-
Te biztos nagyon értesz a témához...
De biztos ez is csak fikció!
-
barmi #3860 Hol?
-
Hát ott nem videólejátszóból lesz a kép kivágva így biztos :D -
Ezzel szerintem nem kulcsot foglalsz, hanem a demo letöltésére "foglalsz" helyet magadnak... -
Eddig minden esetben onnan lehetett letölteni a bétát, szóval tutkó, hogy a bc2.r is onnan kell :-) -
Csak annyit kérdek , hogy hol? -
Volt :) -
A béta kulcs megvéve nálam is.
Volt már ez a video? -
A poce verzioban zoldebb lesz? -
a demohoz már lehet kulcsot foglalni premium nélkül is bár nem értem miért kell előre foglalni :D
Program Key
Battlefield: Bad Company 2 Demo [Reserved] XXXXXXXXXXXXXXXX
-
Ja gondolom premium membereknek :p -
Gyuszopapa #3850 Csak azoknak szeretném írni akik nem rendelték elő a játékot azoknak is lesz lehetősége bétázni.Több mint valószínü hogy a Fileplanet betacenter-ében található még csak fekete alapon kérdőjellel jelőlt aktuális béta szerintem a BC2 bétáját jelenti.A PS3 bétához is osztogattak itt kulcsot ugyhogy a pc-hez is fognak legalábbis remélem. -
Eszméletlen jól néz ki a dzsungel is és ez még mindig csak a konzolos verzió.
-
Az interjuban mondja is a fejleszto hogy probaltak 50-50% melot belenyomni a multiba es a single-be is. -
Még szép, hogy lesz storija! -
Nem. Bad Company a battlefield franchise része, de egy külön sorozat, ami a konzolokon indult. Ez volt az első BF rendes single résszel. BC2 már jön PCre is ugye egy sokkal jobban felturbózott(Legalábbis a videóból ez jön át :D) single résszel az első részhez képest. -
nyálcsorgatás ezerrel 

ezt és a mass effect 2 úgy megveszem...hogy...hogy...(csak az asszony meg tuggya
)
-
Elöbb? Mind3 platformon US Márc. 2 EU Márc. 5 jelenik meg. -
Teljes értékű Single lesz benne 10+ óra játékidővel :) -
Most ez mi? Lesz valami konkrét single rész is? Azt hittem olyasmi lesz, mint az alap BF2, hogy csak multi. -
Jobboka #3841 + a pc elöbb jön ki, h elkerüljék a konzol port kifejezést....baszod inkább csinálják meg az 1. részét is pc re, tele van atomnagy poénokkal -
Jól -
azt jól érzékelem hogy a Bad Company 1-et csak konzolra adták ki, a 2 meg rögtön jön PC-re is? -
5 nap
-
Már csak játszani kéne vele :D -
eugabesz #3836 Én,meg a fiaim szinte mindent tudunk erről a játékról... -
Bala10 #3835 nahh, jönnek a viccesemberek
-
Te is tudatlan vagy a témában úgyhogy inkább kérdeznél mielőtt fikáznál... -
Nagydög #3833 Az UH-60 eleg sokmindent elhurcol a kulso fuggesztesi pontjain. A gepagyukontener siman elfer ott, ahol Hellfire-ek is loghatnak. Kivansz meg valami fontosat kozolni? -
Frankó háttér!!