51658
  • nandorb
    udvarodban van?
  • Bogdogege

• Tatyla
    semmi,egyszerűen lemondod vagy nem mész érte ,ennyi...
  • Kly
    Ez így jól hangzik, de mi történik akkor, ha meggondolom magam és visszamondom a rendelést a béta tesztelése után?
  • Tatyla
    ez az igazi black hawk
  • Tatyla
    576-tol előrendeled akkor csak megjelenéskor kell fizetni és 28.-án kapod a kulcsot
  • Kly
    Most azt olvastam a cdgalaxis honlapján, hogy a béta kulcsot csak digitálisan lehet megvásárolni. Ez a többi online shopban is hasonlóképpen müködik? (egyáltalán a többinek van jogosultsága forgalmazni?) Mert akkor számomra lehet, hogy kimarad a béta... :(
  • MrYeti
    ne bántsátok, nem tehet róla, hogy csak bf2ben látott helikoptert
    azt meg nehogy elmondjátok neki, hogy az AH-1 ben sem úgy repülnek, hogy ha lőni kell, akkor a pilóta előre hajol a gunner helyére, és úgy lövi ki a tévérakétát. túl sok lenne neki egy napra
  • Running
    Ne itt a black hawk:
  • Kly
    Most az a faszagyerek, aki black hawk-okat linkelget? :D

Akkor tessék:

• mesor
    Te biztos nagyon értesz a témához...

De biztos ez is csak fikció!
  • barmi
    Hol?
  • TDC Geronimo
    Hát ott nem videólejátszóból lesz a kép kivágva így biztos :D
  • BaLeeX
    Ezzel szerintem nem kulcsot foglalsz, hanem a demo letöltésére "foglalsz" helyet magadnak...
  • Zs0lt1
    Eddig minden esetben onnan lehetett letölteni a bétát, szóval tutkó, hogy a bc2.r is onnan kell :-)
  • XenHai
    Csak annyit kérdek , hogy hol?
  • uHs Gerzson
    Volt :)
  • Inferno
    A béta kulcs megvéve nálam is.
    Volt már ez a video?
  • BEAST #3853
    A poce verzioban zoldebb lesz?
  • Carloska
    a demohoz már lehet kulcsot foglalni premium nélkül is bár nem értem miért kell előre foglalni :D

Program Key
    Battlefield: Bad Company 2 Demo [Reserved] XXXXXXXXXXXXXXXX

• TDC Geronimo
    Ja gondolom premium membereknek :p
  • Gyuszopapa
    Csak azoknak szeretném írni akik nem rendelték elő a játékot azoknak is lesz lehetősége bétázni.Több mint valószínü hogy a Fileplanet betacenter-ében található még csak fekete alapon kérdőjellel jelőlt aktuális béta szerintem a BC2 bétáját jelenti.A PS3 bétához is osztogattak itt kulcsot ugyhogy a pc-hez is fognak legalábbis remélem.
  • TDC Geronimo
    Eszméletlen jól néz ki a dzsungel is és ez még mindig csak a konzolos verzió.

• Smithwarden
    Az interjuban mondja is a fejleszto hogy probaltak 50-50% melot belenyomni a multiba es a single-be is.
  • Prince23
    Még szép, hogy lesz storija!
  • TDC Geronimo
    Nem. Bad Company a battlefield franchise része, de egy külön sorozat, ami a konzolokon indult. Ez volt az első BF rendes single résszel. BC2 már jön PCre is ugye egy sokkal jobban felturbózott(Legalábbis a videóból ez jön át :D) single résszel az első részhez képest.
  • koschwarz
    nyálcsorgatás ezerrel
    ezt és a mass effect 2 úgy megveszem...hogy...hogy...(csak az asszony meg tuggya)
  • uHs Gerzson
    Elöbb? Mind3 platformon US Márc. 2 EU Márc. 5 jelenik meg.
  • uHs Gerzson
    Teljes értékű Single lesz benne 10+ óra játékidővel :)
  • Kandurex
    Most ez mi? Lesz valami konkrét single rész is? Azt hittem olyasmi lesz, mint az alap BF2, hogy csak multi.
  • Jobboka
    + a pc elöbb jön ki, h elkerüljék a konzol port kifejezést....baszod inkább csinálják meg az 1. részét is pc re, tele van atomnagy poénokkal
  • TDC Geronimo
    Jól
  • balvin
    azt jól érzékelem hogy a Bad Company 1-et csak konzolra adták ki, a 2 meg rögtön jön PC-re is?
  • TDC Geronimo
    5 nap
  • uHs Gerzson
    Már csak játszani kéne vele :D
  • eugabesz
    Én,meg a fiaim szinte mindent tudunk erről a játékról...
  • Bala10
    nahh, jönnek a viccesemberek
  • uHs Gerzson
    Te is tudatlan vagy a témában úgyhogy inkább kérdeznél mielőtt fikáznál...
  • Nagydög
    Az UH-60 eleg sokmindent elhurcol a kulso fuggesztesi pontjain. A gepagyukontener siman elfer ott, ahol Hellfire-ek is loghatnak. Kivansz meg valami fontosat kozolni?
  • zotya10002
    Frankó háttér!!