51658
-
erted nem MO-n elek Szerbiaban nincs ilyen elorendeles... -
jobb alsó sarok -
És ezzel felhívod a shopok figyelmét arra, hogy Magyarországon vagyunk, kérjenek csak pénzt legközelebb a kulcsért is (mint a Cdgalaxis) akkor majd nem szórakoznak ilyennel az emberek. -
Megrendeled, 4 nap múlva megjön a kulcs, az előrendelést pedig lemondod. És ingyen szereztél kulcsot.... -
Majd kapsz ts-en a pofádra :)! -
nemlehet siman venni beta kulcsot rendeles nelkul? -
zebrock #3907 Rábasztál mint vak kovács a faszára
-
Faszán jártam, mondom tolok egy kis hardver update-et, erre nem lehet procit kapni :D!
Lehet béta kulcsom lesz, csak gépem nem lesz hozzá :DDD! -
eugabesz #3903 A postát nem adják olyan olcsón..ahhoz több Milliárd kellene te kis hamis...
-
willis #3902 csak mert a game.co.uk oldalon a forint gyengülése miatt pillanatnyilag 8960Ft-ra jön ki postával -
eugabesz #3901 én speciel sehol...már több mint egy hónapja megvan rendelve az 576-nál.Csak rá ne faragjak,hogy nem kapok kulcsot.
De akkor ráküldöm a felügyeletet...Isten ucccse megteszem
-
eugabesz #3900 és bazzz még mindig négy hosszú nap.... -
atomkrumpli #3899 tracer dart pistol - nyamnyam helisek sírni fognak :-D -
willis #3898 ki hol rendeli? -
gyepesjoint #3897 szerintetek holnap-vagy holnapután fenntlesz már neten??? szvsz legkésőbb hétfőn már toljuk,nem? -
És a polcon is jobban néz ki hogy LIMITED EDITION :D -
Kilehet a simával is :) -
barmi #3894 De gondolom ezeket a simával is lehet unlockolni valahogy.
(legalábbis remélem) -
Ezért mondtam, h üzleti fogás. Egy árban van a kettő, így belegondol az ember, h melyik rendelje meg, a simát vagy amiért kap egy kis plussz tartalmat is. Természetesen az utóbbit választja. Ekkor persze eszébe jut, hogy hoppá, ez limited edition, minnél előbb elő kéne rendelni :P -
Jó pofák ezek az lock -olt dolgok, remélem azoknak is van esélyük meg kapni, akik nem CE választják... -
barmi #3891 jóhogy köll! :P Ez nem kérdés :O -
barmi #3890 -
Ha kell a 6 unlock ingyen akkor LE, ha nem akkor sima :) -
FreddyHawk #3888 persze
-
barmi #3887 Viszot ha az áruk tényleg egyforma akkor érdemesebb inkább
a limitedet rendelin ... (szeréntem) -
FreddyHawk #3886 Bár a nem limitedesek is unlockolhatják a jármú spec limited-es képességeket.
Ezt a videót sasoljátok itt vannak hogy mik lesznek a LE-be.
http://www.battlefieldbadcompany2.com/#/videos/id/7
-
szimplán szarul írják a magyar oldalakon, félre érthetően...
Four vehicle warfare unlocks
· Improved Vehicle Armor – An up-armor package is mounted on all vehicle types, decreasing the effect of both explosive and penetrating warheads, significantly improving vehicle survivability.
· Supreme Vehicle Firepower – Additional weapon packages are mounted for the driver of all armored vehicles, greatly expanding the range of targets the vehicle can successfully engage and destroy.
· Vehicle Motion Sensor – Use this electronics warfare package to locate enemy units in direct proximity to the vehicle.
· Tracer Dart Pistol – This magnetic dart attaches to any vehicle surface, allowing squad members to track, lock on, and fire rockets onto moving targets even beyond line of sight. -
Rosszul van forditva, 4 járművekhez kapható képességet kapsz amiből csak 1-t tudsz használni. -
Ezt a plusz jarmuvet nem ertem... Adott a map, adott hogy hany jarmu es hol spawnol. Aki limitedes az beleulhet kopasz rank1-kent, aki nem az nem? Vagy hogy? -
Cső. Galaxisneten olvasom, hogy ha megveszem a béta kulcsot náluk 2 ropiért, az árát beszámitják majd a végleges, teljes játékba. Arról van valami infó már, hogy a dobozos verziót be lehet-e regelni majd Steam-en? -
gyanítom amíg a honlapokon kinn van addig lehet folyamatosan... -
eLiXir #3880 meddig lehet limitedet elorendelni? -
ezek plusz dolgok és igen csak a limitedhez jár -
barmi #3878 A gyűjtőinél ír valami ilyesmit is:
Tartalom:
-4 db játékon belüli jármű
-2 db fegyver a régi Battlefield 1943-ból (M1A1 Submachine Gun, M1911 Pistol)
Ezt a simánál nem találom... wtf? -
Thx. Még annyit kérdeznék, hogy mi a különbség a sima illetve a gyűjtői kiadás között? Adnak hozzá plussz tartalmat azt vágom, de elvileg egy árban van a kettő, tehát ez csak egy szimpla üzleti fogás? -
?
Március 5én jön minden platformra EUba.
-
Jobboka #3875 Eredetileg ezt jelentették be, h pc -re elöbb jön, mert el akarják kerülni az xbox port kifejezést.... és akkor jött a körítés, h mivel a bf pc -n kezdett, ezért visszahozták pc -re a dolgot és akkor elöbb hozzák ki rá bla bla bla bla -
JagFater #3874 Na ne bassz, frankón nem én lövök ott a képen? -
És? Képzeld ha lelősz valakit, akkor nem fog igaziból is meghalni. -
FreddyHawk #3872 Ez speciel tényleg kiegészítő üzemanyagtartállyal van felszerelve hosszú távú bevetésre.
Viszont a játékban két db 20 milliméteres gépágyús verzió szerepel.
Standard rögzítési pontok vannak rajta, simán fel lehet rá rakni azt is, de jómagam nem találtam a neten BlackHawk-ról olyan képet, ahol ezzel a fittel van.