51658
  • Running
    Jaja nagyon idegőrlő!
  • TDC Geronimo
  • vear
    Nekem nem tetszik ez a sok külső nézet, túlságosan arcade mode. Persze lehet consolon ez a menő.
  • TDC Geronimo
    Sosenem! :D
  • DummyBoy
    Remélem ebben már nem lesznek ilyen balpéniszségek ...

Kicsit gáz lenne ha egy ilyen volumenű játékban megint bennemaradna egy ekkora bug ...

Fasza lesz, fogom a dzsungeles pályán leveszem minimumra a grafot és kapok egy ződ sivatagot
  • Zs0lt1
    jovanmár bazzeg 3 nap és lelőjünk gerot a bétában azt ne mond h te nem izgulsz már :D
  • Boron Power
    Ja, ha nem native felbontáson tolom, engem is zavar, főleg ha vmi felirat is van. Max az egyéb grafikai beállítások lesznek levéve, ha nem elég a cucc.(Valszeg ez már nem csúcskategória :Q9400, gtx260 OC, 4gb ram)
  • [UNQL]Echo
    Max grafikan kell ezt is tolni mint minden BF reszt :)
    Persze aki akarja nyomhatja quake1 graffal is csak akkor miert pont ezt a gamet es miert nem olyat ami maxon is ratyi?
  • Smithwarden
    Igy van.
  • Smithwarden
    (*nem koschwarz-nak akartam irni/valaszolni)
  • balvin
    ódejó hogy tegnap este nem néztem be ide :)
    mostmár esélyem sincs betakulcsra, és még azt sem tudom hogy fut-e a gépemen. Szerintetek?
  • Running
    Jaj emlékszem bf2-ben az elején. Vazz hogy vett észre, ott lapultam a susnyásban. Később ja, hogy low grafikán a nagy pucér földön hevertem, állat.
  • Smithwarden
    "Is it able to shoot down someone with the tracing dart? :D"

Jol van mar milyen kerdesek zs0lt1hun.
    Amugy az egyik regebbi beta videoban valoszinu, hogy ezzel a "jelzofegyverrel" szorakoztak 3:10-nel.

• Landor

persze, hiszen high-on játszva van benne az igazi kihívás
  • koschwarz
    mit csináljak, szeretem a fotorealisztikus játékokat
  • JagFater

Élvezkedős, újgazdag, rebellis antiköcsög.

• TDC Geronimo
  • TDC Geronimo
    huh? :D
  • Running
    Igen, egész biztosan. Nálam pl már 1440x900-ban is mákos a kép, szal valszeg 1680x1050-ben leszek kénytelen játszani.
  • Zs0lt1
    A Landor az tuti full felbontás, mindent high-on fogja tolni :D
  • koschwarz
    naaa, ne túlozzunk, én azért felnyomom majd 1024x768-ig :)
  • Yan
    nem teljesen mindegy a gépigény??
    ugyis mindenki lebutítva 800*600-ba fogja tolni :/
  • Bala10
    hű de türelmes vagy. :D
  • Beers
    próba :)
  • Gyuszopapa
    Amugy nem biztos mert a hivatalos gépigény szerint nem fut a gépemen e-szerint meg igen,akkor most mi van.
  • Gyuszopapa
  • Landor
  • Smithwarden
    Akkor annyit pontositok, hogy ez egy olyan oldal ahova ha regel az ember akkor van ESELYE hogy nyerjen BETA kulcsot.
    Illetve azt irjak meg (amit ki tudok hamozni az eleg gyenge nemet tudasommal), hogy elvileg ez csak januar 22.-tol 24.-ig el es csak 23 ora es reggel 6 kozott - a kis pisisek miatt, hogy kiskoruak ne tudjanak konnyen reg-elni egy "felnott" veres jatekra.
    Tehat talan meg most 25.-e reggel 06-ig el a dolog.
  • Smithwarden
    Igy van.
    Nem irtam semmi megtevesztot, csak hogy ez egy beta reg.
    Amugy el tudom kepzelni hogy irjak hogy a "szerencsesek" nyernek, de kuldenek majdnem mindenkinek, ha mar a fejlesztok azt irtak hogy "tonnanyi kulcs lesz".
  • Landor
    Vielen Dank für deine Bewerbung um einen PC-Beta-Key. Die glücklichen Gewinner erhalten, rechtzeitig vor dem Beta-Start am 28.01., ihren Key via Email von EA.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    glücklichen Gewinner = szerencsés nyertes ;>>>
  • Smithwarden
    Hopp mit talaltam...
    BETA reg
  • TDC Geronimo
    Nem, csak tudom, hogy ezek mennyit érnek. Semmit, mivel ők se tudnak többet annál, mint a hivatalosan kiadott gépigény. Mindenki okosabb lesz 4 nap múlva.
  • LeWyTy
    A megjelenés pillanatában közzéteszik a letöltést amit csak a beta key-esek tölthetnek le ha megadják a key-t.
    Eltom képzelni hogyha pármillióan rászabadulnak a szerverekre milesz :D
  • Gyuszopapa
    Itt csak az lehet jó amit te beteszel?De nem érdekes én úgyis senki vagyok.Felejtsétek-el amit az előbb belinkeltem.
  • TDC Geronimo
    Ezek kb lószart se érnek, mert az alapján nézi, amit megadtak gépigénynek :) Akkor derül ki csak a dolog, ha az ember a saját gépén futtatja, mivel ahány gép, annyi féle teljesítmény.
  • Gyuszopapa
    Ha valaki nem biztos abban hogy a gépén el fog-e futni a játék ittleellenőriheti.Esetleg a bannerba is ki lehetne tenni.
  • TDC Geronimo
    Hát nem tudom azt a mondatot nem lehet máshogy értelmezni szerintem. Mivel konkrétan a sima és LE változat megjelenésére utal. Amúgy meg olvasd végig és megtudod, hogy honnan lehet majd szedni.
  • Jobboka
    bocs, h nem töltöm az egész életemet a gép elött béta információk után kutatva... télleg boCCCCCCCS
  • Smithwarden
  • Jobboka
    megkapjuk a kulcsot és utána mi lesz, honnan tudjuk leszedni a gamet?