51658
  • Landor
    nemlesz :D
  • FreddyHawk
    BurnBaby ? Játszik még?
  • FreddyHawk
    Egy szóval sem mondtam hogy rossz a Cod, tök faszán ellövöldözök vele, amíg jön a BC, legalább visszafpseződnek a reflexeim. Nem tudom mi a bréért kéne a két communitynek egymást basztatni, amikor a narancsrajongók sem robbantgatják fel a banánszeretők dzsunkáit.
    Pic láv uniti.
  • 0Fritz0
    Háj, már csak Fritz Von Bischof hiányzik és teljes a móka.
  • Hocsika
    Freddy is kódos pöcs lett :) (na nem eredetivel)
    De tudom, hogy csak azért játszik vele, hogy az ingereit eltolja olyan negatív irányba, hogy a bc2 bétával való játék közbe mennyei érzésekkel teli töltse el idejét, ezzel isteni állapotba hozva magát, és embertársait.
    Amúgy annyit még az egészről, hogy a béta nálunk mikor is lát világot? Vagy most mihez kell viszonyítani? Szerdán megéri kivárni az éjfélt, vagy alapból akkor mindenki rázuhan és inkább csütörtök reggel...?
  • Yan
    jó a bf-es :)
  • JagFater
    Nem kell, így legalább nem mernek írni a kódos pöcsök...
  • uHs Gerzson
    Szólj Joebácsinak :D
  • FreddyHawk
    Szerintem még a dolgok elharapózása előtt kérjünk gyorsan egy BC2 community fórumot :))))
  • uHs Gerzson
    Ja hogyha valami felbasz BF-ben akkor levezetd L4D-ben. Na látod ez egy jó ötlett :D
  • Yan
    jönnek a pt-s arcok? :)
    végre lesz élet a topikban majd ;)
  • [UNQL]Echo
    Nekem szemely szerint a BF2 modern hadviselese megvaltas volt a WW2-es temak utan de ez persze szubjektiv.Az L4d mellett pedig a BF-nek mindig volt nalam letjogosultsaga.Toredelmesen bevallom viszont, hogy a wow nem szippantott be pedig isten a tanum megkapta az eselyt,par napig jatszottam a betajat. :)
  • DummyBoy
    Pics@'ba ... lebuktam
  • FreddyHawk
    Arról nem is beszélve, hogy láttam Én echo-t Left4Dead-ezni is úgyhogy akkor Ő meg zombitoszó!

Inkább egy kedves kis zöld manócska mint egy bűzlő zombi!
  • skorpio7
    Vagy csak szimplán nem jött be BF2 modern világa (persze ez se lesz nagyon más), másrészt meg 4+ aktív évet eltöltve abban a "manótoszó" világban felmerül az emberben az "elég volt" érzése.
  • FreddyHawk
    Én már egy éve nem manótoszok.
  • Beers
    tudtam, hogy a cs-re gondolsz :D
  • Zs0lt1
    Ment privátban a tRs elérhetősége!
    Landor a zisten a többi nemszámít xD
  • DummyBoy
    Azért a BF-eken kívül nem csak a manótoszó világ van ... van itt még lehetőség dögivel, csak meg kell találni xD (Még mielőtt valaki lecsapná a magas labdát, még csak véletlenül sem a kodokra gondolok ...)
  • [UNQL]Echo
    Hat sok regi pajtit elszipkazott a manotoszo vilag akiknek nem ment ugy elsore BF2 mint vartak :) De most, hogy mindenki lvl80 es messze meg az uj wow kieg igy belekostolnak legalabb a regi erzesbe :)
  • Running
    Aki még tud xfire elérhetőséget az megoszthatná velem...

• Iceman
    Gratula.
  • uHs Gerzson
    ...
  • Landor
    Semmi gond. Személy szerint nekem semmi bajom a buzikkal.
  • FreddyHawk
    Nézmá, heló Fritz!
  • Iceman
    Csak bízom a bc2-ben :)
  • Iceman
    Én is szeretlek Fritzi :)
    /sry az offért/
  • uHs Gerzson
    Akkor csak Infantry pályákon nyomtad BF42ben?
  • JagFater
    Aztaaaa, debátooor. :-)))
  • Zs0lt1
    degecc :D
  • 0Fritz0
    Amennyiben Iceman is visszatér, akkor kifejezetten örülök annak, hogy nincsenek irányítható repülők. :)
  • Iceman
    Halihó brádá:)
    Hoze-t se kellett győzködni :)
    Tegnap nyomtam is a wowra egy cancel subscription-t.
  • Zs0lt1
    @Demize99 More #BFBC2 PC blogs are in the works. Stick with us folks, answers are coming: FOV, Admin tools, etc. What else do you want to know?
  • FreddyHawk
    Bizony Ice :) Szevasz :D Frenki is jön, már megvette a bétát Ő is.
  • Iceman
    Igaz-igaz :)
  • uHs Gerzson
    Csütörtökön :)
  • Iceman
    Tök jó...hogy idetaláltak a "régi" arcok.
    Remélem holnap mindenki le tudja foglalni a nevét és újra ismerősökkel játszunk :)
  • [UNQL]Echo
    Mi meg siman megvoltunk nelkuluk is
  • uHs Gerzson
    És elmentek WOW-zni :D
  • mesor
    Nemsokára kiderül, hogy milyen lesz a BC2. Igazából a BF2 megjelenése előtt is ilyen sőt talán még nagyobb izgalom volt aztán csak kibújtak a szögek a zsákból...