51658
-
Landor #4258 nemlesz :D -
FreddyHawk #4257 BurnBaby ? Játszik még?
-
FreddyHawk #4256 Egy szóval sem mondtam hogy rossz a Cod, tök faszán ellövöldözök vele, amíg jön a BC, legalább visszafpseződnek a reflexeim. Nem tudom mi a bréért kéne a két communitynek egymást basztatni, amikor a narancsrajongók sem robbantgatják fel a banánszeretők dzsunkáit.
Pic láv uniti. -
Háj, már csak Fritz Von Bischof hiányzik és teljes a móka. -
Freddy is kódos pöcs lett :) (na nem eredetivel)
De tudom, hogy csak azért játszik vele, hogy az ingereit eltolja olyan negatív irányba, hogy a bc2 bétával való játék közbe mennyei érzésekkel teli töltse el idejét, ezzel isteni állapotba hozva magát, és embertársait.

Amúgy annyit még az egészről, hogy a béta nálunk mikor is lát világot? Vagy most mihez kell viszonyítani? Szerdán megéri kivárni az éjfélt, vagy alapból akkor mindenki rázuhan és inkább csütörtök reggel...? -
jó a bf-es :) -
JagFater #4250 Nem kell, így legalább nem mernek írni a kódos pöcsök... -
Szólj Joebácsinak :D -
FreddyHawk #4248 Szerintem még a dolgok elharapózása előtt kérjünk gyorsan egy BC2 community fórumot :)))) -
Ja hogyha valami felbasz BF-ben akkor levezetd L4D-ben. Na látod ez egy jó ötlett :D -
jönnek a pt-s arcok? :)
végre lesz élet a topikban majd ;) -
Nekem szemely szerint a BF2 modern hadviselese megvaltas volt a WW2-es temak utan de ez persze szubjektiv.Az L4d mellett pedig a BF-nek mindig volt nalam letjogosultsaga.Toredelmesen bevallom viszont, hogy a wow nem szippantott be pedig isten a tanum megkapta az eselyt,par napig jatszottam a betajat. :) -
Pics@'ba ... lebuktam
-
FreddyHawk #4241 Arról nem is beszélve, hogy láttam Én echo-t Left4Dead-ezni is úgyhogy akkor Ő meg zombitoszó!
Inkább egy kedves kis zöld manócska mint egy bűzlő zombi!
-
Vagy csak szimplán nem jött be BF2 modern világa (persze ez se lesz nagyon más), másrészt meg 4+ aktív évet eltöltve abban a "manótoszó" világban felmerül az emberben az "elég volt" érzése. -
FreddyHawk #4239 Én már egy éve nem manótoszok.
-
tudtam, hogy a cs-re gondolsz :D -
Ment privátban a tRs elérhetősége!
Landor a zisten a többi nemszámít xD -
Azért a BF-eken kívül nem csak a manótoszó világ van ... van itt még lehetőség dögivel, csak meg kell találni xD (Még mielőtt valaki lecsapná a magas labdát, még csak véletlenül sem a kodokra gondolok ...) -
Hat sok regi pajtit elszipkazott a manotoszo vilag akiknek nem ment ugy elsore BF2 mint vartak :) De most, hogy mindenki lvl80 es messze meg az uj wow kieg igy belekostolnak legalabb a regi erzesbe :) -
Aki még tud xfire elérhetőséget az megoszthatná velem...
-
Gratula. -
... -
Landor #4231 Semmi gond. Személy szerint nekem semmi bajom a buzikkal. -
FreddyHawk #4230
Nézmá, heló Fritz!
-
Csak bízom a bc2-ben :) -
Én is szeretlek Fritzi :)
/sry az offért/
-
Akkor csak Infantry pályákon nyomtad BF42ben?
-
JagFater #4226 Aztaaaa, debátooor. :-))) -
degecc :D -
Amennyiben Iceman is visszatér, akkor kifejezetten örülök annak, hogy nincsenek irányítható repülők. :) -
Halihó brádá:)
Hoze-t se kellett győzködni :)
Tegnap nyomtam is a wowra egy cancel subscription-t. -
@Demize99 More #BFBC2 PC blogs are in the works. Stick with us folks, answers are coming: FOV, Admin tools, etc. What else do you want to know? -
FreddyHawk #4221 Bizony Ice :) Szevasz :D Frenki is jön, már megvette a bétát Ő is.
-
Igaz-igaz :) -
Csütörtökön :) -
Tök jó...hogy idetaláltak a "régi" arcok.
Remélem holnap mindenki le tudja foglalni a nevét és újra ismerősökkel játszunk :) -
Mi meg siman megvoltunk nelkuluk is
-
És elmentek WOW-zni :D -
Nemsokára kiderül, hogy milyen lesz a BC2. Igazából a BF2 megjelenése előtt is ilyen sőt talán még nagyobb izgalom volt aztán csak kibújtak a szögek a zsákból...