51658
-
majkel15 #5871 ez a fileplay nagyon lassú:S -
exoterm #5870 Fileplay:
502 Bad Gateway
nginx/0.7.64 -
willis #5869 havercsótány a nyertes
játéknak vége! -
Thaddeus #5868 Amit én előbb nyertem kulcsot itt az oldalon, az nem megy, se a fileplanetes. Lehet, hogy csak később lesznek jók ezek a kulcsok. -
csili123 #5867 magyar serverrol honnan lehet szedni? -
simon7108 #5866 nem fileplanet!hanem FILEPLAY!!!! -
izomman20 #5865 elmondaná pontosan valaki a fileplaneten hol van kulcs igénylés?
bereggelte m már az oldalra...
-
akinek megy a fileplay-es az irjon -
simon7108 #5863 a CDgalaxistol asszem a keyt kulon kell megvenin és aztán beleszámit a elorendelésbe az ára!
inkább az 576-rol rendeld:Dott vissza lehet mondani -
kopaszqtya #5862 de lassú ez a fileplay istenem -
willis #5861 fizettem érte (2000Ft) mert meg is akarom venni a játékot és majd beszámítják az árba ezt az összeget -
CD galaxisnál megrendelem megkapom a keyt aztán vissza lehet mondani?:D -
willis #5859 van egy key amit az előbb nyertem. az első privi kapja mert közben megkaptam a cd galaxistól is! -
most kezdem kb 2H mire lejön ... van egy itt nyert kucsom meg egy fileplay es is ha felrakom a másiket elküldmö annak aki akkor fog jelentkezni érte
-
milyen keyed van ? előrendeléses? -
Háát ja!:-( 10-perc és megtudom!! -
a titok annyi, hogy töltöd a piratabayos torrentet. AZUREUSSAL!
belövöd hogymondjuk 70 peerhez csatizzzon.
akkor
itt kitiltod és kirugod azokat akiknek nem 100%
csinálod párszor és már full sebességel fog jönni :) -
simon7108 #5854 na hajrá:Dmég 21:00 elott pls ird meg,hogy megy e:D -
Szabi1991 #5853 hoho, tényleg müxik :o
-
Na én is megkaptam a keyt most tömörítem a játékot és kiderül hogy működik e! -
simon7108 #5851 már van arrol az oldalrol keyem!
csak az a kérdés,hogy a játék mukodik e vele? -
nálam is ez a gond.. -
Majd ha valakinek lesz egy "fölösleges", és odaadja, az írjon már egy privit. köszönöm! -
honnan szedtétek ahonann gyorsan jön? -
Request Key! erre a feliratra kell katt!! -
Működik csak nagyon le van zsibbadva!!Először egy profilt csinálj aztán rálépsz jobb oldalt a listában a gaméra ,katt a key feliratra!! -
simon7108 #5845 ecsém van valaki akinek lent van már a játék és mukodik a fileplay-es key-el?:D -
ACE #5844 Nakam az install jól megállt, amikor a punbuster-t rakta fel... -
megkaptam én is a kulcsot onnan is :D mostmár van 2 lejön felteszem az eggyikel a másikat meg tovább adom :d már persze ha működik valameik :d -
simon7108 #5842 na remélem mukodik:Dmert ha igen akkor adok másoknak is esélyt a versenyen.... -
remélem müködik
-
Thaddeus #5839 fileplay? vagy fileplanet? -
www.fileplay.net Ezen az oldalon!!
-
Thaddeus #5837 És ez melyik oldal? -
mmbike #5836 Működik a fileplayes key...regeljetek és használjátok :) -
Na sikerült ezen az oldalon key-t csinálni!!Először reggeljetek aztán kapod a várva várt(remélem működő)kulcsot!!Lefordítva ezt írta!!
Ön kulcsát Battlefield: Bad Company Beta 2
Gratulálok, Zotya!
Ön fogadta ra a Battlefield: Bad Company 2 béta program!
Ön jelölt meg a következő kulcsot, mely lehetővé teszi, hogy telepíteni és használni a játékot:
(Kattintson a gombot)
Utasításoknak
Most már van egy kulcs, győződjön meg róla, hogy töltse le a béta kliens alább. Ha már megvan az ügyfél telepítve van, elindítja a játékot és te leszel adnia a béta kulcs, ha már bejelentkezett a EA a számla. Kérjük, vegye figyelembe, hogy nem tudja másolni ezt a játékot, így írja le! Találkozunk a csatatéren az egyik a sok közül Multiplay nyilvános szerverek!
A jövőben is ez lesz a kulcsa elérhető a fiókjából -> Gombok és sorozatok.
Béta kliens letöltése
* Battlefield: Bad Company 2 Client Download - RC1 -
RYO21 #5834 "You have been accepted onto the Battlefield: Bad Company 2 Beta programme!
You have been assigned the following key, which will allow you to install and use the game:" -
Huh le toltam pár kört nagyon nagyon imba lett az egesz mind az effektek a sebzes rendszer csak egy dolog ami zavart max grafon nagyon lassu :/
Szerintem a VGA- kevés hozzá mediumon játszható.
-
simon7108 #5832 ez most mire érvényes? -
akik elörendeléssel kapták a kulcsot azoktól kérdezem hogy 4x4 karakteres a kód?